Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 zakazy są po to by je łamać :diabloti: :diabloti: Axa fajna sucz :loveu: :loveu: ona na żywo jest super :loveu: :loveu: mam u niej fory :eviltong: :eviltong: nawet się cieszy na mój widok :evil_lol: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Och, dziekujemy :multi: :oops: :diabloti: PIKA napisał(a):ale ostatnio jest zakaz chwalenia czego i kogokolwiek :evil_lol: A Axa śliczna :loveu: Tylko sie poglaskać nie da bo szczeka :evil_lol: Ale ten zakaz obowiazuje tylko u Magi :evil_lol: Vectrze sie dala poglaskac, nawet po brzusiu :loveu: Ona na smyczy sie dziwnie zachowuje :roll: i nie lubi piskliwych dzwiekow :eviltong: ;) Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a):I to juz ostatnie fotki, wiecej nie mam :placz: wiec prosze sie nacieszyc :diabloti: jestem niepocieszona :shake: paula_z napisał(a): nie lubi piskliwych dzwiekow :eviltong: ;) sugerujesz, zę ja mam piskliwy glosik? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Najlepszy jest Max :loveu: :loveu: jak wchodze do Pauli do domu to on najpierw dostaje szaleju z radości po czym leci po sznurek i mi go wręcz :evil_lol: :evil_lol: by się z nim szarpać :cool1: a jak ja nie chce się bawić to mi pyskuje :loveu: :loveu: i całuje :diabloti: Axa jest mniej wylewna , ale też podbiega by się przywitać :loveu: :loveu: nawet buziaka da - Axa jest delikatna i troszke nieśmiała aaaaaa i potrafi Maxa skarcić jak jest namolny :evil_lol: :evil_lol: para zarąbista z nich - nie da się ich nie lubić :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 PIKA napisał(a):sugerujesz, zę ja mam piskliwy glosik? :evil_lol: Nic podobnego :eviltong: ale jak we trzy podeszlyscie do stolika i sie witalysmy, to razem bylo piskliwie :evil_lol: Nie, zartuje, ona tak ma, ze jak jest na smyczy i cos ja wkurzy i zacznie szczekac, to potem juz na wszystko szczeka, a chwile przed Waszym przyjsciem zobaczyla kota :roll: jak jest luzem, to zupelnie inny pies. Quote
e.v.a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ale z was gaduly :razz: gdzie nie wejde to nagadane:placz: ale naszczescie sa tez fotki :multi: :loveu: Quote
leemonca Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 evaxon napisał(a):Ale z was gaduly :razz: gdzie nie wejde to nagadane:placz: ale naszczescie sa tez fotki :multi: :loveu: o! odezwała się niegaduła!!!:cool3: a jak wejdę do twojej galerii " to nagadane :placz: " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 boshe jakie śliczne fotki Maksia :loveu: :loveu: :loveu: a kto sie Axą nie zachwyca :razz: :mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 dbsst napisał(a): a kto sie Axą nie zachwyca :razz: :mad: :mad: :mad: nikt :shake: bo nie wolno :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='PIKA']nikt :shake: bo nie wolno :shake: :evil_lol::cool3:o kurde to zakaz jeszcze nie minął ..................... Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 jesu jakie pustki!!!! :crazyeye: jestem w szoku!!!! gdzie nie wchodze to tylko po kilka postów :crazyeye: czy ja aby na pewno jestm na dogomanii :shake: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 może do zakazu słodzenia jest dodany zakaz gadania :razz: :razz: :razz: czy jest coś o czym nie wiem :hmmmm: ?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Vectra']może do zakazu słodzenia jest dodany zakaz gadania :razz: :razz: :razz: czy jest coś o czym nie wiem :hmmmm: ?? :evil_lol: :evil_lol: tak Od dzisiaj nie wolno słodzić, nie wolno gadać, nie wolno spotykać się poza forum na kawie... :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Maga100']tak Od dzisiaj nie wolno słodzić, nie wolno gadać, nie wolno spotykać się poza forum na kawie... :evil_lol: nie słodze nie gadam ,a jutro to nie na kawe tylko na pizze idziemy :eviltong: :diabloti: Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 to w takim razie nie mam po co żyć pies mnie nie kocha doggomania mnie nie kocha TZ mnie nie kocha (on teraz kocha swoją kuchnie i marzenia o obiedzie :evil_lol: ) Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 dbsst napisał(a):to w takim razie nie mam po co żyć pies mnie nie kocha doggomania mnie nie kocha TZ mnie nie kocha (on teraz kocha swoją kuchnie i marzenia o obiedzie :evil_lol: ) marzenia piękna sprawa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Dobry wieczor, wrocilam z kawy :diabloti: To ja poprosze o budzenie o 14 z informacja, gdzie mam byc i o ktorej :evil_lol: Dobranoc :bye: P.S. Budzenie = Vectra dzwon do skutku :diabloti: Quote
PIKA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='paula_z'] P.S. Budzenie = Vectra dzwon do skutku :diabloti: ja mogę zaraz zadzwonić, zebyś nie zaspala :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ooooo mam Cię obudzić :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście z przyjemnością :diabloti: :diabloti: Ale o której i gdzie to ja :niewiem: Quote
Vectra Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 14:00 Dzyyyyyyyyyyńńńńńńńńńńń , Dzyyyyyyyyyyyń wstawaj śpiochu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Hehehe....wariatka :D Wstalam godzinke temu i juz bylam z psem :lol: Ewcia wlasnie dzwonila mnie budzic :cool3: ale nadal nie wiadomo o ktorej lecimy. Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 paula_z napisał(a):Hehehe....wariatka :D Wstalam godzinke temu i juz bylam z psem :lol: Ewcia wlasnie dzwonila mnie budzic :cool3: ale nadal nie wiadomo o ktorej lecimy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba cię obudziła jednak tym telefonkiem Dgzieś pisało ze o 19 chyba macie spotkanko ale nie wiem ....mus szukać :p Quote
Recommended Posts