Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no pamietam własnie o niej, bo na spacerach to ona doskonale prezentuje tylko zadek i ogon a cała reszta coś szuka. Chłopaki jakoś bardziej w aparat patrza a ona pokazuje mi za to gdzie mnie ma

Posted

[quote name='panbazyl']no pamietam własnie o niej, bo na spacerach to ona doskonale prezentuje tylko zadek i ogon a cała reszta coś szuka. Chłopaki jakoś bardziej w aparat patrza a ona pokazuje mi za to gdzie mnie ma[/QUOTE]

Pogadaj z nią jak kobieta z kobietą :D może jak ją czymś przekupisz, to da się sfotografować ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Albo nowa sukienka :D:D:D[/QUOTE]
no musze pomyśleć nad tą propozycją

juz dawno mialam wam wrzucic pewien link do galerii mojego sąsiada - kowala.
[URL="http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=kuzniagardzienicka&source=web&cd=1&ved=0CCcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fkuzniagardzienicka.home.pl%2F&ei=hX0hT_CfIozn-gaLp7zSCA&usg=AFQjCNElAdtefYk-fet8DFzpQ1g2ip6L2A&cad=rja"]http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=kuzniagardzienicka&source=web&cd=1&ved=0CCcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fkuzniagardzienicka.home.pl%2F&ei=hX0hT_CfIozn-gaLp7zSCA&usg=AFQjCNElAdtefYk-fet8DFzpQ1g2ip6L2A&cad=rja[/URL]

tylko tam tzreba trochę nawigacji aby dojśc do zdjęć - bo te sa tam piekne (drzewo jest moje - to kowalskie oczywiście, zasadzilam sobie je na ścianie )

Posted

Mam nadzieję, że to będzie moja wymarzona rasa, czyli pudel :D ;)
(swojego już przygotowałam na to ;) )

A kowal artysta, same cudeńka, mi osobiście anioły się najbardziej spodobały!

Posted

[quote name='magdabroy']Fajne zdjęcia :loveu:
Ja lubię zdjęcia mojego brata (link w sygnaturze) :)[/QUOTE]

ogladałam, ale zapomnialam sie pochwalic :)

a kowal ma kuźnię tak kilka chałup od mojej. Pierwszy anioł został zamówiony przez moich kuzynów na chrzest córki ich znajomych i tak się zaczęło z tymi aniołkami :) Każdy siedzi na kamieniu jakiego tu pod dostatkiem - takie białym, coś w stylu kredy - z niego kiedys budowano tu domy - taka pozostałość po czasach jak na naszym terenie było jedno wielkie morze. Nawet czasem się w tym kamieniu muszelki znajduja :)

Posted

[quote name='panbazyl']ogladałam, ale zapomnialam sie pochwalic :)

a kowal ma kuźnię tak kilka chałup od mojej. Pierwszy anioł został zamówiony przez moich kuzynów na chrzest córki ich znajomych i tak się zaczęło z tymi aniołkami :) Każdy siedzi na kamieniu jakiego tu pod dostatkiem - takie białym, coś w stylu kredy - z niego kiedys budowano tu domy - taka pozostałość po czasach jak na naszym terenie było jedno wielkie morze. Nawet czasem się w tym kamieniu muszelki znajduja :)[/QUOTE]

A oglądałaś wszystkie czy tylko ze ślubów??

Fajnie mieć taki fach w rękach :loveu: I pomyśleć, że z czegoś tak zwykłego, człowiek robi coś niezwykłego :loveu:

Posted

[quote name='panbazyl']koniecznie, bo fajne ujęcia. Na pewno dają do myślenia :)[/QUOTE]

Ja sobie lubię czasami tam zajrzeć i choć obejżeć na zdjęciach takie widoki :) Jeśli chodzi o ludzi, to podoba mi się dziewczynka siedząca na ziemi :loveu: Zdjęcie robił w Egipcie i zawsze powtarza, że musi jeszcze tam wrócić ;)
Szkoda mi tylko, że do porodu się nie zobaczymy :( Bo miałabym fajne ciążowe foty :)

Posted

ulatwię Wam tym, że żadne z 5 grupy - Bazyl ma uczulenie na pierwotniaki, bo kiedyś go malamut chciał zjeść ( z wzajemnością z resztą).
Ale i tak nie powiem. Jak już bede mieć to cudo to zdjęcie pokaże. ale nie wiem kiedy to nastąpi. (nawet w czasie prenatalnym nie ma tego stworzonka na świecie jeszcze)

Posted

[quote name='andegawenka']Bokser to zmarzlak, na wies sie nie nadaje. Bedzie Ci sie przeziębiał:razz:

Ładne to drzewko, nawet mam wolne miejsce, bo chyba nie jest duże?[/QUOTE]
no tak z metr ma na pewno, na wysokość.

Posted

[quote name='panbazyl']no tak z metr ma na pewno, na wysokość.[/QUOTE]

Nie robią tego z czego mieliby kupę kasy "Nie wykonujemy bram ani balustrad, skupiamy się na rzeczach dekoracyjnych i użytkowych dla domu i ogrodu."

Taka kuźnia jest w Dąbrowicy.

Posted

zmerzylam swoje drzewo 120 x 90 czyli całkiem spore.
Kuźni które robia "kute" bramy jest sporo (kupuje się np ze wschodu półfabrykaty, doklepie potem trochę a klient kupuje to jako "kute"). Tej z Dąbrowicy nie znam. Moi sąsiedzi robią prawdziwie kute rzeczy, albo w metaloplastyce. Sa zakręceni w tym co robią.
A to drzewo powstawało podczas projektu "Podobno mój dziadek to Sobieski".

Posted

[FONT=Arial Black][COLOR=olive]Witajcie nadziejkowo w Roczku Nowem:loveu:[/COLOR][/FONT]nareszcie mam kompa , a ile zaleglosciiiiii o maderrrrrrrrrrr:crazyeye:tyle miejsc do odwiedzenia , pozdrawim goraco cala gromade ppanbazyleczkowa:loveu::multi:[IMG]http://www.duzohumoru.pl/galeria_zdjec/fotki/zwierzeta024.jpg[/IMG]