Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Gasparku i Wy dobre cioteczki:)
Melduje że otrzymałem 100 zł w spadku od Ciebie i jestem niezmiernie wdzięczny. Będę miał na swoje pilne wydatki bo zdrówko ostatnio mam kiepskie, ale chcę jeszcze żyć...bardzo...więc się trzymam, wszystkimi moimi koślawymi łapkami.
Życzę Ci kolego szczęścia i zdrówka i samych pyszności w miseczce
Pozdrawiam
Skarbuś :)

Posted

Cioteczki, zyczymy szczescia Gasparkowi!!!
I dziekujemy za wsparcie naszej Saszki. Pieniadze wplynely w wys. 100zł! Kolejny miesiac hotelowania mam zapewniony :)

Zapraszamy do Saszy :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183579-%C5%9Alepa-sunia-z-nowotworem-walczy-o-%C5%BCycie-zbieramy-deklaracje.-POM%C3%93%C5%BB-JEJ[/url]

Posted

[quote name='_Goldenek2']Oby więcej takich cudów. Dzięki Bjutko za perfekcyjne prowadzenie spraw Gasparka :)[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Podpisuję się pod tym.
Bjuta nawet nie wie że jak ktoś pyta jak rozliczenia prowadzić to odsyłam do wątków Bjuty jako wzorcowych.
Sama też od niej ściągnęłam "system". Jasno, przejrzyście, logicznie i bardzo rzetelnie. Że już o miłej atmosferze na wątku nie wspomnę:lol: i "zaokrąglaniu wpłat":lol:.
Brawa i podziękowania dla Bjuty :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Absolutnie prawda! I też podziwiam system i rzetelność Bjuty! Brawa, owacje!!! I buziaczki!

Gasparku, koty mam 3 na tymczasie... jak szybko domków nie znajdą, to ci odeślę... ;-)
A pańciom powiedz ode mnie "współodczuwam tę lodówkę...", pozdrów też ich!

Posted

Gaparku negocjowac musisz ostro; szynka, salcesonik i kilka kotow ale tylko to pogonienia bo koty bardzo zle smakuja .:evil_lol::cool3:
Jak to wszystko dostaniesz to jezdz do weta, wczesniej nnie bo wiesz jak to jest -obiecanki cacanki.........:lol::lol::lol:

Posted

Melduję że doszło 100 zł dla Sokoła :loveu:
Bardzo oczywiście dziękuję w jego i swoim imieniu :)

A co do Gaspara to pozostaje mi tylko życzyć mu szczęścia w nowym domu !!

Posted

[quote name='danusial']:multi:
Oj witam Cioteczki!
Ciężkie czasy idą! A za co? za dobre zachowanie!!!
Od dzisiaj głód, a jutro? A taki sympatyczny był ten wet ostatnio - pogłaskał i nic nie robił, a jutro spanie i 3 w jednym: zęby, szwy i jeszcze kastrować będą!! I za co??? A tak ładnie do samochodu wsiadam no i jaka nagroda???
W odwecie moi państwo przejdą potem na głodówkę, bo mój worek z żarciem pełny, a lodówka pusta:eviltong: - no dam im trochę, ale nie za dużo. Ale szybko się skończą te atrakcje i poszalejemy. Ja to jestem spokojny pies (w zasadzie) więc będziemy jeździli "do miasta" na wycieczki - wtedy to łakocie dają za dobre sprawowanie:cool1:, może kota jakiegoś w końcu dostanę? Świeże mięsko to jest to! No i pańciowa kanapka z salcesonikiem - to jest to!
A ja łapy daję do zakładania szelek, tylko kagańca nie lubię:cool3:.
Nasz wet ma 4 pieski do adopcji - może chcecie? Nie chce ich oddać do schroniska, a u nas miejsce już zajęte :lol:.
Liżę noski
Gaspar[/QUOTE]

Gasparku - trzymam kciuki za dzisiaj!!!

Posted

Witam.Dzięki Gasparkowi, nasz dziadzio Rambuś otrzymał 100 zł.Bardzo, bardzo dziękuję, bo są problemy z wpłatami i ciągle Rambusiowi brakuje na opłacenie PDT, chociaż to tylko 8 zł dziennie.Gasparku, powodzenia na nowej drodze życia.

Posted

Jako księgowa Peguni, potwierdzam wpłatę na jej konto 100 zł od Gaspara.Bardzo dziękujemy, bo to niemała kwota i ratuje nasz budżet hotelikowy.Wszystkiego naj....Gasparze.

