agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 paula_z napisał(a):No już się nie gniewaj :glaszcze: oć...mamusia przytuli :calus: rozwydrzonego bachora bedziesz tulac:diabloti: dzien dobry:) Quote
Paula Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):rozwydrzonego bachora bedziesz tulac:diabloti: dzien dobry:) Jaki by nie był, to mój bachor :loveu: :evil_lol: Bry :lol: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 paula_z napisał(a):Jaki by nie był, to mój bachor :loveu: :evil_lol: Bry :lol: wymien....co bedzie jak dorosnie :crazyeye: Quote
Paula Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']wymien.... co bedzie jak dorosnie :crazyeye: Za późno, przyzwyczaiłam się :evil_lol: Już dorosło :placz: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='paula_z']Za późno, przyzwyczaiłam się :evil_lol: Już dorosło :placz: oo kurza geba..TO juz doroslo?? ladnie wychowalas..no ladnie..:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wymień sobie na Kamcie:loveu::loveu::loveu:Toć to dzieciak złoty:loveu: Quote
Paula Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):oo kurza geba..TO juz doroslo?? ladnie wychowalas..no ladnie..:diabloti: To dziecko już mnie przerosło :evil_lol: Sama się wychowała :eviltong: ;) madzia i medor napisał(a):Wymień sobie na Kamcie:loveu::loveu::loveu:Toć to dzieciak złoty:loveu: :shake: To ja już wolę moją Evaxon :p Wy, wiedźminki, zajmijcie się wychowaniem kamci :razz: Syzyfowa praca :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 paula_z napisał(a):To dziecko już mnie przerosło :evil_lol: Sama się wychowała :eviltong: ;) :shake: To ja już wolę moją Evaxon :p Wy, wiedźminki, zajmijcie się wychowaniem kamci :razz: Syzyfowa praca :diabloti: Lubię wyzwania:diabloti: Quote
dreamer Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dzień dobry :grins: ~*~ Axa z ZimZumą i Pago(ą) ZimZum: nadepnęła mi na ogon... ...to ja jej na łapę nadepnę :evil_lol: ~*~ Axa z Antonką i Albertką ~*~ Axa: mmmmmmm.... ...dobre były :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dreamer Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 spotkałysmy któregos dnia takiego zmiksowanego labradorka; pan znlazł go pod klatką bloku w jakiejś torbie :angryy: wziął do domu i miał zawieźć do schroniska bo ma już królika, ale jak zobaczył, że długouchemu szczeniak nie przeskadza, a psiak nie robi krzywdy zajęczakowi to zdecydował się zatrzymać to śmieszne stworzenie :loveu: Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ......................Śliczne zdjęcia Axy ze szczurkami....................i w dodatku miała "smaczną kolacyjke":diabloti: witajcie:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :loveu:ale fajny ten psiaczek bawiący się z AXĄ .Dobrze ze gostek go zostawił Karola ....może wpadnij do mnie fotek porobić;) Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dreamer'] buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha kosmos boshe Paola ;) jakiego ty masz ciekawskiego psa :evil_lol: Dremerko :klacz: [quote name='dreamer'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poddaj się bo bede wsciekły......potrafie byc cholernie wściekły hahahhahah Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dreamer'] :loveu: :loveu: :loveu: aaaa.... scurecki :loveu::loveu::loveu: ja tez kcem....:razz: a zdjęcia mi przypomniały naszego poprzedniego legwanka i Klocka jak sobie zespół wespól łazili po chacie i leżeli na łóziu :loveu: :loveu: i nie mam fotek... :placz::placz: a tak pieknie wygladali Quote
e.v.a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='paula_z']No już się nie gniewaj :glaszcze: oć...mamusia przytuli :calus: kochana mamusia:loveu: [quote name='dealer']rozwydrzonego bachora bedziesz tulac:diabloti: dzien dobry:) :eviltong: [quote name='paula_z']Jaki by nie był, to mój bachor :loveu: :evil_lol: Bry :lol: :loveu: [quote name='dealer']wymien....co bedzie jak dorosnie :crazyeye: :obrazic: [quote name='paula_z']Za późno, przyzwyczaiłam się :evil_lol: Już dorosło :placz: :loveu: i cemu płakasz?? wolala bys miec dzidze??:evil_lol: [quote name='dealer']oo kurza geba..TO juz doroslo?? ladnie wychowalas..no ladnie..:diabloti: :obrazic: [quote name='paula_z']To dziecko już mnie przerosło :evil_lol: Sama się wychowała :eviltong: ;) :shake: To ja już wolę moją Evaxon :p Wy, wiedźminki, zajmijcie się wychowaniem kamci :razz: Syzyfowa praca :diabloti: bo ja zdolna dziecinka i sie sama wychowuje:evil_lol: :loveu: witanko :D Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 czesc siostry z psami:diabloti: brrrr..scury.....nie kocham scurow....nie lubie...wole juz mala mys:razz: Quote
Paula Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='BeaC']......................Śliczne zdjęcia Axy ze szczurkami....................i w dodatku miała "smaczną kolacyjke":diabloti: witajcie:multi: :evil_lol: Witaj Beata :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale fajny ten psiaczek bawiący się z AXĄ może wpadnij do mnie fotek porobić;-) Smiszne ma łapki pręgowane :razz: :D [quote name='dbsst']boshe Paola ;) jakiego ty masz ciekawskiego psa :evil_lol: No coś Ty, on ma wszystko w d :evil_lol: [quote name='clockwork']:loveu: aaaa.... scurecki :loveu:ja tez kcem....:razz: a zdjęcia mi przypomniały naszego poprzedniego legwanka i Klocka jak sobie zespół wespól łazili po chacie i leżeli na łóziu :loveu: i nie mam fotek... :placz: a tak pieknie wygladali Szkoda :cool1: Ja mam bardzo mało fotek naszego poprzedniego piesa, chyba ze 3 tylko :-( Było więcej, ale gdzieś się zapodziały po przeprowadzkach :shake: [quote name='evaxon']i cemu płakasz?? wolala bys miec dzidze??:evil_lol: witanko :D O nie nie nie :shake: Dzidzie fajne, ale u kogoś ;) Siemanko :lol: [quote name='madzia i medor']Ale zajebiste szczurki:loveu: Fajniutkie są, same dziewczynki :loveu: [quote name='dealer']czesc siostry z psami:diabloti: brrrr..scury.....nie kocham scurow....nie lubie...wole juz mala mys:razz: Cześć Aga :lol: Scury mądrzejsze :cool3: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 paula_z napisał(a):ol: Fajniutkie są, same dziewczynki :loveu: Feministka:diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Feministka:diabloti: :diabloti: :D To u Dreamer same dziewczyny :razz: Ja mam Maksia - rodzynka :p Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 paula_z napisał(a)::D To u Dreamer same dziewczyny :razz: Ja mam Maksia - rodzynka :p Tyż prawda:hmmmm:;) Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a ja myślałam że Max to pitbull morderca a nie rodzynek no cóz nie znam się jeszcze na świecie :evil_lol: Quote
Recommended Posts