Akrum Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Właśnie napisałam post, że ciekawa jestem co u Gasparka, a akurat Bjutka napisałaś :) Jak sie cieszę, jaka jestem szczęśliwa że misiek ma cudowny domek :) Że wyleguje się na kanapach :) Quote
Mysza2 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Beatko , a ja miałam do Ciebie pisać czy dzwoniłaś bo ja też już nie mogłam wytrzymać, a nie chciałam żebyśmy w klika osób atakowali Państwa. Też jestem przeszczęśliwa :multi::multi::multi::multi::multi: Oby cały czas takie wieści. Jestem dobrej myśli, że dalej będzie wszystko OK. Quote
Mysza2 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Bjuta'] Słuchajcie, czy część opłaty styczniowej, która już poszła na Gaspara i została niewykorzystana, mogłaby pokryć kastrację [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195899-NEMO-mlody-ok-1-5-roczny-psiak-skazany-na-schron-zbieramy-na-hotel-brakuje-110zl-%21"]Nemo?[/URL] (To nowy dogomaniacki pies w Przebieczanach, którego dziewczyny chciałyby ciachnąć jak najszybciej, nie bacząc na zimę, bo jest ciut problemowy, a on kasy nie ma). Wiem, sama pisałam, żeby przez miesiąc nie ruszać majątku Gaspara - ale ta kasa już poszła do Przebieczan, więc niejako - w pewnym sensie - jest "odksięgowana")[/QUOTE] Ja nie mam nic przeciwko temu:) Śpiewać mi się chce że Gaspara Państwo chyba pokochają albo już pokochali:multi::multi::multi::multi: Sprawuj się tam łotrze jeden i zostaw damskie torebki w spokoju Quote
mikoada Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Gasparku powodzenia w nowym domku :) Ty to masz szczęście chłopaku ;) Quote
_Goldenek2 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Beatko, teraz "róbta co chceta" z kasą po Gasparku. Ważne, że nasz Gaspar trafił do fajnego domu :) Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Bjutko, jesli chodzi i kaske Gapara to rob jak uwazasz. Ty wiesz najlepiej gdzie najbardziej potrzeba . Quote
Bjuta Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Dostaliśmy rozliczenie kosztów transportu - [quote name='ajlii'] (...) Wczoraj przejechaliśmy łącznie 715 km w sprawie Gaspara. Czyli 393 zł wyszedł koszt. Początkowo szacowałam mniejszą odległość, ale doszło odbicie w bok do Radachówki. (..._ [/QUOTE] Pozwoliłam sobie zaokrąglić te 393 do 400 i wysłałam. AILII OGROMNIE DZIĘKUJEMY!!!!! [IMG]http://img100.imageshack.us/img100/7852/15ac.gif[/IMG] Quote
halbina Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 kasą zarządzaj! jakby co zostało, to może by Kurusia wesprzeć też?... Gasparku, bądź grzeczny i kochany! Pozdrowionka dla wspaniałych ludzi, którzy Cię pokochali! Quote
Bjuta Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Oj tak... Ja myślę, że naprawdę trzeba miesiąc kasę przytrzymać i potem porozdzielać. Na pewno trzeba dać jakiemuś ONkowi też wsparcie. Są przecież niewidome ONeczki na dogo. Mamy też daleki bardzo transport Dżekiego i Biełka (kot co prawda, ale z 8 letnim stażem w schronie - nasz weteran), Dżeki 7 lat, więc trzeba koniecznie na ten transport naskładać, może by Gasparek stówkę odpalił... No zobaczymy. Na razie jest kasa w sejfie - bo..., no bo tak trzeba. Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jesli bedzie troszke do podzialu to nie zapomnijmy o Dziadziusiu u Arktyki , ciagle brakuje mu na Hotelik:shake::shake::shake: Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [B][IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT][B]Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach[/B] :-( [URL="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
ilon_n Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 jesoooo, nieco po czasie zaglądam, ale wielce się cieszę z domku dla chłopaka !! Pomyślności Gasparku!! i z niecierpliwością oczekuję fotek :) Quote
Akrum Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 O tak :) Zdjęcia Gasparka na kanapie oczekiwane z niecierpliwością :) Quote
