agnieszka32 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 fioneczka napisał(a):pod warunkiem że obroża nie zostanie przy smyczy ... tak jak to było u nas ... szelki z identyfikatorem a młoda buta dała zostawiając szelki :roll: zgadzając sie z Agnieszką, kara faktycznie drastyczna ... jak tak mozna kazać leżeć psiunkowi na dywaniku w przedpokoju ;) Tak, oczywiście, ja mam identyfikator i przy szelkach i przy obroży, bo nigdy nie wiadomo, co się może wydarzyć. Obrożę trzeba tak zapinać, żeby się maksymalnie dwa palce zmieściły ;) Quote
fioneczka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 agnieszka32 napisał(a):Tak, oczywiście, ja mam identyfikator i przy szelkach i przy obroży, bo nigdy nie wiadomo, co się może wydarzyć. Obrożę trzeba tak zapinać, żeby się maksymalnie dwa palce zmieściły ;) ja to myślę ze trzeba te obroże gwoździkiem przybić ;) u nas lepiej sprawdza się obroza bo z szelek to jak copperfield Mona wyłazi :evil_lol: Quote
ageralion Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No to sobie Rudy polatal, lobuz jeden :mad: Nie zazdroszcze porannych wrazen :shake: Quote
Rudamania Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No Tulisław bez obroży uciekł więc adresówka zostałaby przy smyczy:D:D:D Ale wiem co zrobię , przekłuję mu ucho i zamiast kolczyka będzie miał adresówkę :D:D:D:D Żartuję oczywiście heheheheh. A z szelek także udaje mu się wymsnąć... A kara adekwatna do winy :(:( Chciał sobie chłopak pobiegać samotnie, a ja głupia biegałam za Nim :( ;) Chyba zwolnię się z pracy i poleżę z Tulkiem na tym dywaniku:D:D:D Quote
ageralion Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zapraszam na ubraniowy bazarek dla naszych Szczecinskich psiakow. Kazdy znajdzie cos dla siebie :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/190783 Quote
kamilqax95x Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Jak tam "Tulik" :D wiedzę ze nadal samotny (czyt. bez przyjaciółki ) Ajda możliwe ze będzie miała pana (albo Candy ). Ale jest jeszcze 2 letnia sunia w schronisku http://szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/52770.jpg i Babet a i jeszcze Buba :D Quote
kamilqax95x Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Rudy może zechcesz Bube za koleżankę co :D Quote
kamilqax95x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla naszych TTB i Miecia: http://www.dogomania.pl/threads/1918...0#post15277760 Quote
ageralion Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A ja tu widze potworne zaniedbania w kwestii fotek i relacji z zycia Tulislawa :mad: Normalnie kara bedzie bolesna i sroga... :diabloti: A teraz troche formalnosci. Rudamania czy moge pozyczyc fotki i relacje z Waszego zycia z Rudziaczkiem? Niedawno powstala nasza oficjana strona [url]http://ttb.szczecin.pl[/url] i powoli probuje uzupelniac dzial "Znalazly dom". Mooooooge? :razz: Quote
agnieszka32 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No właśnie, Rudamania obiecała fotki z wakacji i nic.... :placz::placz::placz: A karę odpowiednią wymyślimy - np. DT dla jakiejś słodkiej kochanej suni? :diabloti: Quote
Rudamania Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Możecie , możecie hehehehhe a z ta karą to pomyślę ,pomyślę :D:D:D a fotki jak się naumiem to wgram... Nowości u Nas takich wielkich to nie ma.. Tulisław ma się dobrze nadal "tańczy" argentynę jak wracamy do domu :D:D:D Generalnie mam wrażenie ,że zmienił mu się stosunek do innych psiaków , potrafi w ogóle nie zwracać uwagi na idące i szczekajace, nieładne psiory :evil_lol::evil_lol: z tyciem niestety nie wyjdzie Nam , bo Tulisław ma właśnie taką urodę a nie inną więc kochanym "spaślaczkiem" nie będzie :angryy: cwaniak jak widzi ,że dajemy mu wiecej jedzenia , po prostu go nie je:D:D dba o linię ;) Sierść już wróciła do normy jest teraz mięciutki jak kaczuszka ;) Niestety problemik z załatwianiem się w domu jest coraz bardziej zauważalny hehehhehe... i nie wiadomo dlaczego upodobał sobie Mój i Marty2 dywanik:D:D:D tak jakby chciał Nam powiedzieć, że zdecydowanie za mało go miziamy, za mało mu czasu poświęcamy i tak w ogóle mamy rzucić pracę ,żeby się Tulkiem zająć hehehehe.. Quote
