Ania-Sonia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Dyrektor wie, że zabieram ją w piątek i powiedział, że zostawi w schronie wszelkie papiery (umowa, zlecenie etc.), więc mam nadzieję, że uda się wywieźć Żabulca ;) Poza tym, jadę z TZ-tem :cool3: Damy radę :lol: Nie mam pojęcia, na ile Żabka tam jedzie, może dowiem się w piątek. A imprezka - bardzo wskazana :diabloti: Mam nadzieję, że dziś chociaż Ania14p szaleje :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 no tak - co 4 ręce to nie 2 :evil_lol: w razie czego TZ może trochę pocarować p.Zytę, a Ty zwiniesz Żabkę i w długą :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Bodziulka napisał(a): w razie czego TZ może trochę pocarować p.Zytę, a Ty zwiniesz Żabkę i w długą :evil_lol: A jego zostawię :diabloti: Dobre masz pomysły! :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Ania-Sonia napisał(a):A jego zostawię :diabloti: Dobre masz pomysły! :evil_lol: i będziesz mogła z Sonią i Żabką zrobić se babską imprezę w domu :evil_lol: Quote
joannal Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Wierulka, niech te wstrętne upały się wreszcie skończą, troszkę będzie Ci się lepiej żyło. A najelpiej jak byś mogła sie wylegiwać u siebie w domku na kafelkach. Quote
Wiera Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Aniu-Soniu, to nie może tak być, żeby nasza Wierka nie miała domu. Może zrobimy jej taki artykuł w "Echu", jaki miał Nero, duży, dużo zdjęć. Może jej również pomoże. Podam Ci mój adres mailowy, napisz do mnie, to obgadamy sprawę, może jakoś inaczej będę mogła pomóc [email protected] Napisz koniecznie Quote
Sylvi Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Gdzie jest to schronisko?? Wybieram się , być może nie wrócę stamtąd sama..:lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Monika, wielkie dzięki za chęć pomocy. Napiszę do Ciebie wieczorem. Witaj Sylvi, schronisko znajduje się kilka kilometrów przed Sochaczewem, w miejscowości Kożuszki-Parcele 55. Wszystkie informacje znajdują się na stronie www.schronisko.sochaczew.prv.pl Jeśli chciałabyś, żeby w sprawie adopcji psiaka z tego schroniska doradziła Ci osoba dobrze zorientowana skontaktuj się z Marką ([email protected]) Powodzenia :lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Wierka na sobotnim spacerku. Ale było gorąco! Quote
ania14p Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Co się stało z tym domem dla Wierki, już gratulować chciałam, a tu znowu nic? Quote
Ania-Sonia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No niestety, ta pani chyba się nie zdecyduje, bo milczy już za długo :shake: Szkoda... Wiele traci. Quote
ania14p Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jasne, tylko troszkę szkoda, bo Wierulka taka cudna jest, ale jeśli Pani tego nie rozumie, to może lepiej, że jej nie bierze?! Quote
joannal Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wierka jak najbardziej powinna byc już u siebie, artykulik dla Wierki bardzo pożądany!!! Quote
zuziaM Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 joannal napisał(a):Wierka jak najbardziej powinna byc już u siebie, artykulik dla Wierki bardzo pożądany!!! Wreszcie pojawila sie szansa ... szkoda, ze sie nie udalo .... Quote
ania14p Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Podskocz jeszcze troszkę, Wierulko, tyle w Tobie radości, to i dom musi się wreszcie znaleść! Quote
gdgt Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 no cóż, ta pani się nie odzywa. myślę że organizacja budy i kojca trochę ją przerosła. Quote
agat21 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wierulka ciągle czeka??? :shake: :shake: :shake: Dlaczego??? Quote
Ania-Sonia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Witaj Agato! No właśnie, taka świetna sunia. Schronisko na uboczu, adopcji niewiele, sezon wakacyjny... i tak sobie Wierka ciągle czeka :-( Pozdrawiam Cię serdecznie! :lol: :multi: Quote
agat21 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Aniu, tak mi przykro, że ostatnio tak zaniedbuję dogo i jestem nie na czasie .. :roll: Myślałam, że Wierulka już dawno u kochanego Pańcia lub Pańci pod łóżkiem... Jak Ci pomóc? Quote
Ania-Sonia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dziękuję Agat, pomyślę :lol: Ale póki co, Monika (pańcia sochaczewskiej Iskry/Wiery) przysłała mi taki tekst o Wierce do sochaczewskiego "Echa", że ryczę jak bóbr :placz: :placz: :placz: Może, dzięki temu artykułowi, życie Wierki się w końcu zmieni. Quote
Marka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Spójrzcie w te mądre oczy - są zwierciadłem jej duszy, a Wiera to bura suka z wyjątkową duszą... Quote
Ania-Sonia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wiera ciągle wiernie czeka na swojego Człowieka. Ma tyle do zaofiarowania, a musi tkwić na tym łańcuchu. Quote
Ania-Sonia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kochani, jutro wszystkie dobre myśli i pozytywne fluidy płyną w kierunku Sochaczewa. Jutro w sochaczewskiej gazecie "Echo Powiatu", dzięki kochanej Monice :Rose: :Rose: :Rose: ukaże się artykuł o Wierze - duży, ze zdjęciami! Po podobnym artykule znalazł dom Nero... Trzymajmy mocno kciuki!!!! Quote
ania14p Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: już trzymamy! Quote
Recommended Posts