Marka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 a ja trzymam gotowość bojową przy naładowanym telefonie ;) :kciuki: Quote
agat21 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Na pewno ktoś zadzwoni!! Nie martw się Ania! :glaszcze: Quote
Wiera Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Tak bym chciała, żeby to moje "Echo" pomogło. Ludzie zwrócili uwagę na artykuł, nawet niektórzy myślą, że to o moją Wieruszkę chodzi, bo one przecież nie tylko imię mają jedno, ale i pyszczki podobne, kolorki, przeszłość, no i duszę... (Chociaż nie wiem, jak mogli pomyśleć, że ja mojego ptysia do oddania wystawiam). Martwię się, bo dzisiaj już środa, gazeta wyszła wczoraj, nie, nie, a kysz, a kysz, Wiera znajdzie dom, znajdzie na pewno, nie teraz, to za chwilę... Aniu-Soniu - uściski dla Ciebie przesyłam publicznie Quote
Ania-Sonia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Moniko - publicznie odwzajemniam uściski :lol: Czy możesz tu podać link to tekstu o Wierze w internetowym wydaniu gazety, ja jakoś nie mogę znaleźć :oops: Quote
Wiera Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jejku, wstyd straszny, ale "Echo" nie ma internetowego wydania od ładnych paru lat, mimo pozorów. Natomiast tekst na pewno znajdzie się na lokalnym popularnym portalu www.e-sochaczew.pl, jak wszystkie psie rubryczki. Gdy już się dowiem od grafika, jak podać link, to napiszę. Chucham na bezdomną Wierę rano, w południe i przed snem. A tak naprawdę, mam ją na zatroskanej myśli znacznie częściej... Quote
Ania-Sonia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wstyd bo ja nie rozróżniam internetowego wydania gazety od portalu informacyjnego Sochaczewa :oops: :-D Właśnie o te e-wiadomości mi chodziło, nie mogłam tam znaleźć artykułu. Wieczorem, jak będę miała więcej czasu poszukam lepiej ;) Quote
gdgt Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 nie załamujmy rąk. Na pewno jakiś spóźniony czytelnik się skusi... Quote
Monia_ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Wierulka przypomina o sobie na pierwszej stronie! Quote
Ania-Sonia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 http://www.e-sochaczew.pl/news/news.php?id_news=6828&szukaj= Taki fajny, długi artykuł, zdjęcia, no i - świetna psina - a nikt nie zadzwonił :-( Quote
Marka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No niestety, nikt nie zadzwonił... :shake: :-( Ale cóż - wakacje to chyba najgorszy okres adopcyjny... Ale wolę myśleć, że po prostu miejsce w tym wspaniałym domku, który na pewno gdzieś czeka na Wierę, po prostu jeszcze niegotowe... Quote
Ania-Sonia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wierka dziś była na długim spacerku. Była bardzo szczęśliwa. Tak bym chciała, żeby więcej miała takich chwil - życie psa powinno się składać głównie z takich przyjemności... Ciocie, podnoście Wierkę jak mnie nie tu nie będzie. Niech ma chociaż to... :-( Quote
Marka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Wierka - niepozorna buraska o złotym sercu - niech też ma swoje 5 minut na 1. stronie! :oops: Quote
Bodziulka Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Taki fajny artykół w gazecie, a nikt się nie pojawił :shake: Quote
gdgt Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 sezon ogórkowy w pełni. Moze spróbować jeszcze raz we wrześniu? Quote
Ania-Sonia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Halo, czy ktoś mnie jeszcze pamięta??? Jestem Wiera - sunia o może dość pospolitej urodzie, ale o niepospolitej radości życia! Cały czas czekam... Quote
Ulaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Cześć sunieczko... Czy te ludziska goopie nie wiedzą, że takie psinki jak Ty najlepiej potarfią odwzajemnić miłość, dać najwięcej szczęścia? A nie jakieś yorki :roll: Gdzieś na świecie jest dla Ciebie domek, pamiętaj o tym!! Quote
Ania-Sonia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wiera - kochana, burkowata psina o wielkim sercu i niegasnącej nadziei w oczach ciągle czeka na cud własnego domu. Quote
BasiaD Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wierka pomieszkaj troszkę na 1 stronce, niech Cię wreszczie zauważą, Ty już tak długo czekasz! Quote
Bodziulka Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Tak, tak - 1 strona jest najlepsza. Quote
Bodziulka Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Wiera pod parasolkami i "rozmawiająca" z Anią (jeżeli Ania się zgodzi, to pokażę całą fotę - Ania, masz pełną fotę zmailowaną ;)) Quote
Recommended Posts