Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak bym chciała, żeby to moje "Echo" pomogło. Ludzie zwrócili uwagę na artykuł, nawet niektórzy myślą, że to o moją Wieruszkę chodzi, bo one przecież nie tylko imię mają jedno, ale i pyszczki podobne, kolorki, przeszłość, no i duszę... (Chociaż nie wiem, jak mogli pomyśleć, że ja mojego ptysia do oddania wystawiam).

Martwię się, bo dzisiaj już środa, gazeta wyszła wczoraj, nie, nie, a kysz, a kysz, Wiera znajdzie dom, znajdzie na pewno, nie teraz, to za chwilę...

Aniu-Soniu - uściski dla Ciebie przesyłam publicznie

Posted

Jejku, wstyd straszny, ale "Echo" nie ma internetowego wydania od ładnych paru lat, mimo pozorów. Natomiast tekst na pewno znajdzie się na lokalnym popularnym portalu www.e-sochaczew.pl, jak wszystkie psie rubryczki. Gdy już się dowiem od grafika, jak podać link, to napiszę.

Chucham na bezdomną Wierę rano, w południe i przed snem. A tak naprawdę, mam ją na zatroskanej myśli znacznie częściej...

Posted

Wstyd bo ja nie rozróżniam internetowego wydania gazety od portalu informacyjnego Sochaczewa :oops: :-D Właśnie o te e-wiadomości mi chodziło, nie mogłam tam znaleźć artykułu. Wieczorem, jak będę miała więcej czasu poszukam lepiej ;)

Posted

No niestety, nikt nie zadzwonił... :shake:
:-(
Ale cóż - wakacje to chyba najgorszy okres adopcyjny...
Ale wolę myśleć, że po prostu miejsce w tym wspaniałym domku, który na pewno gdzieś czeka na Wierę, po prostu jeszcze niegotowe...

Posted

Wierka dziś była na długim spacerku. Była bardzo szczęśliwa. Tak bym chciała, żeby więcej miała takich chwil - życie psa powinno się składać głównie z takich przyjemności...

Ciocie, podnoście Wierkę jak mnie nie tu nie będzie. Niech ma chociaż to... :-(

• 2 weeks later...
Posted

Cześć sunieczko...
Czy te ludziska goopie nie wiedzą, że takie psinki jak Ty najlepiej potarfią odwzajemnić miłość, dać najwięcej szczęścia? A nie jakieś yorki :roll:

Gdzieś na świecie jest dla Ciebie domek, pamiętaj o tym!!