Posted

Gasparek ząbki ma już niczym gwiazda Hollywood, natomiast jajeczek jeszcze się nie pozbył - okazało się, że jest jednostronnym wnętrem czeka go zatem operacja, ale to dopiero za jakiś czas (na razie może ew, pójść jakieś zakażenie z zębów - więc trzeba odczekać). Ma też piasek w pęcherzu, więc załapie się na drogą karmę... Pani Gaspara żartuje, że za to zaoszczędzi sobie na alarmie, bo jak przyjechało dziecko z chłopakiem, to Gaspar wydał z siebie taki niedźwiedzi warkot, że nie było chętnych na przekroczenie bramy... No ale zakagańcowany ładnie się przywitał i pozwolił potarmosić kudełki...

Posted

Nie wytrzymałaś Bjutko i zadzwoniłaś?
Gasparek czuje się już u siebie po prostu i za darmo chleba nie będzie jadł:):), a jak jeszcze droga karma ma byc to tym bardziej musi się starać.
To jajunia na razie bezpieczne.
A wet nie ma ran szarpanych to zabiegu?

Posted

Wpadłem na chwilkę bo jestem bardzo zajęty ;)
Biegam, spaceruję, szczekam (no naprawdę!), daję łapki i przybijam piąteczkę, nadstawiam brzuszek (czy to takie dziwne że się leży na plecach?), noszę gazetę (oj taki jestem miły:eviltong:) a w przerwach śpię (dłuuugie te przerwy:loveu:), no i czekam na tę wielką kość co leży w lodówce:crazyeye:. Umiem chodzić po mieście, nie gryzę dzieci ani pań w szpilkach, przechodzę ładnie przez jezdnię i podnoszę łapki przy wejściu na krawężnik. No taki jestem dzielny - gratulacje proszę przesyłać na adres domowy (z załącznikami:evil_lol:), mile widziane paróweczki bez pastylkowych wkladek i sosik z pieczeni, może być jakaś smierdząca nagroda;) albo mięsko (z niską zawartością białka:shake:)
Całuski w noski
Wasz Gaspar
zdjęcia będą też

Posted

Super Gasparku, że ty taki grzeczny jesteś. :loveu::loveu:
Cwaniaki w parówkach Ci tabletki przemycają, stary wyświechtany numer, który pies go nie zna, a co dopiero taki mądrala jak Ty. :razz::razz::razz:
Śmierdzące nagrody to ty sobie sam wywąchaj na spacerach jak nie będą widzieć, inaczej to ci zabiorą :cool3:
Piąteczkę nauczyli Cię przybijać? No Ty jednak zdolny facet jesteś. :lol::lol:
Nie mów im tego głośno ale coś mi się zdaje że masz tam jak w raju (tzn jak w domu).:multi::multi::multi:
I proszę pięknie zapozować do zdjęć bo tu wszystkie ciotki nie mogą się doczekać.

Posted

[quote name='danusial']Wpadłem na chwilkę bo jestem bardzo zajęty ;)
Biegam, spaceruję, szczekam (no naprawdę!), daję łapki i przybijam piąteczkę, nadstawiam brzuszek (czy to takie dziwne że się leży na plecach?), noszę gazetę (oj taki jestem miły:eviltong:) a w przerwach śpię (dłuuugie te przerwy:loveu:), no i czekam na tę wielką kość co leży w lodówce:crazyeye:. Umiem chodzić po mieście, nie gryzę dzieci ani pań w szpilkach, przechodzę ładnie przez jezdnię i podnoszę łapki przy wejściu na krawężnik. No taki jestem dzielny - gratulacje proszę przesyłać na adres domowy (z załącznikami:evil_lol:), mile widziane paróweczki bez pastylkowych wkladek i sosik z pieczeni, może być jakaś smierdząca nagroda;) albo mięsko (z niską zawartością białka:shake:)
Całuski w noski
Wasz Gaspar
zdjęcia będą też[/QUOTE]

Gasparku! Nie nadążymy z medalami!!! Ależ jesteś dzielny! :p

Posted

Gasparku miśku kochany, takie wieści od ciebie do miód na serduszku :)
Dodają energii do dalszego działania :)
Sprawuj się tam tak dobrze jak do tej pory, a i śmierdziuszki nagrody będziesz dostawał często - zobaczysz :)