ronja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='3 x']nic z tych rzeczy te ciacha były zajebiaszcze takie herbatniczki w kształcie zwierzatek - bezowe tylko beżowe jadłam ;) ale teraz juz takich nei robia chyba jakieś otręby dosypuja czy coś bo już mi nie smakują ;)[/QUOTE] też je lubię;) jeszcze takie małe kosteczki - smakują jak petitki Quote
Ellig Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 O matko nareszcie sie rozesmialam , to mowicie ,ze ktore sa najlepsze???:lol::lol::lol: Quote
ronja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Ellig']O matko nareszcie sie rozesmialam , to mowicie ,ze ktore sa najlepsze???:lol::lol::lol:[/QUOTE] zwierzątka - tylko ja te jaśniejsze wolę - dla mnie mają smak waniliowy dobre są jeszcze dropsy jogurtowe, waniliowe i czekoladowe dla psów:) Quote
mysza 1 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='ronja']zwierzątka - tylko ja te jaśniejsze wolę - dla mnie mają smak waniliowy dobre są jeszcze dropsy jogurtowe, waniliowe i czekoladowe dla psów:)[/QUOTE] Moje psy bardzo lubią te dropsy ale chyba jestem mało oryginalna, bo nie próbowałam ;) Quote
Neigh Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Swoją drogą jakby ktoś "normalny" to poczytał..... Ale z innej beczki mnie często leczy moja wetka. Do lekarza ludzkiego nie mam czasu pójść, a u weta jestem średnio 2 razy w tygodniu. Jak chcę coś na odrobaczenie, to zawsze weta o receptę proszę.......by ci od ludzi to się na robalach mniej znają:-) Dobra już nie offuję:-) Quote
Neigh Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='mysza 1']Moje psy bardzo lubią te dropsy ale chyba jestem mało oryginalna, bo nie próbowałam ;)[/QUOTE] A to przecież nic straconego - o ile dalej tym Ducanem nie jedziesz:-) Quote
mala_czarna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 to ja też z offem: Rozwalona głowa, ponowna operacja, złamana lewa, przednia łapa. Boże, co robic z tymi wszystkimi nieszczęściami? [img]http://images38.fotosik.pl/407/287e20855a41f89a.jpg[/img] Quote
3 x Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='ronja']też je lubię;) jeszcze takie małe kosteczki - smakują jak petitki[/QUOTE] kosteczek nie kupowaliśmy Michałowi bo by nawet nie poczuł ;) te ciacha to kiedys były wypasione ale jakis czas temu coś zmienili i bardziej jakies otreby czuc i to juz mi tak nie smakuje ;) [quote name='Ellig']O matko nareszcie sie rozesmialam , to mowicie ,ze ktore sa najlepsze???:lol::lol::lol:[/QUOTE] [quote name='ronja']zwierzątka - tylko ja te jaśniejsze wolę - dla mnie mają smak waniliowy dobre są jeszcze dropsy jogurtowe, waniliowe i czekoladowe dla psów:)[/QUOTE] dokładnie - jasne = dobre ;) [quote name='mysza 1']Moje psy bardzo lubią te dropsy ale chyba jestem mało oryginalna, bo nie próbowałam ;)[/QUOTE] dropsów nie próbowaliśmy ;) [quote name='Neigh'][B]Swoją drogą jakby ktoś "normalny" to poczytał.....[/B] [/QUOTE] przecież tutaj tylko normalni są ;) btw ciasteczka kupujemy w Kakadu (bo ten mamy najbliżej) na wagę ostatnio kupiliśmy "siateczkę" i znikła ja nie zjadłam, Michu nie dostał jak nic Gremlin zostaje jako główny podejrzany ;) Quote
Nutusia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ej, Baby - ino patrzeć jak... szczekać zaczniecie po tych psich przysmakach! :evil_lol: Ciekawe która się odważy wątrobianych skosztować!:eviltong: Quote
gusia0106 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 A tak też trochę obok tematu: Goś, gdzie Wy dokładnie jeździcie po puszki dla Michała? Quote
3 x Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='gusia0106']A tak też trochę obok tematu: Goś, gdzie Wy dokładnie jeździcie po puszki dla Michała?[/QUOTE] Pabemia - Tukana 3 mają tez sklep internetowy ale zawsze jak u nich zamawiam to maja problem z realizacją bo puszki są nieometkowane czy nei maja obwolut ale jak sie pojedzie to na miejscu zazwsze mają ;) suche karmy mają drogie ja jezdza tylko po puchy ale widzialas kiedys w jakich ilościach my je kupujemy ;) no i maja te zajebiscie pachnące kiełbaski Bono :) ostatnio chyba z 15 puszek kupilismy po niwiele ponad 2 zł bo stały na dworze i "pordzewiały z wierzchu" pwowiedzialam im, zeby wiecej teraz na dworze trzymali ;) pucha grota 1250 g kosztuje ok 5 zł i nigdzie indziej w warszaiw tych puszek nie ma albo ja znależć nie moge Quote
