Ania-Sonia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Bodziulka'] jeżeli Ania się zgodzi, to pokażę całą fotę - Ania, masz pełną fotę zmailowaną ;)) Dziękuję dostałam, muszę to przemyśleć ;) A ostatnio jak byłam w schronie, to popatrzyłam tylko na Wierkę przez okno :-( Nie chciałam robić jej nadziei na spacerek. Akurat przyjechali panowie z oczyszczalni ścieków chyba i Wierka też na ich widok tak wysoko skakała! Jak ona bardzo potrzebuje człowieka!!! :placz: :placz: :placz: Quote
ania14p Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Do góry Wierulko, coś ostatnio z tymi adopcjami z Azorka "cienizna" okropna, może Ty to zmienisz! Quote
Ania-Sonia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Wiera ciągle czeka. Nawet tylko na takie rzadkie chwile...:-( Quote
Wiera Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Oj, nasza myszka musi mieć kochanego pana, przykro mi, że z "Echem" nie wyszło, ale może w tym okresie bardziej adopocjom sprzyjającym spróbujemy... Już nie wiem, co robić, tyle osób "napomyka" a pieskach, ale oni jakieś jorki chcą, jakieś kurde labradory, jakieś jamniki przynajmniej z rodowodem, wszystkie psy są piękne i kochane, owszem, ale na miłość boską, jak można takie głupstwa pleść, gdy taka Wieruszka domu nie ma... Quote
zuziaM Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Wiera napisał(a):Oj, nasza myszka musi mieć kochanego pana, Nalezy jej sie to..... jest slicznym kundelkiem. Quote
Ania-Sonia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Wierulka dziękuje ciociom za zasłużone komplementy :lol: :loveu: Quote
ania14p Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wiera nie chce żadnych komplementów, ona chce na spacerek i do domku! Quote
Ania-Sonia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wiera, słodka Wiera, przypomnij się trochę :roll: Quote
Ania-Sonia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Wiera, tak mi przykro, że z sobotniego spacerku nici :placz: Quote
ania14p Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Wierulka tak sobie smutno czeka, a przecież jak tylko zobaczy gości, to potrafi skakać do góry na całą długość łańcucha! Quote
Bodziulka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Oj Wiercia, Żabce się udało, to Tobie też się uda... Quote
Ania-Sonia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wierze musi się udać... Tyle osób już w sobie rozkochała, że to musi jakoś zaowocować... Quote
ania14p Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Wierko, w drogę czas, taka ładna i koffana dziewczynka i ciągle na tym paskudnym łańcuchu! Quote
joannal Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Wierciu tak długo mnie tu nie było, miałam nadzieję, że znajdę Cie już szczęśliwą w swoim własnym domciu :-( . Quote
Ania-Sonia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Tak bym chciała (a Wiera pewnie jeszcze bardziej :roll: ), żeby TEN dzień kiedyś nadszedł :-( Quote
jnk Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Może nadejdzie, w końcu wakacje się skończyły i ludzie powoli sobie przypominają, że psy są fajne i nie aż takie kłopotliwe. Quote
Recommended Posts