Ewa Marta Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Ewa Marta'][B]Zaczęłam od pomocy finansowej i to właśnie na konto Irenaka wpłacałam pieniądze na psy krzyczkowe.[/B] [/QUOTE] Umknęło mi tu jedno bardzo istotne słowo, za co przepraszam. Wpłacałam pieniądze na konto [B]podane przez[/B] Irenaka, na którym zbierane były pieniądze dla psów z Krzyczek. Moje wpłaty figurują zresztą w wątku rozliczeniowym Krzyczek jako Ewa G. Quote
irenaka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Neigh']Zgiń, przepadnij siło nieczysta - a kysz a kysz. Kurna trzeba odczynić uroki normalnie.............[/QUOTE] Psów się pozbyłaś, ludzie tak szybko nie znikają. [quote name='Ewa Marta']Umknęło mi tu jedno bardzo istotne słowo, za co przepraszam. Wpłacałam pieniądze na konto [B]podane przez[/B] Irenaka, na którym zbierane były pieniądze dla psów z Krzyczek. Moje wpłaty figurują zresztą w wątku rozliczeniowym Krzyczek jako Ewa G.[/QUOTE] Słowo przepraszam w tym wypadku mile widziane.\ Quote
Neigh Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Pozbyłam się? Masz na myśli to, ze Tygrys nie żyje? Bo reszta się na szczęście cieszy dobrym zdrowiem. Jeśli tak to ty się Marcelka też pozbyłaś, czyż nie? I spokojnie mogłabyś jakiemus psu dać np. dt..... Wypowiadać sie na temat postępowania z psami......a moze tak popróbuj ..... osobiście. Ze względu na to, ze to nie jest wątek na którym chciałabym sie z tobą i spierać, to pozwolisz ze nie będe i tu komentować głupot które wypisujesz. Aczkolwiek nie ukrywam, ze szcześciem by mnie napawało, gdybyś faktycznie znikneła........przynajmniej z miejsc, gdzie nie jesteś mile widziana.Ale nie ja tu jestem gospodarzem....wiec cóz.....mozna co najwyzej uroki poodczyniać. Wiecej sie do ciebie nie odezwe....co miałam napisać napisałam - i zapewniam podtrzymuje w całej rozciągłości ( od łba przez podłą babę aż po megalomanię lub zespól maniakalno - depresyjny - ale to juz by sie fachowcy musieli wypowiedzieć) Quote
mysza 1 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Przyszłam do Misia, ciekawe jak tam się miewa chłopak. Fajnie, że długi weekend przed nami, będzie czas na zabawy z Wiśnią ;) Quote
3 x Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='mysza 1']Przyszłam do Misia, ciekawe jak tam się miewa chłopak. Fajnie, że długi weekend przed nami, będzie czas na zabawy z Wiśnią ;)[/QUOTE] tez mi pytanie jak się miewa siedzi sobie z rózową piłeczką i ma wszystko w poważaniu ;) Quote
mysza 1 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='3 x']tez mi pytanie jak się miewa siedzi sobie z rózową piłeczką i ma wszystko w poważaniu ;)[/QUOTE] Szczęśliwy Wiśnia i jego piłeczka ;) Quote
3 x Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='mysza 1']Szczęśliwy Wiśnia i jego piłeczka ;)[/QUOTE] co do szczesliwosci poniewieranej i tłamszonej piłeczki bym polemizowała ;) nie myślałyście zeby mu w jakimś męskim kolorze kupić? ;) [COLOR="#808080"](dobra dobra mnie też rozwala wielki Miś z małą różową piłeczką :))[/COLOR] Quote
mysza 1 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Czarna albo szara nie pasuje. Tylko wielki Wisnia z różową ma taki urok ;) A poza tym on kocha "tą" a nie każdą ;) Zółtą szybko porzucił. Quote
3 x Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='mysza 1']Czarna albo szara nie pasuje. Tylko wielki Wisnia z różową ma taki urok ;) A poza tym on kocha "tą" a nie każdą ;) Zółtą szybko porzucił.[/QUOTE] przy czytaniu słów: [QUOTE]Tylko wielki Wisnia z różową ma taki urok ;)[/QUOTE] chcialam zaproponowac zółtą ale doczytalam do końca poza tym zółta nie wiele bardziej męska od różowej ;) Quote
