Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Evelina, witamy, foteczek jest duzo, wczesniej, zanim mi baby zagadaly galerie
Simbik, dzieki Ze foteczki wczesniej byly widzialam, ze nie moderujesz gadulstwa u siebie tez zauwazylam :p :evil_lol:
Rozpoczynam lansowanie nowego hasla : badz moderatorem wlasnej galerii :evil_lol:

[quote name='asher'][quote name='dbsst']:crazyeye: 100 strona i nikt nie baluje :crazyeye:U mnie dopiero 26 - ta :lol: Nie piję! :evil_lol:Jaka madra dziewczynka :evil_lol:

Posted

no przecież nie moge mordy zachlewać zaras po przebudzeniu chiba co :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
najpierw 5 kaw , paczka fajek coś na ząb no ,a potem to już zależy co i z kim ;) ;)

Posted

To gdzie mamy gadac? :diabloti: A mozna na dogo zrobic sobie forum zamkniete? Ja moglabym nawet placic pare zlotych miesiecznie za takie cus :cool3:

Posted

[quote name='paula_z']A mozna na dogo zrobic sobie forum zamkniete? Ja moglabym nawet placic pare zlotych miesiecznie za takie cus :cool3:Eeee, tam! Kto by nam wtedy mówił, jakie jesteśmy zabawne? :evil_lol:

A tak w ogóle to jesteście wstrętne pijusy, o! :diabloti:

Waszka :klacz: :lol:

Posted

[quote name='Evelina'] :evil_lol:
Waszka TAK TRZYMAC ! - tylko transparent zmniejszyc

o masz o tym nie pomyślałam i nie umiem :oops: no to sie wycFaniłam że hohooo :p ale ok już wiem co zrobie - zamienię na ten od Ciebie :evil_lol: aaaa no ale One pokopiowały i u NICH jest jakieś za duże teraz :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']o masz o tym nie pomyślałam i nie umiem :oops: no to sie wycFaniłam że hohooo :p ale ok już wiem co zrobie - zamienię na ten od Ciebie :evil_lol: aaaa no ale One pokopiowały i u NICH jest jakieś za duże teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja dałam do Piki

Posted

Dzien Dobry, wstalam niedawno :diabloti:

asher napisał(a):
Eeee, tam! Kto by nam wtedy mówił, jakie jesteśmy zabawne? :evil_lol:

A tak w ogóle to jesteście wstrętne pijusy, o! :diabloti:

Same sobie nawzajem bedziemy mowic; wtedy moglybyscie obejrzec wszystkie fotki z Zagla :cool3: :evil_lol:
Jakie pijusy :mad: Ja wypilam tylko 3 piwka, a do tego zjadlam frytki, a potem flaczki, wiec trzewa bylam :evil_lol: