Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dyrektor wie, że zabieram ją w piątek i powiedział, że zostawi w schronie wszelkie papiery (umowa, zlecenie etc.), więc mam nadzieję, że uda się wywieźć Żabulca ;) Poza tym, jadę z TZ-tem :cool3: Damy radę :lol:
Nie mam pojęcia, na ile Żabka tam jedzie, może dowiem się w piątek.
A imprezka - bardzo wskazana :diabloti: Mam nadzieję, że dziś chociaż Ania14p szaleje :evil_lol:

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wierulka, niech te wstrętne upały się wreszcie skończą, troszkę będzie Ci się lepiej żyło. A najelpiej jak byś mogła sie wylegiwać u siebie w domku na kafelkach.

Posted

Aniu-Soniu, to nie może tak być, żeby nasza Wierka nie miała domu. Może zrobimy jej taki artykuł w "Echu", jaki miał Nero, duży, dużo zdjęć. Może jej również pomoże. Podam Ci mój adres mailowy, napisz do mnie, to obgadamy sprawę, może jakoś inaczej będę mogła pomóc

[email protected]

Napisz koniecznie

Posted

Monika, wielkie dzięki za chęć pomocy. Napiszę do Ciebie wieczorem.

Witaj Sylvi, schronisko znajduje się kilka kilometrów przed Sochaczewem, w miejscowości Kożuszki-Parcele 55. Wszystkie informacje znajdują się na stronie www.schronisko.sochaczew.prv.pl
Jeśli chciałabyś, żeby w sprawie adopcji psiaka z tego schroniska doradziła Ci osoba dobrze zorientowana skontaktuj się z Marką ([email protected])
Powodzenia :lol:

Posted

joannal napisał(a):
Wierka jak najbardziej powinna byc już u siebie, artykulik dla Wierki bardzo pożądany!!!

Wreszcie pojawila sie szansa ... szkoda, ze sie nie udalo ....

Posted

Aniu, tak mi przykro, że ostatnio tak zaniedbuję dogo i jestem nie na czasie .. :roll: Myślałam, że Wierulka już dawno u kochanego Pańcia lub Pańci pod łóżkiem... Jak Ci pomóc?

Posted

Dziękuję Agat, pomyślę :lol: Ale póki co, Monika (pańcia sochaczewskiej Iskry/Wiery) przysłała mi taki tekst o Wierce do sochaczewskiego "Echa", że ryczę jak bóbr :placz: :placz: :placz: Może, dzięki temu artykułowi, życie Wierki się w końcu zmieni.

Posted

Kochani, jutro wszystkie dobre myśli i pozytywne fluidy płyną w kierunku Sochaczewa.
Jutro w sochaczewskiej gazecie "Echo Powiatu", dzięki kochanej Monice :Rose: :Rose: :Rose: ukaże się artykuł o Wierze - duży, ze zdjęciami!

Po podobnym artykule znalazł dom Nero...

Trzymajmy mocno kciuki!!!!