Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SKOWRONKA, nr 7

numer: 7
numer chip: 985120022007520
imię: Skowronka
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2010-03-03
przebywa w boksie: biuro

opis: Skowronka to starsza jamniczka, która trafiła do schroniska w bardzo złym stanie. Sunia była mocno wychudzona i odwodniona, nie chciała jeść, miała biegunkę, była bardzo osłabiona. Wydawało się, że psinka nie wyjdzie już z tego..., jednak w tym chudziutkim ciałku tliła się jeszcze chęć do życia.
Skowrona została podleczona, zaczyna przybierać na wadze, chętnie zjada różne przysmaki, którymi jest częstowana, coraz bardziej interesuje się otoczeniem. Sunieczka jest przesympatycznym, delikatnym stworzeniem potrzebującym opieki.
Niestety Skowronka ma także nowotwory na sutkach, które zostaną usunięte, jak tylko psinka nabierze więcej sił i jej stan ustabilizuje się. Jamnisia czeka w schronisku na kochającego opiekuna, który podaruje jej spokojny, ciepły dom na ostatnie lata życia. Ta malutka, delikatna sunia ma w sobie wolę życia, nie poddała się, zasługuje na miłość i ciepło u boku troskliwej osoby.

Kontakt

(0-42) 656-78-42 /Schronisko - Łodz/

668-303-769

[email protected]

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jej kibicuję, ale tylko tak mogę, wesprzeć myślą i podniesć wątek.
Jest sznasa na wyciagniecie jej ze schroniska i operację w dobrej klinice (usuniecie guzków sutka), ale konieczny jest dom tymczasowy!
Błagam, pomózmy jej!...........

Posted

malagos napisał(a):
Ja jej kibicuję, ale tylko tak mogę, wesprzeć myślą i podniesć wątek.
Jest sznasa na wyciagniecie jej ze schroniska i operację w dobrej klinice (usuniecie guzków sutka), ale konieczny jest dom tymczasowy!
Błagam, pomózmy jej!...........

Małgoś, jak sunia będzie po operacji, chętnie ją do Ciebie przywiozę na puste miejsce po Pusiaku ;)

Posted

Nie nadaję się jednak na dogo...:(...na tymczas brac nie moge- mam zakaz TZta, bo zadnego tymczasu nie umialabym oddać, a na koniec zycia nie umiem..na sama myśl o tym, ze ta cudowna mordeczka mogalby umrzeć u mnie...drętwieję..:(....chyba jeszcze nie przeszla mi trauma po mojej zmarlej w sierpniu jamnisi...:(:(...no to w takim razie co ze mnie za dogomaniaczka...:(..nic nie moge...bo jakas niedorobiona jestem..:( a to takie cudenko jest..taka ślicznotka...juz ja widze w łóżeczku pod kołderką...tylko gdzie to łóżeczko..???

Posted

majqa napisał(a):
Tiaaa :evil_lol:, daj Boże samych takich niedorobionych Goniu!!! :loveu:

Ha...wiesz...ja serio piszę...mysle sobie, ze gdybym mieszkala sama i nie mialabym nikogo, to bylabym a'la Wioletta Villas...więc poważnie- cos chyba ze mna nie tak..a taka Skowronia...ona tak niewiele miejsca potrzebuje dla siebie...:(..nie wiecie jak Ona do dzieci..???Pewnie w biurze nie ma jak sparwdzić...czy w ogole jakies ogloszenia bedziemy jej robic..??

Posted

Tak goniu zrobie jej ogłoszenia,poprosze rowniez Jagodke o allegro. Jej chyba juz nie zostało duzo zycia:-(tak bym chciala,zeby te ostatnie chwile spedzila wlasnie w łozeczku,przy kims,zeby nie odchodzila w samotnosci :shake:

Posted

Rito, a może lepiej dać namiar na jakiegoś wolontariusza - nie wiem jakich macie ludzi w schronie, ale czy ktoś będzie miał czas i cierpliwość rozmawiać z potencjalnymi chętnymi ?

Posted

eliza_sk napisał(a):
Rito, a może lepiej dać namiar na jakiegoś wolontariusza - nie wiem jakich macie ludzi w schronie, ale czy ktoś będzie miał czas i cierpliwość rozmawiać z potencjalnymi chętnymi ?

Eliza to jest moj telefon-komorka. Jestem w kontakcie z osoba pracujaca w schronie.