Bjuta Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Przejrzałam dziś calutki wątek od początku do końca - bo rozsyłałam info, że Gaspar w domu itd. I znowu zobaczyłam ile wspaniałej energii było zawsze na tym wątku! Same ciepłe posty - kupę radości i to chyba też jakoś działa!!! Gaspar wywołuje uśmiech na buziach! Dziękuję Wam bardzo !!! Quote
Mysza2 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 dzwoniłam do Gasparkowego domku. U Gaspara wszystko w jak najlepszym porządku. Gasparek wyprowadza Pana na spacery w ciągu dnia, a wieczorem wyprowadza Panią. Na długiej smyczy na razie dalsze spacery się odbywają i bardzo słusznie. Stopniowo poznaje teren poza ogrodzeniem na długich spacerach. W domku przy telewizji bardzo życzy sobie być głaskany. Z kotami na razie scysji nie było. Kanapa oczywiście jest w robocie, chociaż przy Pani udaje że on nic z tych rzeczy:). Lodówką dalej zainteresowany ale broń boże nie namolny w kwestii jedzenia. Pani Gasparkowa mówi, że jej zdaniem on coś jednak widzi. Na spacerach omija np. krzaki. Ogólnie jest bardzo grzeczny, przychodzi na zawołanie. Fotki będą, ale dajmy Pani jeszcze trochę czasu. To na razie tyle. Quote
Havanka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Mysza2']dzwoniłam do Gasparkowego domku. U Gaspara wszystko w jak najlepszym porządku. Gasparek wyprowadza Pana na spacery w ciągu dnia, a wieczorem wyprowadza Panią. Na długiej smyczy na razie dalsze spacery się odbywają i bardzo słusznie. Stopniowo poznaje teren poza ogrodzeniem na długich spacerach. W domku przy telewizji bardzo życzy sobie być głaskany. Z kotami na razie scysji nie było. Kanapa oczywiście jest w robocie, chociaż przy Pani udaje że on nic z tych rzeczy:). Lodówką dalej zainteresowany ale broń boże nie namolny w kwestii jedzenia. Pani Gasparkowa mówi, że jej zdaniem on coś jednak widzi. Na spacerach omija np. krzaki. Ogólnie jest bardzo grzeczny, przychodzi na zawołanie. Fotki będą, ale dajmy Pani jeszcze trochę czasu. To na razie tyle.[/QUOTE] I czegóż chcieć więcej? Chyba tylko tego, aby Gaspar został w tym cudownym domku już na zawsze i żeby zawsze był tak samo kochany... Quote
Mysza2 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Havanka']I czegóż chcieć więcej? Chyba tylko tego, aby Gaspar został w tym cudownym domku już na zawsze i żeby zawsze był tak samo kochany...[/QUOTE] Pani powiedziała że inna opcja niż "na zawsze" w ogóle nie była brana przez nich pod uwagę Quote
Bjuta Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Oj jak mi się micha cieszy!!! :) :) :) Quote
Mysza2 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Bjuta']Przejrzałam dziś calutki wątek od początku do końca - bo rozsyłałam info, że Gaspar w domu itd. I znowu zobaczyłam ile wspaniałej energii było zawsze na tym wątku! Same ciepłe posty - kupę radości i to chyba też jakoś działa!!! Gaspar wywołuje uśmiech na buziach! Dziękuję Wam bardzo !!![/QUOTE] Masz rację, od początku dobra energia była na tym wątku:) Quote
halbina Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [COLOR=#000000][FONT=Arial]PODPALONY KUBA WALCZY O ŻYCIE !!!!!!!!!!!!! [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][U][url]http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58883[/url][/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][U][url]http://www.youtube.com/watch?v=v7z_aB4P6ts[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][U]Więcej wideo na jaramsie.pl [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!!/page4[/url][/U][/FONT][/COLOR] Quote
Cantadorra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Szczerze mówiąc załóżyłam, że Gasparek zostanie do końca w hoteliku. Tym bardziej się cieszę, bo daje mi to siłę i nadzieję do ogłaszania innych psiaków :) Wszystkiego naj Gasparku, na nowej drodze życia :) Quote
Bjuta Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Gasparkowi dom znalazło konsekwentnie odnawiane wyróżnione allegro. Z Mojego psa (170 zł) na razie ani jednego telefonu - ale czy to można przewidzieć? Quote
Recommended Posts