Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol:tak tak... gdybys ty mamusia widziala na co on kieszkonkowe przeznacza:razz: :mad: Pucuj szybko brata, bo swojego kieszonkowego nie dostaniesz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 paula_z napisał(a)::mad: Pucuj szybko brata, bo swojego kieszonkowego nie dostaniesz :evil_lol: :siara: ja tam nie wiem ...ale doszly mnie sluchy ze maxiu z kolegami papieroski po krzakach popala:diabloti: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 evaxon napisał(a)::siara: ja tam nie wiem ...ale doszly mnie sluchy ze maxiu z kolegami papieroski po krzakach popala:diabloti: :grin: Kabel :eviltong: :evil_lol: Qr.., muszę z nim iść na qpę :angryy: A mówiłam mu na ostatnim spacerze: "wysraj się, bo już dzisiaj nie wyjdziesz" :roll: No, ale przecież już nie jest "dzisiaj" :evil_lol: Paa, do wieczorka :hand: Quote
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Kabel :eviltong: :evil_lol: Qr.., muszę z nim iść na qpę :angryy: A mówiłam mu na ostatnim spacerze: "wysraj się, bo już dzisiaj nie wyjdziesz" :roll: No, ale przecież już nie jest "dzisiaj" :evil_lol: Paa, do wieczorka :hand: :lol:ja chce swoje kieszonkowe tylko:lol: papaaa mamuskaa:loveu: Quote
agbar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 o! fotki....:diabloti: co za niespodzianka....:razz: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :multi::multi::multi:doberek Fotaski zobaczyłam ;) nie wiem jak i co ...bo Kuba nie jedzie:diabloti: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/130707.jpg o fak!!! jaki kotlet!!!! idealnie na bramke na dyske :diabloti: dzięki boku że tych sterydów nie dostawał....:roll: wyniki Maxia widziałam... nic mi to nie mówi :roll: ale trzymam kciukasy że tera już bedzie ino lepiej :multi::multi: buziorki dla całej ekipy :loveu: Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witajcie koffane mordulcowate mordulce:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/140706.jpg mamoooo:scream_3: a Axa wpycha Maxiowi cos do buzii witanko:multi: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']o! fotki....:diabloti: co za niespodzianka....:razz: :evil_lol: Cześć Aga :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek Fotaski zobaczyłam ;) nie wiem jak i co ...bo Kuba nie jedzie:diabloti: Bry Alu :loveu: :multi: Buuuu :cool1: [quote name='clockwork']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/130707.jpg o fak!!! jaki kotlet!!!! idealnie na bramke na dyske :diabloti: dzięki boku że tych sterydów nie dostawał....:roll: wyniki Maxia widziałam... nic mi to nie mówi :roll: ale trzymam kciukasy że tera już bedzie ino lepiej :multi: buziorki dla całej ekipy :loveu: :D Taki chudy kotlet ;) Dużo ludzi mówi, że on mały jakiś :evil_lol: Dzięki :lol: Już jest lepiej, krostki schodzą :multi: :loveu: I wzajemnie, dla Klocusiowej bandy ;) [quote name='madzia i medor']Witajcie koffane mordulcowate mordulce:loveu: :loveu: Witajcie Medorkowo-Dinusiowe chomiczki :multi: [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/140706.jpg mamoooo:scream_3: a Axa wpycha Maxiowi cos do buzii witanko:multi: Zabiera :razz: Witka córciu :multi: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 bonita napisał(a):Witajcie:multi:znowu foty u Was som:loveu: Witaj Bonitko :multi: Quote
e.v.a Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 paula_z napisał(a): Zabiera :razz: Witka córciu :multi: :razz: niedobra Axa:placz: :loveu: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 evaxon napisał(a)::razz: niedobra Axa:placz: :loveu: Zołzetka ;) Quote
e.v.a Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 paula_z napisał(a):Zołzetka ;) mało powiedziane:evil_lol: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 evaxon napisał(a):mało powiedziane:evil_lol: :evil_lol: Jest wredzioszka, ale za to kochana :loveu: Dobranoc, paaaa :hand: Quote
e.v.a Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 paula_z napisał(a)::evil_lol: Jest wredzioszka, ale za to kochana :loveu: Dobranoc, paaaa :hand: :loveu: :loveu: :loveu: kolorowych snow:hand: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no masz zdanie znawcuy to już bądź spokojna:p sie mi tu nie nabijać :mad::eviltong: [quote name='paula_z'] Qr.., muszę z nim iść na qpę :angryy: A mówiłam mu na ostatnim spacerze: "wysraj się, bo już dzisiaj nie wyjdziesz" :roll: No, ale przecież już nie jest "dzisiaj" :evil_lol: hahaha też tak na Lunę się wkurzam czasem - a najbardziej jak na wieczornym spacerze najważniejsze jest darcie mordy na wszystkich przechodzących bo przecież jest noc i trzeba stróżować i nie ma czasu się załatwić :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts