Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Ale wiesz, te życzenia, to bezcennne....[/QUOTE]
no chyba :lol:
u nas nowe dziobaki zawitały:mad:
Panciątko zadało pytanie: "chcesz być kurą rosołową czy jajeczną?" - no i niosą się jak głupie na wyścigi - pancia sprzeda wsiowych jaj i kupi coś Gasparkowi na bazarku bo ostatnio to jakaś bida u nas mieszka:shake: i kurze łapki tylko na żywo latają. Może coś poczytamy razem nowego? Albo ciuszek dla panci żeby była jeszcze ładniejsza? (ostatnio jakoś pancinowe ubranka się kurczą - chyba jakość nie taka albo co?), no bo ja już ładniejszy być nie mogę przecież :iloveyou:
Piękny Gasparek

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danusial']no chyba :lol:
u nas nowe dziobaki zawitały:mad:
Panciątko zadało pytanie: "chcesz być kurą rosołową czy jajeczną?" - no i niosą się jak głupie na wyścigi - pancia sprzeda wsiowych jaj i kupi coś Gasparkowi na bazarku bo ostatnio to jakaś bida u nas mieszka:shake: i kurze łapki tylko na żywo latają. Może coś poczytamy razem nowego? Albo ciuszek dla panci żeby była jeszcze ładniejsza? (ostatnio jakoś pancinowe ubranka się kurczą - chyba jakość nie taka albo co?), no bo ja już ładniejszy być nie mogę przecież :iloveyou:
Piękny Gasparek[/QUOTE]
Gasparku, lubię czytać co piszesz. Dużo ciekawego się wokół Ciebie dzieje. A Pańcię pociesz, nie tylko Ona ma ciuszki kiepskiej jakości. Moja Pańcia też narzeka,że jej ciuszki się kurczą ;)

Łapa :)
Reks z Korą i Kociarstwem

Posted

Cześć Gasparku, To ja Saba.
Dorwałam się do kompa wreszcie, Tobie to dobrze, dziobaki masz i burasy, a mnie niczego nie pozwalają ganiać:(:(
Jak buras w pobliżu i ja się sprężam to zaraz słyszę "nie". Ja bym miała w nosie to "nie" ale na smyczy prowadzą i co zrobisz, jak bym się uparła to Pancia by ziemię przeorała, ale trochę mi jej żal.
Jak okuleje to z kim na będę na spacery chodzić, no to odpuszczam te burasy.
Też piękna jak Ty Gasparku:oops:
Saba

Posted

Witaj Gasparku :loveu: wiesz że komplementów kobiecie nigdy nie za wiele :oops:
Ty mi się też bardzo podobasz :oops:, oj pogonilibyśmy razem i burasy i dziobaki:diabloti:
Przeszczęśliwa i dowartościowana wreszcie Saba:oops:
PS. Zajączków też nie pozwalają ganiać, ani sarenek:placz:, jak idziemy do lasu to taką długą linkę mają i męczą biedną sunię:placz:

Posted

Witaj Gasparku, uwielbiam twoje obserwacje świata wokół :)
U nas zrobili zrzut szczepionki przeciw wściekliźnie na lisy i teraz pieski nie powinny chodzić do lasku na spacerki. Kleszcze zaczynają szaleć. Jak ja nie lubię tego dziadostwa. Także Gasparku, lepiej pilnuj kurzych łapek i nie łap kleszczy :)

Posted

ojojoj! musze pancię pogonić do obczytania słupów, bo u nas też zrzucają takie szczepionki, a my do lasku chodzimy - takiego zupełnie dużego lasu z lisami, a lisy do nas chodzą i trzeba bronić dziobaków (mam pozwolenie na zagryzienie każdego lisa, ale wszystkie przede mną uciekają)
Sabuniu biedna :lol: - ja to mam dobrze - mnie w lesie puszczają bo ja tylko ścieżką chodzę - mój Panciunio mnie nauczył - dokąd będę rozpoznawał ścieżkę to mogę sobie latać. Jakbyś tak wpadła do mnie to mamy też kawał pola i tam można łapki rozciągnąć - nawet nasza postrzelona Czika może się wyszaleć, chociaż na zakrętach nie wyrabia:roll: (mówią, że jej ani reumatyzm, ani kleszcz nie grozi - nic jej nie dogoni). Ja na kleszcze to mam takie coś na futerko - wszystkie uciekają:megagrin:

Wasz Gasparek

Posted

Witam wszystkich serdecznie :-)
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-58AwRr7T5bg/TwhPRfxX-CI/AAAAAAAAHG0/C8EPGnJG_xQ/s288/81c4cf0cdb007582ef9a758273116c3d_th2.jpg[/IMG]
Kiedyś Mysza2 podesłała mi link i zajrzałam czasami poczytałam ale teraz to już muszę napisać. Widzę że Gasparkowi trafił się cudowny dom... Wspaniałe i wielkie podziękowania dla jego nowej rodzinki
Gasparku a teraz pisze do Ciebie : Jesteś wspaniałym psiakiem... Piszesz znakomicie i zgadzam się z Tobą [COLOR=#000000]4 łapach lepiej byś tańcował :-)[/COLOR]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie!
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

Posted

:cool1:to ja - Wasz letni Gasparek
trochę się rozpuszczamy, a mnie się nie chce zdejmować futra
może będzie niedługo niespodzianka dla moich Cioteczek
no i ważna sprawa :mad: kto rozsypał szyszki na mojej ścieżce?!? :angryy: złapię i upiekę na tych szyszkach!!! to niedopuszczalne tak bałaganić!
Zły

Posted

To ja Saba :roll:
Witaj Śliczny, mnie tez gorąco:angryy:, Pancia włoczy się ze mną po parku, ale ja ledwo łapy ciągnę jak tak duszno jest:placz:, ale ona mówi że mam mieć ruch, a ja bym chciała tak hasać po lesie jak TY.
Nawet te szyszki mogłyby być. Gasparku szyszki do super zabawki, bierze się w pysk i podrzuca i łapie, spróbuj jakie to fajne. Możesz Panci przynosić, zobaczysz jak się ucieszy.
To ja czekam na tą niespodziankę:):)
Zmordowana i ziejąca ale zawsze Twoja Saba:loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='aanka']CAŁUJĘ Gaspara w nochala :eviltong: a Jego Panią kochaną serdecznie pozdrawiam ..:loveu::p[/QUOTE]

I ja też! Zajrzyjcie, proszę do Argusa:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/107919-ARGUS-NIEWIDOMY-ON-EK-CHCE-PRZERWAĆ-CIEMNIĘ-SAMOTNOŚCI-Rzeszów!!!!/page53[/URL]

Może coś wymyślicie.

• 1 month later...
Posted

[quote name='danusial']:cool1:to ja - Wasz letni Gasparek
trochę się rozpuszczamy, a mnie się nie chce zdejmować futra
może będzie niedługo niespodzianka dla moich Cioteczek
no i ważna sprawa :mad: kto rozsypał szyszki na mojej ścieżce?!? :angryy: złapię i upiekę na tych szyszkach!!! to niedopuszczalne tak bałaganić!
Zły[/QUOTE]
No i gdzie ta niespodzianka :mad::lol:

• 4 weeks later...
Posted

A kuku :multi:
pozdrawiam z lata
byliśmy na urlopie na wsi :evil_lol:, nie mogłem pisać bo nasz internet latał po polu i za gorąco było żeby go łapać. Było bardzo pracowicie - leżenie do góry brzuchem, potem leżenie do góry łapami, leżenie na boczku, leżenie plackiem...
Wyprowadzałem dziewczyny do lasu - bo same to by się bały ;). No nie wiecie, że adoptowałem sobie Małą - to bura kocica, którą własne dzieci wygnały z podwórka po tym jak wujcio wet zrobił jej ciachu-ciachu. No to mieszka teraz u sąsiadki i wybiega do nas jak idziemy na spacer i sobie razem spacerujemy po lesie. Podobno to wygląda dosyć ciekawie - na dodatek pancia karmi mnie jabłuszkami w nagrodę. Chyba już ze mnie zostały sama skóra i kości!!!:crazyeye:

To na razie Cioteczki. ta niespodzianka będzie tylko pancia musi się ogarnąć po upale :lol:

Posted

Gasparku, czy ty się przypadkiem nie przepracowujesz??? :) :) :)
Nie daj się wykorzystywać, niech pańcia też poleży do góry brzuchem albo i na boczku! Powinno być w miarę sprawiedliwie, prawda?

Posted

Witaj Gasparku, to ja stęskniona Saba:loveu:, oj nie rozpieszczasz Ty mnie wiadomościami:razz:,
że już nie wspomnę że chętnie zobaczyłabym jak wyglądasz teraz marynarzu;)
Moja pancia się bardzo cieszy że u Ciebie wszystko ok, ale pisz do nas częściej.
I powiedz jak to się robi żeby burasa polubić, bo ja nie umiem. Pancia się złości, a ja jak widzę burasa to same łapy lecą,
ja panci chcę słuchać, a łapy nie pozwalają, biegną i już niedobre.
Naucz mnie jak to się zatrzymuje te łapy.
I pisz do mnie częściej bo tęsknię:placz:

• 4 weeks later...
Posted

dla Sabuni :B-fly::Rose: i :buzi:
ja troszkę ostatnio śpiący byłem i się zaniedbałem :roll:
pańcia wzięła mnie z wizytą do wujcia (tam też ciocia wujciowa jest też wet) i mnie naobracali tak że nie wiem jak wyglądam:shake:
Najpierw pospałem porządnie, a oni mnie kuli (OJ!) i oglądali i oglądali. No i wyszło że mam za mało cukru - a mówiłem, że psu należy dawać cukierki i czekoladę! I włoski z brzuszka mi zniknęły:mad:, wujcio zaglądał i nic nie zobaczył. Pańcia siedzi i się martwi - dobrze żeby to była cukrzyca (no nie wiem - bo tam o igle coś gadali) a nie coś innego. Dostałem jakieś inne wypasione jedzonko i chyba bułeczki będę dostawał - tylko co z tymi cukierkami? No i jeszcze cały piasek co go nosiłem w brzuszku znikł:lol:. Trochę mi humorek wrócił - może dostanę braciszka - mieszka niedaleko i też jest śpioch. Tylko niech pańci włos, co się jeży na głowie trochę przyklapnie. Jutro znowu do wujcia, a dziś dostaniemy wyniki tej krwi co mi całą wczoraj zabrali:angryy:. No i jeszcze serduszko mam chyba w porządku i takie tam inne też.
Szukamy glukometru (nie wiem po co ale niech będzie) w zestawie z ochotnikiem do kłucia mojego ucha najlepiej :???:.

Całuję mało słodko, ale gorąco
Wasz Gaspar

Posted

Miło się wchodzi zawsze na ten wątek, czyta relacje, zawsze w takim fajnym stylu Gasparku piszesz :loveu:

Zasmucił mnie trochę fakt, że z tym cukrem problemy masz, ale miejmy nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze i glukometr nie będzie potrzebny :p

pozdrawiamy cię i ściskamy Gasparku i Twoją pańcię gorąco :) i oczywiście buraski też :)

Trzymaj się dzielnie i nie choruj...Dużo zdrówka, papa