Ewa Marta Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='3 x']nic z tych rzeczy te ciacha były zajebiaszcze takie herbatniczki w kształcie zwierzatek - bezowe tylko beżowe jadłam ;) ale teraz juz takich nei robia chyba jakieś otręby dosypuja czy coś bo już mi nie smakują ;)[/QUOTE] Identycznie smakują takie małe kosteczki:-) Są białe, beżowe i żółte. Mnie najbardziej smakują żółte;-) Robione są z tego samego ciasta co te zwierzątka, tylko są mniejsze. Quote
Nutusia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Adres na wagę złota!!!! Można sobie tak "z ulicy" pojechać i kupić?... Quote
3 x Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Nutusia']Adres na wagę złota!!!! Można sobie tak "z ulicy" pojechać i kupić?...[/QUOTE] ta jest :] puchy o których ja mówie to: [IMG]http://zoocenter.pl/Img.ashx?Id=153&w=150&h=150[/IMG] ew z wołowinka cena 4,8 zł za 1250 g i mają psie ciasteczka swiąteczne fajne są co nie gusia? link do e-sklepu [URL="http://zoocenter.pl/"]pabemia - zoocenter[/URL] Quote
gusia0106 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='3 x']Pabemia - Tukana 3 mają tez sklep internetowy ale zawsze jak u nich zamawiam to maja problem z realizacją bo puszki są nieometkowane czy nei maja obwolut ale jak sie pojedzie to na miejscu zazwsze mają ;) suche karmy mają drogie ja jezdza tylko po puchy ale widzialas kiedys w jakich ilościach my je kupujemy ;) no i maja te zajebiscie pachnące kiełbaski Bono :) ostatnio chyba z 15 puszek kupilismy po niwiele ponad 2 zł bo stały na dworze i "pordzewiały z wierzchu" pwowiedzialam im, zeby wiecej teraz na dworze trzymali ;) pucha grota 1250 g kosztuje ok 5 zł i nigdzie indziej w warszaiw tych puszek nie ma albo ja znależć nie moge[/QUOTE] Dzięki...Myślę jak Ogra utuczyć... Quote
mysza 1 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='gusia0106']Dzięki...Myślę jak Ogra utuczyć...[/QUOTE] Gotowanym najszybciej chyba byś utuczyła. W sumie na pewno. Quote
gusia0106 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='3 x']i mają psie ciasteczka swiąteczne fajne są co nie gusia?[/QUOTE] Bardzo fajne :evil_lol: Marlejucha był zachwycony smakiem, ja pomysłem :) Quote
gusia0106 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='mysza 1']Gotowanym najszybciej chyba byś utuczyła. W sumie na pewno.[/QUOTE] Wiem, ale on ma na gotowane nietolerancję pokarmową i leci mu na dwie strony. Musieliśmy wykluczyć. Quote
mala_czarna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='gusia0106']Dzięki...Myślę jak Ogra utuczyć...[/QUOTE] Kup jakąś wysokoenergetyczną karmę dla szczeniorów. Moim zdaniem telekarma ma dobre ceny, ja przynajmniej u nich kupuję, więc jakby co daj znać, mogę coś zamówić. Quote
mysza 1 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='mala_czarna']Kup jakąś wysokoenergetyczną karmę dla szczeniorów. Moim zdaniem telekarma ma dobre ceny, ja przynajmniej u nich kupuję, więc jakby co daj znać, mogę coś zamówić.[/QUOTE] Ja też często zamawiam w telekarmie, szybka dostawa. Co tak rzadko do nas zaglądasz? ;) Jak ma nietolerancję to już nie wiem. Quote
3 x Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='gusia0106']Dzięki...Myślę jak Ogra utuczyć...[/QUOTE] kurde mogłam Ci chociaz z jedną puchę zostawić i kiełbaski takie zajebiaszczo pachnące moze podrzuce wam do pracy ? jak bede myszowe aniołki i orzechy podrzucacbyście sobei spróbowali Quote
mala_czarna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='mysza 1'] Co tak rzadko do nas zaglądasz? ;) [/QUOTE] Bo mnie mysza juz jakoś siły opuszczają jak na to wszystko patrzę :( Tak mi szkoda tego owczarka połamanego, którego tu wkleiłam, że głowa mała. Quote
3 x Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='mala_czarna']Bo mnie mysza juz jakoś siły opuszczają jak na to wszystko patrzę :( Tak mi szkoda tego owczarka połamanego, którego tu wkleiłam, że głowa mała.[/QUOTE] a ma jakiś wątek? mysle ze wątki gdzie jest mysza to dobre watki na wklejanie owczarków ;) Quote
mala_czarna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='3 x']a ma jakiś wątek? myslle ze wątki gdzie jest mysza to dobre watki na wklejanie powczarków ;)[/QUOTE] Wątek ogólny psów z Klembowa [url]http://www.dogomania.pl/threads/123513-Bite-g%C5%82odzone..-ostatnia-szansa-Klemb%C3%B3w-k.Wo%C5%82omina-potrzebni-wolontariusze/page285?p=15802613#post15802613[/url] Post nr 2844. Spójrz tylko na jego głowę :( Quote
Recommended Posts