Jump to content
Dogomania

czekoladowa jamnisiowata Pixi już w nowym super domu! :) dziękujemy!!!

Recommended Posts

Posted

Pani ładowała siękomórka i włączyła telefon i zobaczyła że ja między innymi dzwoniłam - miałam tylko zeta na fonie:evil_lol::evil_lol: - oddzwoniła. Pani weźmie sunię na max miesiąc. Ma w domu Pako / jamnika z dogo/ ma kocinkę i psiutka jeszcze jednego.
Pani mieszka w Komorowie koło Pruszkowa. Jutro Pani nie będzie w domku, ale w poniedziałek przyjmie psoinkę - muszę jej jutro potwierdzić.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musielibyśmy zabrać ją jutro... :(

nie rezerwują psów. jeśli suka pójdzie jutro to pójdzie. jeśli nie to w poniedziałek można zabrać...

Posted

Basia1968 napisał(a):
szlag -a może ktoś z nieznanych osób na ta giełdę by się wybrał i po prostu wziął tą sunieczkę.

to jest jedyny skuteczny pomysł - tylko kto? wydałby na pewno

Posted

A może Pani znając problem mogłaby ciut nagiąć plany, tak, żeby udało się odwieźć sunię już jutro wieczorkiem.
Ja do Komorowa mogłabym pojechać, ale skoro świt do Piaseczna nie dam rady :(

Posted

Jezeli trzeba bedzie przetrzymac mala dzien lub noc oczywiscie miejsce (czwarte) sie u mnie znajdzie.
Tylko nie moge wziac jej na dluzej niz na 1 noc. Nie poradze sobie z 4rema psami na dluzsza mete.

A moze zadzwonic z rana i powiedziec, ze ktos przyjedzie po nia powiedzmy o (to juz do uzgdnienia) i rpzywiezc ja na Dzien Ziemi? (bede tam, pozniej moze przyjechac do mnie a w poniedzialek ktos ja moze zawiezc do Komorowa)

Posted

Basia1968 napisał(a):
wiesz to jest rodzinna uroczystoć - tymbardziej, że o suni dowiedziała się dopiero dzisiaj po 22.

A przekazałaś pani, jak wygląda sytuacja suni? Że, jeśli jutro jej nie zabierze, to w poniedziałek może już siedzieć u chłopa na łańcuchu?

Posted

ja uciekam z dogo już bo dzisiaj zmęczona jestem na maxa. Jakby co mój telefon 500 649 910.
Dziewczyny trzymajcie się. Mam nadzieję, że uda się Pixi nie dotrzeć na giełdę

Posted

madallena ale R wyjezdza naprawdę rano, okolice 5 rano i on jedzie z synem czy dwoma a reszta domu śpi... a) nie wiem czy trafisz czasowo b)nie wiem czy odbiorą no i co powiedza jak ich o 5 rano obudzisz
ah no i musi być ktoś kto przywiezie sukę na DZ

my nie bo my na DZ będziemy z psami cały dzień ile wlezie

Posted

mru, niestety a) nie znam dzialania tej lecznicy b)szkoda ze nie bylo mnie wczesniej (kurna! bylo dzwonic!)

moja oferta jest oczywiscie aktualna, gdyby trzeba bylo mikroskopa przenocowac.

Posted

o co chodzi z ta giełdą? czyżby psy były brane na giełdę i rozdawane? przeciez to nie ludzkie tak psa potraktować... zróbcie coś z ta jamniczka aby nie trafila w jakies nie odpowiedzialne reca nie dosc ze jest przestraszona? nie moge zrozumiec od kiedy to wet bierze psy na gielde aby sie ich tam pozbyc nawet nie wiedzac w jakie reca idea? zrobcie cos by tak nie bylo by nie handlowano psami jak kaszanka.. kurna to jest jakas abstrakcja z ta gielda .. gdzie sie tak odbywa? przeciez ;psy powinny byc a schronisku a nie u weta...nic z tego nie rozumiem .. nie wiedzialam ze tak tez mozna z psami postepowac w polsce .. moim zdaniem to straszne zeby psy brac na gielde.. nie wiem czy sie myle jesli tak poprawcie mnie.. chyba jest zakaz handlowania psami na targowiskach... nie pozwolcie tej suni jamniczce trafic w jakies nie wiadomo jakie rece..... trzeba sie starać aby psy nie były przedmiotem handlu a zwłaszcza bezdomne......

Posted

oż kurcze,wczoraj miałam impreze i nie wchodziłam na dogo bo skontaktowałabym sie z p.z Komorowa i moze cos by sie poradziło...a tak dopiero dzisiaj przeczytałam pv od Basi..
jedyna nadzieja ,że sunia nie pojechała do Słomczyna
gdyby sunia wylądowała w Komorowie chetnie skontaktuje sie z dt i postaram pomóc[ogłoszenia, szukanie domu,wsparcie moralne;)]

Posted

sunia nie poszła :) mam widoki na domek w Warszawie... jutro w dzień będę wiedziała na pewno :) dlatego na razie nic więcej nie piszę
ważne, że nikt w słomczynie jej nie chciał...