Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Nie szukalam :shake: To sa jeszcze fotki z pozyczonego kodaka. Ja robilam, nie sis :diabloti: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Vectra napisał(a):Ja nie mam tego sterownika bo mi był nie potrzebny :p :p win xp nie potrzebuje takich bajerów :eviltong: :eviltong: Kuźwa, a do komórki potrzebuje :mad: O! Ja cię w sobotę wykorzystam Vectra :cool3: :p Paula, sesja z patyczkiem świetna! Fotogeniczny ten twój bysio :) Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 asher napisał(a):Kuźwa, a do komórki potrzebuje :mad: O! Ja cię w sobotę wykorzystam Vectra :cool3: :p pozostaje mi się zgodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz te sterowniki :razz: czymam swoje własne zatargać do Ciebie :razz: :razz: Witaj Paula :multi: :multi: mojego przystojniaka podziwiałam w nocy :loveu: :loveu: jeszcze prze połóżeniem się do wyrka zerknełam na fotki które wstawiałaś :loveu: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Dzieki Alu :multi: asher napisał(a):Paula, sesja z patyczkiem świetna! Fotogeniczny ten twój bysio :) Dziekuje Asiu, jako jedna z nielicznych docenilas moje fotki :evil_lol: Byc moze jutro poznasz byczka, bo nie wiem czy nie bede musiala go wziac :roll: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Paula :multi: :multi: mojego przystojniaka podziwiałam w nocy :loveu: :loveu: jeszcze prze połóżeniem się do wyrka zerknełam na fotki które wstawiałaś :loveu: No masz szczescie :mad: :diabloti: Quote
jo-jo Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='paula_z'] Szczenśliwy pies :loveu: Cześć Paula :p Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Czesc Klaudia :multi: Jak ma patyczek i ludzia do rzucania to pelnia szczescia :) Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Vectra, zatargaj :modla: No, chyba, że w necie jakieś wyszperasz... Ty mi cos kiedyś nawet przesyłałas mailem, i ja to chyba powinnam gdzieś mieć, ale na wszelki wypadke weź :modla: Paula, a pewnie, że bierz byczka. Bugajski nie jest jakos szczególnie zaczepny, więc może obejdzie się bez wielkich awantur? Najwyżej obaj panowie w trakcie imprezy będą w kagańcach ;) Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 asher napisał(a):Paula, a pewnie, że bierz byczka. Bugajski nie jest jakos szczególnie zaczepny, więc może obejdzie się bez wielkich awantur? Najwyżej obaj panowie w trakcie imprezy będą w kagańcach ;) Wolalabym go nie brac, on napewno bedzie siadzial na smyczy, a jak bedzie burczal to w kagancu, ale dla mnie i dla niego to bedzie meczace, wiec sie ciagle zastanawiam :cool1: Boogiego bedzie chcial zjesc, a Sabinke zmolestowac :shake: Vectra, a Ty bierzesz jakies futro? Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a):Wolalabym go nie brac, on napewno bedzie siadzial na smyczy, a jak bedzie burczal to w kagancu, ale dla mnie i dla niego to bedzie meczace, wiec sie ciagle zastanawiam :cool1: Boogiego bedzie chcial zjesc, a Sabinke zmolestowac :shake: Vectra, a Ty bierzesz jakies futro? nie nie biore piesów :p :p spotykamy się u Asher w domciu więc tak nie teges z wiejskimi psami na salony :evil_lol: :evil_lol: na spacerek do lasu owszem ,ale do domu NIE :cool1: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Vectra napisał(a): spotykamy się u Asher w domciu więc tak nie teges z wiejskimi psami na salony :evil_lol: :evil_lol: W domu :crazyeye: gdzie ja tam z tym wariatem :shake: rozniesie jej chalupe :evil_lol: Nie, bez zartow, ja sie boje o Boogiego, nie przyjade z psem :shake: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Paula, nawyżej zamkniemy Maksia w kiblu :p :evil_lol: A serio, to już sama zdecyduj. Ja juz gościłam w domu obe samce i Bugajski zachowywał się w miarę ok. Ale fakt, jak go Maks będzie zaczepiał, to może byc nieciekawie... Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Jak go zamkniemy w kiblu, to bedzie skakal na drzwi, wyl, spiewal i szczekal :roll: Maks bedzie chcial ustawic Boogiego, a ten bedzie na swoim terytorium i bedzie wojna, tym bardziej ze bedzie suczka; nie, nie, moj jest jeb****y, a nawet jakby byl w kagancu to moze Bugajskiemu krzywde zrobic, zreszta ten kaganiec jest na onka, za duzy :diabloti: Cos wykombinuje, zeby go nie brac. Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A nie możesz Maksia siostrze podrzucić? :cool3: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 asher napisał(a):A nie możesz Maksia siostrze podrzucić? :cool3: To nie o to chodzi, ja go moge samego zostawic, ale musze odwiedzic tesciowa, a ona na Sadybie, a dla niej odwieziny Maksia to rodzaj dogoterapii :-) bez Maksia sie tam nie pokazuje :diabloti: a odwozic go na Żoli, a potem jechac na Kabaty to bez sensu. Ale juz sobie kombinuje, ze chyba pojade do niej dzisiaj :cool3: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To zostaw Maksia u teściowej do niedzieli :lol: Albo faktycznie odwiedź Ją dzisiaj :) Albo w niedzielę :cool3: Quote
Alka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a):Jak ma patyczek i ludzia do rzucania to pelnia szczescia :) Tuffiasty tak samo:multi:, tylko woli piłeczkę ;) cześć Paula !:multi: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 U tesciowej nie moge go zostawic, bo piszczy za mna, wystarczy ze wejde do kibla:roll: Zreszta ona sie boi z nim wychodzic, nie radzi sobie. On zostaje bez problemu tylko u sis, no i u starych, ale moj ojciec go dokarmia, a potem ja musze z nim latac co 2 h na koopke :roll: Juz dzwonilam, nasciemnialam:oops: jade dzisiaj :p W niedziele bede zdychac na ciezkim kacu :evil_lol: Czesc Alku ;) Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a):jade dzisiaj :p W niedziele bede zdychac na ciezkim kacu :evil_lol:No tak, trzeba być przewidującym :lol: ;) Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Hehe :D Wrzuce troszku Axy, bo dawno jej nie bylo, tylko prosze chwalic, bo dreamer potem smutno :-( ze nikt suczki nie podziwia :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No jak nie podziwia?! Ja podziwiam! :cool3: Axa na fotach wychodzi, jak niewinny aniołek, taka słodycz wcielona :loveu: W zyciu bym nie powiedziała, że ma diabełka za skórą :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 paula_z napisał(a):Hehe :D Wrzuce troszku Axy, bo dawno jej nie bylo, tylko prosze chwalic, bo dreamer potem smutno :-( ze nikt suczki nie podziwia :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: ale ostatnio jest zakaz chwalenia czego i kogokolwiek :evil_lol: A Axa śliczna :loveu: Tylko sie poglaskać nie da bo szczeka :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja też podziwiam:cool3:Niewiem jak można nie podziwiać takiego ślicznego pyszczka:loveu: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 I to juz ostatnie fotki, wiecej nie mam :placz: wiec prosze sie nacieszyc :diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :razz:wow ale się rozszalałas ...chwile mnie nie było a tu znowu fotki ....no no same pozytywy;) Quote
Recommended Posts