e.v.a Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='malawaszka'] hahaha w obronie przed pitem mordercą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ten jeden to sie nawet cieszy ze zostanie zaraz zaatakowany przez morderce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='paula_z'] pies chodzący o lasce :evil_lol: [quote name='paula_z']Masio zmienilas psu imię? :hmmmm: Quote
Paula Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 PIKA napisał(a):zmienilas psu imię? :hmmmm: Zdrobnilam ;) Roznie na niego mowie :cool3: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 hehehehehe moje chłopy broniły sie p[rzed krwiożerczymi bestiami a uśmiech Axy jak z obrazka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 O, jestes Dominisiu :loveu: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 paula_z napisał(a):O, jestes Dominisiu :loveu: :evil_lol: łuuudało mi się dotrzec :evil_lol: :evil_lol: jakie miłe powitanie :evil_lol: chyba mnie tu lubieją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Cześc :multi: mnie tez się udalo Tu dotrzeć :multi: pomimo permanentnego busy server :angryy: Quote
Paula Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 PIKA napisał(a):Cześc :multi: mnie tez się udalo Tu dotrzeć :multi: pomimo permanentnego busy server :angryy: O, witaj Agusiu :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 a coś ty taka milusia się zrobiła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 milusia i jakaś taka cicha :shake: :placz: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 malawaszka napisał(a):milusia i jakaś taka cicha :shake: :placz: może to nie Paula :razz::razz: podmienili ją :evil_lol: Quote
Paula Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Heh :roll: Nie podmienili, ale u nas tez dzis pechowy dzien :angryy: Myslalam, ze zejde na zawal. Wsiadalam z psem do windy, bylam pewna ze pies wsiada ze mna, a on sie zatrzymal na zewnatrz, drzwi windy sie zamknely i qrwa zaczela ruszac, chcialam wyrzucic smycz, ale nie zdazylam, naciskalam przyciski, ale nie dzialaly. Na szczescie smycz sie urwala i nic sie nie stalo, ale sie strachu najadlam :placz: Dobrze, ze Maks jest taki ciapek, ze w ogole splynelo to po nim, nie zauwazyl ze cos sie stalo :lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :crazyeye: qrna Paula współczuję przeżyć - jeny serio jakiś popieprzony dzień dzisiaj :angryy: ide spać i chcę się obudzić w normalnym dniu nie uwziętym na dogomaniaków :angryy: ja sie zawsze boję żeby mi któryś mopik nie został poza windą bo one to lekkie w porównaniu z Maxiem i smycz by się raczej nie urwała :shake: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: qrwa to nie jest normalne że jednego dnia wszystkim narz coś złego się przytrafiło :shake::shake::shake: Lalka niestety nie jest taka jak Max :-( ona wszystko bierze do siebie i teraz będzie pilnować jeszcze bardziej. Ten pies którego niestety dopadła :oops: był rudy ze zwisłymi uchami no poprostu bardzo podobny do tej suczy co nam kiedyś wpuścili na podwórko i się z nią gryzła :-( i odnowa musze nad nią pracowac :shake: ehhhhh ....... Quote
Paula Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 malawaszka napisał(a):ja sie zawsze boję żeby mi któryś mopik nie został poza windą bo one to lekkie w porównaniu z Maxiem i smycz by się raczej nie urwała :shake: Smycz sie urwala dlatego, bo ma metalowe częsci do zmniejszania, takie kóleczka i to sie zaczepilo i skóra przy łaczeniu poszla. Gdyby byla gladka, to nawet nie chce myslec, co by bylo :shake: :placz: Biedna Laleczka :glaszcze: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 jejciu Paula :crazyeye: Ja bym zawalu w tej windzie dostala :shake: [quote name='Vectra'] . Ten pies którego niestety dopadła :oops: był rudy ze zwisłymi uchami no poprostu bardzo podobny do tej suczy co nam kiedyś wpuścili na podwórko i się z nią gryzła :-( i odnowa musze nad nią pracowac :shake: ehhhhh ....... kcesz mojego sucza do treningów? :evil_lol: Obie potrenujemy :evil_lol: Ty bedziesz odczulac na rude z oklaplymi uszami a ja na bulowate :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Witaj ciotko :multi::multi::multi: PIKA ,ale Saba nie jest w typie asta :shake::shake: Lalka na takie jest cięta.Pozatym ona z mordą wylatuje jak pies jest bezpański.W sumie Axa i Szpila też w takim typie ,a nie było wojny.Ehhhh no może żle nie będzie ;) Quote
e.v.a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 o boze:crazyeye: bidula mała:shake: dobrze ze nic sie nie stalo :razz: dziendoberek :) Quote
Paula Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Czesc ciotki :lol: Ja jak zwykle pozno i nikogo juz nie ma :placz: Quote
asher Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 paula_z napisał(a):Czesc ciotki :lol: Ja jak zwykle pozno i nikogo juz nie ma :placz:Hihihi, pomyłka, ja jestem :lol: Quote
Paula Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 asher napisał(a):Hihihi, pomyłka, ja jestem :lol: Asia :multi: :loveu: Quote
Vectra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jak nikogo :mad::mad::mad: Ja jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 :crazyeye: Łojezusicku :-o jaki łoczojebny kolor :roll: :evil_lol: Na Ciebie zawsze moge liczyc :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 paula_z napisał(a)::crazyeye: Łojezusicku :-o jaki łoczojebny kolor :roll: :evil_lol: Na Ciebie zawsze moge liczyc :multi: :loveu: :evil_lol: na mnie zawsze można liczyć :loveu: gdzieś zwiała z tego giegie :mad::mad::mad: wracaj no mi tam zaras natychmiast :mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts