e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 paula_z napisał(a):Bez przesady, horrorow sie tak bardzo nie boje, mam inna fobie :evil_lol: haha ostatnio pisalas ze film byl straszny :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 evaxon napisał(a):haha ostatnio pisalas ze film byl straszny :evil_lol: Bo poprzedni byl straszny, jak sobie przypominam, to mi nawet teraz ciarki przechodza :diabloti: Ale sie nie chowalam do szafy :eviltong: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 paula_z napisał(a):Bo poprzedni byl straszny, jak sobie przypominam, to mi nawet teraz ciarki przechodza :diabloti: Ale sie nie chowalam do szafy :eviltong: a kto Cie tam wie, świadków nie masz :evil_lol: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 PIKA napisał(a):a kto Cie tam wie, świadków nie masz :evil_lol: Mam, przeciez sama bym horroru nie odejrzala :diabloti: Ide z psem, zaraz wracam. Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 paula_z napisał(a): Ide z psem, zaraz wracam. ja juz bylam :lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ja już wystawiłam psy na spacer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 moja po dzisiejszych szalenstwach nawet nie ma zamiaru zejsc ze swojej podusi :evil_lol: Quote
Paula Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ide :sleep2: brzuch mnie boli :-( Do później :bye: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 a u mnie juz przestal padac:razz: kolorowych mamusiu :) Quote
Paula Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Witaj córciu :multi: Ide z psem, a potem jade na spotkania:roll: a jak zdaze to dojade do dziewczyn na Kabaty :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :razz:o rany o której wy chodzicie z piesami na spacer:cool3:mój o tej porze tak daje na ucho że można go przepychać na łóżku i sie nie obudzi:roll: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany o której wy chodzicie z piesami na spacer:cool3:mój o tej porze tak daje na ucho że można go przepychać na łóżku i sie nie obudzi:roll: hehe, moja teraz lata na dworzu, ale na spcaer wyjść nie chce:razz:. Szczęka zębami gdy ide w strone furtki:evil_lol:. Ale to dziwne bo ona raczej w zime szczęka ząbkami:hmmmm: Widocznie mam jakąś histeryczke:D Quote
Paula Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ja wychodze 12-13, potem roznie; okolo 18-20; wieczorem 22-23 i jeszcze w nocy na siq, jesli po ostatnim spacerku wypije za duzo wody, ale to jak nie ruszam doopki z domu :cool3: A jak gdzies jade to najczesciej biore piesa ze soba na caly wieczor. Dzis wyjatkowo zostal sam, siedzial 4h i byl grzeczny :multi: Teraz idziemy na spacerek. Quote
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześc Paula Ja nie wiem, czy masz czego żałować że do nas nie dostarlas :evil_lol: Mnie nogi w doopsko wlazly :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Paula Ja nie wiem, czy masz czego żałować że do nas nie dostarlas :evil_lol: Mnie nogi w doopsko wlazly :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty masz długie wiec nie będziesz za stratą :p Quote
asher Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 PIKA napisał(a):Ja nie wiem, czy masz czego żałować że do nas nie dostarlas :evil_lol:No jak to nie ma czego żałować? :crazyeye: :mad: Pięknych plenerów, uroczego towarzystwa... :obrazic: Quote
Paula Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Hehe, 5 godzinnego lazenia po lesie nie zazraszczam, tylko tej pizzy :shake: Naprawde taka dabra? :cool3: Quote
asher Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 paula_z napisał(a):Hehe, 5 godzinnego lazenia po lesie nie zazraszczam, tylko tej pizzy :shake: Naprawde taka dabra? :cool3:Cena sprawia, że jest wręcz wyśmienita :cool3: :p A tak serio, to nie najgorsza ;) Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 narobiłyście mi smaka na pizze i właśnie z siorką i szwagrem czekamy na dostawe :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='asher']Cena sprawia, że jest wręcz wyśmienita :cool3: :p A tak serio, to nie najgorsza ;):cool1:moja byłaby lepsza :eviltong: Quote
Paula Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Witaj Gabryjella :multi: U nas wszystko dobrze, a fotkow malo, bo mi nikt nie chce kupic fajnego aparatu :placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Gabryjella :multi: U nas wszystko dobrze, a fotkow malo, bo mi nikt nie chce kupic fajnego aparatu :placz: :diabloti::razz:ale masz siostre co robi fajne fotki;) Quote
Recommended Posts