Jump to content
Dogomania

czekoladowa jamnisiowata Pixi już w nowym super domu! :) dziękujemy!!!

Recommended Posts

Posted

Ta śliczna łagodna sunia w typie jamnika trafiła do przytuliska już jakiś czas temu…
Nikt jej nie szuka, nikt o nią nie pyta… a ona siedzi w małym boksie i tęksni.

Za czym? Za człowiekiem, za bezpieczeństwem, za spokojem. Wokół szczekają inne bezdomne psy, jamniczka wciska się w kąt boksu… kto ją wyciągnie i zabierze do domu?

Jamniczka jest młoda i malutka – to istny aniołek :)

Mimo, że życie w przytulisku zupełnie jej nie odpowiada i okropnie stresuje – jamnisia nie wykazuje cienia agresji.

Przy człowieku zaczyna się otwierać. Potrzebuje opiekuńczego domu, w którym upewni się w sobie i będzie bardzo kochana!

Jamnisia, którą roboczo nazwałam Pixi (ona ma jakieś imię inne w lecznicy) mieszka w przytulisku pod Warszawą. W tym przytulisku ma opiekę i spacery, ale niestety przyszłość każdego psa jest tu niepewna.

Dlaczego? Przytulisko jest wiecznie przepełnione :( a i tak zbiera tylko psy w największej potrzebie... kiedy jest przepełnienie gmina grozi wywózką części psów do Korabiewic...

poza tym psiaki wydawane są w różne warunki, nikt tego nie sprawdza
rozdawane są np. do adopcji na giełdzie pod Grójcem... taki psi los :(

wątek ogólny lecznicy: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Warszaw%C4%85-%28-te-zwierzaki-naprawd%C4%99-nie-maj%C4%85-czasu-%28

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Komorów jest zapewne niedaleko Warszawy? bo zgłosiła się do mnie Pani Anna chętna na danie jamniczkowi Feliksowi DT, jeśli DS w Krakowie wypali dla Feliksa / jutro wizyta przedadopcyjna/, to dam namiary na Panią Anię. Śliczna ta sunieczka prześliczna po prostu.
Wątek Feliksa w moim podpisie.

Posted

Basia1968 napisał(a):
dać Wam dziewczyny ten namiar do Komorowa do Pani ?- ona oferuje tymczas.

Basiu, Mru odezwała się do Ciebie? Może wyślij Jej pw? Żeby ten tymczas nie przepadł :(

Posted

o boże, taka przestraszona :(

dopiero teraz wróciłam do domu, mam nr do pani Ani z Komorowa ale do jutra to przecież jej nie zabierze...

Posted

a ta pani chce innego psiaka na DT? ja nie moge zadzwonić i powiedziec dzień dobry niech pani weźmie mojego psa na DT... chyba, że pani chce i wie, że mam zadzwonić?

Posted

A nie da się dr przekonać, żeby jej nie zabierał? Nie wiem, powiedzieć, że może wziąć jednego psa więcej zamiast niej, a ona i tak pójdzie do domu? Chociaż tego "jednego więcej" będzie tak samo szkoda :(

Posted

dziewczyny Pani zadzwoniła do mnie w związku z Feliksem - chce dać tymczas jamnisiowatemu - nieważne jakiemu - powiedziała żeby dzwonić jak będzie potrzeba. Nawet Pani wyżywienie proponuje we włsnym zakresie. Trzeba to wykorzystać. Noooo

Posted

aha i jeśli pani by ja wzieła to jutro by musiała zabrać - ja jej nie zawioże jutro, bo cały dzień od rana do wieczora jestem zajęta :( chyba ze ktoś inny moglby?