Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi:jestem z raniolka ...obejrzałam Jak wrócę ...zobaczę w czym rzecz;) Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Idę na wieczorny spacerek z Maksiem, moim psem osobistym, idzie z nami siostra moja Karola i jej suczka Axa :evil_lol: RANY JULEK!!! co za odmiana!!!! Ty, Max, Karola i Axa... noooo... tego jeszcze nie było :roll: HELLo!!!! Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ale super urozmaicenie :diabloti: Max i Axa :diabloti: :evil_lol: Witajcie dziewczyny :multi: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:jestem z raniolka ...obejrzałam Jak wrócę ...zobaczę w czym rzecz;) Witaj z wieczorka :multi: Dzięki :loveu: clockwork napisał(a): RANY JULEK!!! co za odmiana!!!! Ty, Max, Karola i Axa... noooo... tego jeszcze nie było :roll: HELLo!!!! :eviltong: :evil_lol: HELLo Magdzia :multi: Pysia napisał(a):Ale super urozmaicenie :diabloti: Max i Axa :diabloti: :evil_lol: Witajcie dziewczyny :multi: :diabloti: Witaj Pysiu :multi: evaxon napisał(a):dziendoberek :multi: Dzień dobry wieczorek :multi: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dealer napisał(a):witom sie z wami HEJ!:evil_lol: Heja :ylsuper: bonita napisał(a):Dobry wieczór:diabloti: Dobry Kasiu :multi: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jutro już piątek :multi: a od soboty lato wraca :multi: Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A gdzie foty? :crazyeye: Z lekka się zdziwiłam :evil_lol: Tym razem naprawdę ;) Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Spełniłam Twoje zyczenie - masz pw;):evil_lol:dla mnie pitbll raz poprosze ... Dobranoc dziewczyny i chłopaku:loveu: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 paula_z napisał(a): Dzień dobry wieczorek :multi: dobry wieczorek to podwieczorek :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:dla mnie pitbll raz poprosze ... Już sie robi;) Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Już sie robi;);)....dziękuje .....w zapasie:p Quote
Paula Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 bonita napisał(a):Jutro już piątek :multi: a od soboty lato wraca :multi: O nie :placz: Ja nie chcę :shake: Męczę się w upały i pies też :cool1: Taka pogoda jak teraz mi pasi, tylko bez deszczu ;) Hugo-Kochaś napisał(a):Spełniłam Twoje zyczenie - masz pw;) Hahaha :grin: Dzięki :p Pysia napisał(a):A gdzie foty? :crazyeye: Z lekka się zdziwiłam :evil_lol: Tym razem naprawdę ;) Były rano :razz: i pewnie będą rano też :grins: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:dla mnie pitbll raz poprosze ... Dobranoc dziewczyny i chłopaku:loveu: :evil_lol: Dobranoc dziewczyno i chłopaki :loveu: :hand: evaxon napisał(a):dobry wieczorek to podwieczorek :evil_lol: :evil_lol: Teraz to już dobra nocka :p Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 paula_z napisał(a): :evil_lol: Teraz to już dobra nocka :p ee tam ... ja cem podwieczorek:placz: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 evaxon napisał(a):ee tam ... ja cem podwieczorek:placz: No dobra, masz kolację :razz: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 paula_z napisał(a):No dobra, masz kolację :razz: :razz:to jest chyba przystawka mamuska?? Quote
Paula Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 evaxon napisał(a)::razz:to jest chyba przystawka mamuska?? Dbam o Twoją linię :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts