Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia>>>;6517101 napisał(a):
Cześć Paula:) Co u Maksia słychać?

Cześć Gosia :multi: Wróciliśmy ze spacerku ponad godzinę temu, Maksiu pojadł i chrapie :lol: Przed chwilą "biegał" przez sen :evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka napisał(a):
yyyyyyyyyy............u mnie jest strona 599 :roll:

a szczury miałam do tej pory zawsze pojedynczo-fajnie się przywiązywały :oops:

Ja mam ustawione 20 postów na stronie :razz:

Super się przywiązują, tak jak pies :loveu: W grupie są ponoć szczęśliwsze. Tylko szkoda, ze tak krótko żyją :-(

madzia i medor napisał(a):
Witam suię:hand::hand:

Witaj Madzia :multi: :multi: :multi:
madzia i medor napisał(a):
I za 600 :knajpa::knajpa:

:beerchug:

Posted

u mnie-za 600 :multi: :multi: :multi: (swoją drogą-musze poszukać, gdzie się zmienia na 20 postó-w foto-blogach się to przydaje :p )

P.S. mój drugi szczur-Artur-biegał za mną, jak pies, przychodzil na zawołanie, a gdy się stanęło i zawołało, wspinał się natychmiast po człowieku-z podłogi aż na ramię-wszystkim zawsze bardzo się to podobało :razz: że takie małe, a tyle nauczyć można ;)

Posted

Ka-ka napisał(a):
u mnie-za 600 :multi: :multi: :multi: (swoją drogą-musze poszukać, gdzie się zmienia na 20 postó-w foto-blogach się to przydaje :p )

P.S. mój drugi szczur-Artur-biegał za mną, jak pies, przychodzil na zawołanie, a gdy się stanęło i zawołało, wspinał się natychmiast po człowieku-z podłogi aż na ramię-wszystkim zawsze bardzo się to podobało :razz: że takie małe, a tyle nauczyć można ;)

Panel użytkownika-edycja opcji-ilość postów na stronę :razz:

:multi: Super Artur :loveu: Świetnie musiało to wyglądać :lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Panel użytkownika-edycja opcji-ilość postów na stronę :razz:

:multi: Super Artur :loveu: Świetnie musiało to wyglądać :lol:

dzięki za instrukcję :razz:
co do Artura-owszem, wyglądało bardzo fajnie-to był niesamowicie inteligentny zwierz :cool1:
w największe zdziwienie wprawił mnie, gdy był jeszcze szczurzym podlotkiem...pewnego dnia siedzieliśmy na kanapie, a on wtryniał plasterek ukochanej kiełbasy. wstałam, żeby na chwilę wyjść z pokoju-pomyślałam, że jest tak zajęty kiełbachą, że zanim ją skończy-ja zdążę wrócić. a ten wariat porzucił plasterek i pobiegł za mną, po czym wbiegł na ramię :loveu:
P.S. potem wydoroślał, zmądrzał...i wybierał kiełbasę ;-)

Posted

Ach :loveu: Świetnie się to czyta, uwielbiam takie opowieści :multi: Widać, że dużo czasu spędzaliście razem :loveu: Przy 6 szczurkach można zauważyć, że charakterki mają różne, ale fakt, inteligentne bestyjki są :loveu: Może rzucę palenie, coraz bardziej mam chęć na szczurka ;) :evil_lol:

Posted

ooo...same plusy-nowy zwierzak i zdrowsze płuca ;)
to ja się zastanowię, co tam jeszcze te moje zwierzaki wyczyniały, to może nabierzesz porządnej chęci na szczurka:cool3:

Posted

Witaj paulino............zapracowana................

Axa ..........fajnie skika.....................
acha.....................wkleiłam Ci to co chciałaś:cool3::cool3::cool3:

też kiedyś miałam szczury...............jedną (Sierotka-piwczak)...............cxały czas miałam przy sobie....bo mi tata zapowiedział że jak to to zobaczy to mi wyrzuci....................
więc chodziła ze mna do szkoły( wieki temu), na obozy zeglarskie( pływała łajbą).,...............wycieczki szkolne itp...............
fajna byłą:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Gosia :multi: Wróciliśmy ze spacerku ponad godzinę temu, Maksiu pojadł i chrapie :lol: Przed chwilą "biegał" przez sen :evil_lol:

buuuhahaah... Klocek też BIEGA :cool1: i chyba temu tak dużo śpi... bo sie wiecznie męczy tym bieganiem :cool1: co sie położy to wstaje już zmęczony... fajnie... nie trza mu spacerów organizować ino siq,qpa i do domu :diabloti:

jestem- czekam na Panią A..... potem klikniemy na niebieso-czerwono :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witanko :loveu:

PW poczytałam, odpiszę jak zdążę ....bo za chwilkę znikam

Witaj Alu :multi:

Jeszcze w Zdroju? :razz:

[quote name='BeaC']Witaj paulino............zapracowana................

Axa ..........fajnie skika.....................
acha.....................wkleiłam Ci to co chciałaś

też kiedyś miałam szczury...............jedną (Sierotka-piwczak)...............cxały czas miałam przy sobie....bo mi tata zapowiedział że jak to to zobaczy to mi wyrzuci....................
więc chodziła ze mna do szkoły( wieki temu), na obozy zeglarskie( pływała łajbą).,...............wycieczki szkolne itp...............
fajna była

Witaj Beato :multi:
Axa to skoczna bestia :razz:
Zaraz looknę :lol:

Hehe :D Fajna szczurka :cool2:

[quote name='clockwork']buuuhahaah... Klocek też BIEGA i chyba temu tak dużo śpi... bo sie wiecznie męczy tym bieganiem :cool1: co sie położy to wstaje już zmęczony... fajnie... nie trza mu spacerów organizować ino siq,qpa i do domu :diabloti:

jestem- czekam na Panią A..... potem klikniemy na niebieso-czerwono :eviltong:

Haha :D Maksiu wciąż nie ma dość biegania :roll:

Nie kliknęłyście potem kolorkami:mad:

[quote name='bonita']Równym krokiem do przodu marsz! :grin:
http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/130802.jpg

Witajcie :multi:
Powiedzmy, że równym ;)

Witaj :multi:

[quote name='dealer']Witajcie ludziowie i psiowie:diabloti: :multi:
Witaj ludziu z psiem :multi:

[quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/130802.jpg
oo mamusia jak maszeruje:evil_lol:
lewa prawa lewa prawa i raz dwa raz dwa .....

witanko:multi:
:stupid: :evil_lol:

Siemka :multi:

[quote name='Ka-ka']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/130802.jpg

idziemy do Europy...idziemy RÓWNYM KROKIEM :cool3:
Haha :grin: Coś dojść nie możemy ;)