Ewa Marta Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Pojechałabym do nich, ale jestem zawalona robotą i mam kilka cmentarzy do objechania... Przytuliłabym się do wielkiego Miśka, wyściskałabym Azję, dałabym podkraść smaczki Emi, potem wytarmosiłabym Kaluchnego na kanapie, odwiedziłabym wszystkie tymczasy u Marty i Bartka w ich boksach, wzięłabym na ręce Dudusia i na pewno Marta zgodziłaby się żeby poszedł ze mną na kanapę. Po drodze przywitałabym się ze wszystkimi rezydentami, może Sonię dałaby się pogłaskać tak, jak ostatnio.... i okazałoby się że minęły 3 godziny, a ja nie zdążyłam pogadać z ludźmi:-) Tak to zazwyczaj wygląda:-) Quote
ronja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 u Wisienki wszystko dobrze. biegunka opanowana, uff:) wczoraj za zgodą Myszy, dalam puszkę innym psom - dziś na szczęście [B]tylko[/B] Imuś ma rozwolnienie. Quote
Nutusia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ewuś, z ludźmi to można pogadać przez telefon albo na forum... :) Jesteś więc w pełni "usprawiedliwiona"! Quote
mysza 1 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Ja zaraz jadę na północny, tam to się dzieje, pól dnia z głowy ;) Quote
3 x Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 zrobiłam pół bazarku dla waszych psiaków: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195506-ubranka-dla-chłopca-ok-7-9-lat-na-kilka-psów-do-8.11?p=15641480#post15641480"]ubranka chłopięca 7-9 lat [/URL] Quote
Neigh Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Czy ktoś chce obrożę przeciwpchlelną dla kociambera? Ronja - dla Dakoci chcesz?Bo dostałam.....tyle ze ostrożnie z wychodzącymi, bo to chyba nie rozciagliwe, wiec zeby sie nie powiesił Quote
Estrella Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 zapiszę jeszcze raz wątek Misia, bo usunęłam niechcący.. :) Quote
mysza 1 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='3 x']zrobiłam pół bazarku dla waszych psiaków: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195506-ubranka-dla-chłopca-ok-7-9-lat-na-kilka-psów-do-8.11?p=15641480#post15641480"]ubranka chłopięca 7-9 lat [/URL][/QUOTE] Wielkie dzięki :) Quote
mysza 1 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Oj Wisienko, Wisienko, masz szczęście chłopie i do tego piłeczkę ;) Quote
Ellig Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Hej pogubilam sie czy Mis i Wisienka to te same psy:))))) Na zdjeciach mysle ,ze tak:) Quote
mysza 1 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='Ellig']Hej pogubilam sie czy Mis i Wisienka to te same psy:))))) Na zdjeciach mysle ,ze tak:)[/QUOTE] Wiśnia jest drugim imieniem, przydomkiem ;) Każdy pies u Marty ma drugie imię, niektóre mają ich więcej. Miś vel Wiśnia ;) Quote
Ellig Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='mysza 1']Wiśnia jest drugim imieniem, przydomkiem ;) Każdy pies u Marty ma drugie imię, niektóre mają ich więcej. Miś vel Wiśnia ;)[/QUOTE] Mysza dziekuje , ja zawsze jak patrze na Wisnie to mowie sobie zupelnie jak Mis wyglada:):):):) Quote
Ewa Marta Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Niektóe maja więcej imion:-) Na przykład nasz Kair, to Kajuś Kaluchny, Dzi Aj Dżoł i Dziadulek. Każdy psiak ma sowja piosenkę i co mnie bardzo szokuje rewelacyjnie na nie reagują:-) Jak Marta śpiewa Kajusiowi, to on merda ogonem jak głupi:-) Quote
mysza 1 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Fajnie, że jesień taka łaskawa dla psiaków, nasz Wisienka też pewnie ciepełko sobie chwali ;) Quote
Recommended Posts