Lucyna Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 O jejku, jaka ona jest piękna ... cieszę się ogromnie, że się jej i Pańciostwu układa :multi: Quote
tayga Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To powinna zobaczyć jej pierwsza właścicielka... Tak powinien życ każdy pies :) Quote
Poker Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 myślałam ,że nie odwiedzacie już Milutkiej , a jednak tak Quote
tayga Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zawsze tutaj wskakuję jak tylko pojawi się nowy wpis... tylko nie zawsze się odzywam :) Quote
Poker Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 magda z. napisał(a):Pieknie wygląda, kolejna udana adopcja:) nie chcę zapeszać, ale na razie idzie dobrze.Dusia tez za chwilę idzie do DS. Quote
magda z. Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Poker napisał(a):nie chcę zapeszać, ale na razie idzie dobrze.Dusia tez za chwilę idzie do DS. Gratuluję:) Będę trzymać kciuki za szczęście Dusieńki również. Quote
Poker Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Wczoraj dostałam mejla od pańci Milutkiej, nic tylko się cieszyć :multi: Milka jest cudowna. Juz czujemy od dawna, że do nas przylgnęła i nas pokochała, my też ją pokochaliśmy. Julię też traktuje tak samo jak mnie. A gdy mój mąż wraca z pracy, to zawsze wita go podskakując i machając ogonkiem. Jest już po prostu nasza. Pozdrawiam, miłego dnia, pozdrowienia dla Męża. Quote
Lucyna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 cieszę się, że fajna z niej psica ... jakie szczęście Pokerku, że zdecydowałaś się zabrać ją z tego stada ... :loveu: Quote
dorota k. Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Super, że domek daje znać :) Pozdrowienia dla Miłej i jej Domku:) Quote
tayga Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Alez ja się cieszę!!!! Chociaz jedna.... Druga psinka ze stada czeka na sterylkę i adopcję w Emirze, zostało jeszcze 11 :( Quote
Poker Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 i kto by przypuszczał ,że cioteczki tak szybko się zlecą ? My też się cieszymy niesamowicie, szczególnie , że Miła to naprawdę miła sunia. Quote
Poker Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Mam faktury za leczenie uszu Miłej na kwotę 249, 31 zł. Koszty były większe , bo jeszcze leki dochodziły ,a le trudno,jestem gapa i nie mam wszystkich faktur. Może jednak zostaną mi te wydatki uznane na słowo. Jest to 1. wizyta i odrobaczanie w sunie za 50 zł, co daje kwotę 300 zł. Ze wszystkich bazarków uzyskałam kwotę 324 zł , więc 24 zł w uzgodnieniu z kupcem zielonych klapek przeznaczyłam na leczenie Dusi, która dotarła do nas po Miłej. Suma z faktur wynosi 249, 31 zł. Quote
Recommended Posts