Paula Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='evaxon']maxiu ze tak powiem jest "morderca" a Lolek ..jamnikiem :grin: hahaha Jamniki często gorsze mordulce od Maksiów ;) [quote name='clockwork'] uffff.. bom sie zlękła.... a czy sis cała i zdrowa :cool3: :D Karola dziękuje za troskę :loveu: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pmelduję się wrócona po psacerku z Dulką;) Melduję się przed spacerkiem z Axą :D Masz foty? Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Maxia wam pokrzywiło http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/130707.jpg cześć i czołem dziewczyny:multi::multi::multi: Karolina.......śpij kobieto póki możesz ...bo za kilka lat bedziesz cierpieć na bezzsenność .............tak jak ja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/130707.jpg hahahah uśmiech półgębkiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Maxia wam pokrzywiło http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/130707.jpg cześć i czołem dziewczyny:multi::multi::multi: Karolina.......śpij kobieto póki możesz ...bo za kilka lat bedziesz cierpieć na bezzsenność .............tak jak ja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D Pokręconego mam psa ;) Cześć Alu :multi: :evil_lol: [quote name='malawaszka']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/130707.jpg hahahah uśmiech półgębkiem :evil_lol::evil_lol: :grin: Cześć Monika :multi: Mam wyniki badania krwi Maksia: L.Erytrocytów - 6,8 Hemoglobina - 16,3 Hematokryt - 48,2 MCV - 24 MCH - 33,9 L.Leukocytów - 12,1 Limfocyty - 10 Monocyty - 2 Kwasochłonne - 5 Pałeczki - 0 Segmenty - 83 OB po 1 godz. - 1 Płytki krwi - 227 AIAT - 50 AspAT - 43 AP - 58 Glukoza - 68 Kreatynina - 1,3 Mocznik - 26 Albuminy - 41 Amylaza - 1150 Dla mnie to czarna magia, nic mi one nie mówią :cool1: Nasza wet mówi, że te wyniki są prawie w normie, wskazują na lekko trzaśniętą wątrobę i stąd te krostki, więc leczymy się pod tym kątem; dodatkowo mamy powiększone węzły chłonne, dlatego Maksiu często ma to gardziołko przeziębione :roll: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Za zdrówko:kciuki::kciuki: Dzięki Madzia :loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 niewiele są przekroczone normy wątrobowe - to szybko Max podreperuje ;) wątróbka się regeneruje więc będzie dobrze :kciuki: :loveu: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 malawaszka napisał(a):niewiele są przekroczone normy wątrobowe - to szybko Max podreperuje ;) wątróbka się regeneruje więc będzie dobrze :kciuki: :loveu: Dzięki :loveu: Mi nic te wyniki nie mówią, nie znam się na tym kompletnie :roll: Wetka kazała się nie martwić :razz: W końcu trafiliśmy na porządnego weta, ta poprzednia chciała mu od razu sterydy podawać :shake: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='malawaszka']niewiele są przekroczone normy wątrobowe - to szybko Max podreperuje ;) wątróbka się regeneruje więc będzie dobrze :kciuki: :loveu:;)no masz zdanie znawcuy to już bądź spokojna:p Quote
agbar Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 niech bedzie...pozdrowiony zwierzyniec wasz i wy siostry:loveu: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no masz zdanie znawcuy to już bądź spokojna:p :loveu: Już jestem spokojniejsza :lol: [quote name='dealer']niech bedzie...pozdrowiony zwierzyniec wasz i wy siostry:loveu: :loveu: Jament, idź w stronę światła, ofiara spełniona ;) :evil_lol: Oglądam koncert :loveu: :multi: Szkoda, że mnie tam nie było :placz: Quote
emdziolek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :evil_lol::evil_lol: WiTanKo :evil_lol::evil_lol: TemTegAs dawno mnie tu nie było:oops: ALE JUŻ JESTEM!!!!! :) Przyszłam odwiedzić i podziwiać piękne psy cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowne foteczki aż oczu nie mozna oderwac od nich:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Buziole dla psiokÓw a ja wybywam do 29 do karpacza odpocząć:razz: Buśka ;* Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Witaj Emilko :lol: Cieszkam, ze sie fotki podobają :loveu: Udanych wakacji :razz: Quote
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no wreszcie wyniki:razz: dobre ze juz wiadomo co mu jest :p witanko:multi: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 evaxon napisał(a):no wreszcie wyniki:razz: dobre ze juz wiadomo co mu jest :p witanko:multi: Też mnie to cieszy :lol: Dobrze, że z trzustką wsio ok :multi: Witaj córciu :loveu: Quote
bonita Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cześć :) byłam, czytałam i oglądałam :loveu: Zdrówka Maksiu ciocia życzy Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Cześć cioteczko :multi: Dziękujemy :loveu: Quote
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 pewnie dajesz mu na lody a on z kolegami na piwska chodzi :shake: i wątrobka popsuła sie:shake::evil_lol: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 evaxon napisał(a):pewnie dajesz mu na lody a on z kolegami na piwska chodzi :shake: i wątrobka popsuła sie:shake::evil_lol: Haha :grin: Goopia ;) Synek jest grzeczny, w przeciwieństwie do córeczki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 paula_z napisał(a):Haha :grin: Goopia ;) Synek jest grzeczny, w przeciwieństwie do córeczki :evil_lol: :evil_lol:tak tak... gdybys ty mamusia widziala na co on kieszkonkowe przeznacza:razz: Quote
Recommended Posts