Paula Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie kładź się w ogóle - nie będzie problemu:diabloti::diabloti: Taa, a potem zombi w pracy :evil_lol: BeaC napisał(a):.....................a ja juz jestem....TU:diabloti: fajnie taka siostra.ale moja Też fajna....................(psa mi popilnuje:multi::multi::multi:) hello A ja dopiero :roll: Mi też siostra psa popilnuje albo ja jej :lol: Hej Bea :p dealer napisał(a):bylam tyz :) Cześć gadułko ;) Alicjarydzewska napisał(a)::multi:dziś tak szybciutko jestem ......potem znikam;) Heloł :multi: A kiedy się pojawisz? :razz: clockwork napisał(a):cześć.. Paula... wstałaś?? bo ja zaspałam :oops: ... ale moja czuwająca duszyczka zwana Alą obudziła mnie ;) co prawda przed 9-tą ale.. lepiej późno niż wcale Cześć Magda :p Nie zaspałam, ale mi bydłowóz nie przyjechał na czas i się spóźniłam do pracy :angryy: A mogłam pospać dłużej, zamiast stać na przystanku :evil_lol: Fajnie mieć taką Alę :loveu: evaxon napisał(a):heloł:multi: :multi: :multi: Hej córcia :multi: Quote
Paula Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Znowu dostałam fotki od dreamerki :razz: z 9 maja: chmurki drzewka i piesy Quote
Paula Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 I dzisiejsze filmiki :cool3: Axa tarzanko Maksiu turlanko I zabawa razem :lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi::multi::multi:jestem znów......jak chcesz też cię mogę budzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawaj nr telefona:p ale zeje2biste fotki a tu co psiaki robią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: biedny MAxiu musi stac:evil_lol: Dżentelmen :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:jestem znów......jak chcesz też cię mogę budzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawaj nr telefona:p ale zeje2biste fotki a tu co psiaki robią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: To ja poproszę o 8 :p 514 ... ... resztę wyślę prywatnie :razz: Dzięki :loveu: Głupawki dostały ;) Rozbiegły się, Maksiowi się kierunki pomyliły :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 paula_z napisał(a):Dżentelmen :evil_lol: :grin: raczej boi sie Axy:evil_lol: Quote
Paula Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a)::grin: raczej boi sie Axy:evil_lol: :eviltong: Nie boi się, tylko ustępuje :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 paula_z napisał(a)::eviltong: Nie boi się, tylko ustępuje :evil_lol: :lol: :lol: :lol: jasne... Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 paula_z napisał(a):I dzisiejsze filmiki :cool3: Axa tarzanko Maksiu turlanko I zabawa razem :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam filmiki .....Ozzulek tez sie lubi turlać ;) Wstawasz już czy mam jeszcze raz budzić;) Quote
BeaC Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ........................przyszłam sie przywitać z włścicielką pięknego pitmana...........:multi: fajnie że ma taką koleżanke jak Axa...nie nudzą się:lol: Quote
Paula Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam filmiki .....Ozzulek tez sie lubi turlać ;) Wstawasz już czy mam jeszcze raz budzić;) :evil_lol: Wstałam, piję szybko kawkę i lecę do pracki :cool1: BeaC napisał(a):........................przyszłam sie przywitać z włścicielką pięknego pitmana...........:multi: fajnie że ma taką koleżanke jak Axa...nie nudzą się:lol: Ja się bardzo cieszę, że Maksiu ma Axę :razz: Witaj Beata :p Quote
clockwork Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 i jak?? skutecznie Ala budzi nie?? Ala ja poproszę codzień 7:50 ;) cześć Paula :hand: z ulubieńcem mojego Pawcia... no... obok Ozziego :roll: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Heloł Axa :grin: Fajowskie fotencje :loveu:, jeszcze oglądnę filmiki :D Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 clockwork napisał(a):i jak?? skutecznie Ala budzi nie??no kochana mówiłam że pewna firma jestem:razz: Ala ja poproszę codzień 7:50 ;) mowisz ...masz .....z niedzielą włącznie:eviltong: cześć Paula :hand: z ulubieńcem mojego Pawcia... no... obok Ozziego :roll:noooo masz farta żeś sie zreflektowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula a jutro i w sobote mogę wcześniej jak chcesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 clockwork napisał(a):i jak?? skutecznie Ala budzi nie?? cześć Paula :hand: z ulubieńcem mojego Pawcia... no... obok Ozziego :roll: :D Fajny taki budzik ;) Cześć Magda :multi: Ozzy i Maksiu podobni z charakterku :razz: bonita napisał(a):Heloł Axa :grin: Fajowskie fotencje :loveu:, jeszcze oglądnę filmiki Hał :bluepaw: I jak, podobały się filmiki? :cool3: bonita napisał(a):Witaj Pauli i Maksiu ! Witaj Kasiu :multi: dealer napisał(a):jestem z rana : dzien dober:multi: A ja z wieczora :roll: Bry :multi: evaxon napisał(a):witanko mamusia:multi: Siemanko córcia :loveu: madzia i medor napisał(a):Doberek dzionek:p Doberek wieczorek :p tygra napisał(a):cześć Cześć Beata :multi: Alicjarydzewska napisał(a):noooo masz farta żeś sie zreflektowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula a jutro i w sobote mogę wcześniej jak chcesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: O nie, nie :shake: Jutro o 8, a w sobotę pośpię do południa :p Dopiero skończyłam pracę :roll: Jeszcze jutro i weekend :multi: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 paula_z napisał(a)::D Fajny taki budzik ;) Cześć Magda :multi: Ozzy i Maksiu podobni z charakterku :razz: bo to nasze chłopaki:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: O nie, nie :shake: Jutro o 8, a w sobotę pośpię do południa :p Dopiero skończyłam pracę :roll: Jeszcze jutro i weekend :multi: to ja sie jako budzik wam rozreguluje jak bedziecie mi godzinki zmieniać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):to ja sie jako budzik wam rozreguluje jak bedziecie mi godzinki zmieniać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Cię oddamy do naprawy :eviltong: i Ci trybyki poprzestawiają :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 paula_z napisał(a):To Cię oddamy do naprawy :eviltong: i Ci trybyki poprzestawiają :evil_lol: :razz:ja mam trybiki oki:eviltong: Quote
Recommended Posts