Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 test na koty :cool3: a to w jakimś konkretnym celu było robione? :razz: Quote
Ania-Sonia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Marka napisał(a):Dzisiejszy szybko test został przez Wierkę zdany na 5. :p Mądra, grzeczna Wierka! Bardzo się cieszę, że nie jest kotożercą :multi: Quote
jnk Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Przypominam pytanie: czy test na koty jest związany z jakimś zgłoszonym zapotrzebowaniem na psa koto-niekonfliktowego? Quote
Ania-Sonia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 jnk napisał(a):Przypominam pytanie: czy test na koty jest związany z jakimś zgłoszonym zapotrzebowaniem na psa koto-niekonfliktowego? Na to wygląda... :roll: Ale więcej, myślę napisze Marka. Marka, czy jak robiłaś koci test zwróciłaś uwagę, czy Wierka ma jeszcze tego guzka na grzbiecie??? Quote
gdgt Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 bo Marka zawsze robi ze wszystkiego wielką tajemnicę :angryy: Quote
Ania-Sonia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 gdgt napisał(a):bo Marka zawsze robi ze wszystkiego wielką tajemnicę :angryy: Po prostu nie chce zapeszać ;) Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 hehehe bo to tajemnicza kobieta jest :cool3: no ciekawe, czy może w końcu Wierce się uda... Quote
joannal Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Wiera mam nadzieję, że przed zimą uda Ci się cieszyc we własnym domku. Quote
ania14p Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Po wielu latach doświadczeń układów psio - kocich, dowiedziałam się: 1/ pies goni kota jak kot ucieka 2/ pies nie goni swojego kota 3/ odważny kot zawsze potrafi pogonić normalnego psa Wierka wygląda na normalnego, wesołego psa, który nie będzie sprawiał poważniejszych problemów! Quote
ania14p Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :niewiem: , nic nie wiem, starej babuni mówią dopiero po sprawie, nawet z Bruniem tak zrobiły - Małolaty kochane, szkoda, że nie mam dzieci coby się zemściły:diabloti: ! Quote
ania14p Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dalej nic nie wiem :???: , już chyba taka głupia zostanę:niewiem: ! Quote
Bodziulka Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ania, będzie nas więcej :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dziewczyny, wieści z drugiej ręki - jest domek zaintersowany łagodnym psiakiem lubiącym małe zwierzaki futerkowe, Marka wysłała info z kilkoma propozycjami, w tym Wierą, ale domek milczy... Quote
ania14p Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Aniu, dzięki za informację :lol: , Bodziulko, fajnie, że dlączasz się do mnie i mojej głupoty:evil_lol: ! Quote
ania14p Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Wierka, pokaż sie z najlepszej strony i skrobnij do ciotek jak wypadłaś na castingu! Quote
Wiera Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Wieruszku, trzymam kciuki, żeby się domek odezwał. Quote
Ania-Sonia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 A ile jeszcze ma czekać Wiera??? :shake: :-( :-( Kiedy i dla niej w końcu zaświeci słońce na niebie... Quote
Ania-Sonia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ale u Wierulki pusto - ciotki sochaczewskie zapracowane, jedna zbanowana :evil_lol: ;) , domek zainteresowany milczy... :placz: Quote
joannal Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wierciu stanowczo za długo Ci przyszło tam siedzieć :-(. Quote
Recommended Posts