Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Współczuwam bólu:shake: Tyskie jest z tamTych, napenpewno pomoże:lol: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:lek odpowiedni;) [quote name='madzia i medor']Współczuwam bólu:shake: Tyskie jest z tamTych, napenpewno pomoże:lol: Jedno duże pomaga na tyle, że ząb już nie boli, tylko swędzi :evil_lol: [quote name='evaxon']biedna mamuńka ...do dentysty marsz:diabloti: :shake: Aż tak mnie jeszcze nie boli :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 paula_z napisał(a): :shake: Aż tak mnie jeszcze nie boli :evil_lol: Dobranoc :hand: mamusia sie zachowuje jak małe dziecko:mad: dobranoc:loveu: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ha ha jak ja lubie TAKIE fotki - pełnia psiego szczęścia:loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 cze Paula - jak ząbek?? mam nadziję, że juz nie boli :shake: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Widać, że Maksio ma już dość zalotów panienki;););):turn-l: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/080717.jpg Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :p noo ni ema to jak foty z rana:p witanko:multi: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 chciałam zacytować fotke, ale zapomniało sie mi która :roll::roll::roll::oops::oops: w takim razie przywitam sie poraz kolejny dziś: witam sie ... po raz kolejny zresztą :evil_lol::evil_lol: i ... Ty wiesz co :cool1::cool1: miziu miziu :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Fotaski ogladałam już u Magdy;)...teraz mówie dzieńdobrywieczór;) Quote
Paula Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):ha ha jak ja lubie TAKIE fotki - pełnia psiego szczęścia:loveu: Cieszkam, że się podobają :multi: Ja też uwielbiam patrzeć, jak razem wariują :loveu: malawaszka napisał(a):cze Paula - jak ząbek?? mam nadziję, że juz nie boli :shake: Cześć Monika, dzięki :loveu: Na razie nie boli; wczoraj mi dziąsło spuchło :crazyeye: dziś trochę zeszło, ale idę w czwartek do dentysty :roll: Byłam dziś, ale było za dużo pacjentów, obejrzała mi tylko i mówi, że trzeba zrobić zdjęcie i pewnie oczyścić :placz: Koleżanka mnie dziś nastraszyła, że jej ciotka przez takie coś umarła :-o bo miała jakiś stan zapalny w dziąśle, olała sprawę i zakażenie się wdało :shake: madzia i medor napisał(a):Widać, że Maksio ma już dość zalotów panienki:turn-l: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/080717.jpg Hehe :D piachu się nałykał ;) evaxon napisał(a):noo ni ema to jak foty z rana witanko:multi: :multi: Siemka córka :loveu: clockwork napisał(a):chciałam zacytować fotke, ale zapomniało sie mi która:roll::oops: w takim razie przywitam sie poraz kolejny dziś: witam sie ... po raz kolejny zresztą :evil_lol: i ... Ty wiesz co :cool1: miziu miziu :loveu: :evil_lol: Bilobil :razz: Witaj po raz drugi :loveu: Dzięki za eska z rana :* Wymiziowany :lol: i Ty też swojego :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Fotaski ogladałam już u Magdy...teraz mówie dzieńdobrywieczór;) :multi: Bry wieczorek Alu :loveu: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 paula_z napisał(a): :multi: Bry wieczorek Alu :loveu::multi:bry wieczorek i dobranoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/080718.jpg Buahahahahaha Axa jest niemożliwa :loveu: Witajcie dziewczyny :multi: Jezu jak ja bym chciała aby moje dziewczyny zawsze mogły się tak bawić....:-( Quote
Paula Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:bry wieczorek i dobranoc:loveu::loveu::loveu: Dobranoc Alu :hand: Pysia napisał(a):http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/080718.jpg Buahahahahaha Axa jest niemożliwa :loveu: Witajcie dziewczyny :multi: Jezu jak ja bym chciała aby moje dziewczyny zawsze mogły się tak bawić....:-( Witaj Pysiu :multi: U nas nie zawsze jest tak kolorowo, zdarzają się też kłótnie ;) Quote
dreamer Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dzień dobry. nie mam dzisiaj nowych fot z zabaw jednej takiej wariatki i pewnego mięśniaczka; mam za to kilka szczurzych dziewczynek Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :multi::multi::multi:doberek AXA w Krainie Szczurków:evil_lol: Pozdróweczka dla Wszystkich:loveu: Quote
Recommended Posts