ageralion Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Rudamania']Możecie , możecie hehehehhe a z ta karą to pomyślę ,pomyślę :D:D:D a fotki jak się naumiem to wgram... [/QUOTE] Dzieki :placz: I szybciutko do nauki wstawiania fotek...:mad: [quote name='Rudamania']Nowości u Nas takich wielkich to nie ma.. Tulisław ma się dobrze nadal "tańczy" argentynę jak wracamy do domu :D:D:D Generalnie mam wrażenie ,że zmienił mu się stosunek do innych psiaków , potrafi w ogóle nie zwracać uwagi na idące i szczekajace, nieładne psiory :evil_lol::evil_lol: z tyciem niestety nie wyjdzie Nam , bo Tulisław ma właśnie taką urodę a nie inną więc kochanym "spaślaczkiem" nie będzie :angryy: cwaniak jak widzi ,że dajemy mu wiecej jedzenia , po prostu go nie je:D:D dba o linię ;) Sierść już wróciła do normy jest teraz mięciutki jak kaczuszka ;) [/QUOTE] Suuuper wiadomosci :multi: [quote name='Rudamania']Niestety problemik z załatwianiem się w domu jest coraz bardziej zauważalny hehehhehe... i nie wiadomo dlaczego upodobał sobie Mój i Marty2 dywanik:D:D:D tak jakby chciał Nam powiedzieć, że zdecydowanie za mało go miziamy, za mało mu czasu poświęcamy i tak w ogóle mamy rzucić pracę ,żeby się Tulkiem zająć hehehehe..[/QUOTE] Kurcze, nieciekawie.. badania moczu i prostaty nic nie pokazaly? Dywanik sobie upodobal dlatego, ze chyba zadne prania nie usuna jego zapachu, wiec bedzie sobie tam wlasnie posikiwal... dobrze ze to dywanik, a nie np sciana czy kanapa :diabloti: Quote
Rudamania Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Chwilka z życia Tulka... Dzisiaj rano pokazałem na co mnie stać :(:(:( Przed domem trwała przeprowadzka Panowie " nie szanowali" mebelków walili nimi jakby to były kłody drewna.. Wracalismy własnie ze spacerku.. jeden z Panów włąsnie wnosił coś ciężkiego i jak to bywa potknął się i narobił strasznego huku "nie omieszkał oczywiście wydrzeć sie jak by go obdzierali ze skóry" w tym momencie Tulisław ze strachu zaczął strasznie ujadać i rzucać się na owego Pana , jak na złość za naszymi plecami wyszła Pani zza rogu z takim małym kundelkiem wielkości "chomika na sterydach" w tym momencie Tulek wykręcając mi rękę w sposób mało naturalny wyrwał mi się i niestety dopadł kundelka.. Nawet nie wiedziałam ,że mam taki refleks , podbiegłam chwyciłam za obrożę i odciągnęłam Rudosława no i oczywiście nie omieszkałam wydrzeć się przy tym jakby mnie odzierali ze skóry :shake::shake: Tulek jakby posąg stanał i patrzał czy czasami go zaraz nie powieszę za genitalia na krzakach :-o połozył się na ziemi na plecach i normalnie miałam wrażenie ,że czekał tak jakby na kopniaka :crazyeye::crazyeye: Pani generalnie sama stwierdziła ,że nic sie nie stało ,że jej psiakowi nic nie jest , ja też obejrzałam owego psiaka fakt nic mu nie zdążył zrobić.. ale moje zdziwienie do tej pory trwa jak się Tulek zachował... Ktoś musiał go i to bardzo skrzywdzić kopiąć i lejąć go gdzie popadnie... Po przyjściu do domu nawet nie spojrzał na mnie tylko siedział z łbem przy ziemi trzęsąc się jak galareta ... Aż mi łzy w oczach stały jak widziałam taka "biedę" trzęsąca się ze strachu ,że mu zaraz krzywdę zrobię ... Quote
agnieszka32 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ale historia! Biedne te nasze psiaki, co one musiały w życiu przejść :(:( Całe szczęście, że Tulisław ma już najgorsze za sobą. P.S. A na jakieś fotki przystojniaka możemy liczyć? Chętnie je wstawię ;) Quote
ageralion Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 O mamo, biedny Tulislaw :( To strazne co piszesz z tym wywaleniem sie na plecy i czekaniem na kare cielesna :( Nawet nie chce sobei wyobrazac, co on ma w pamieci... Wielkie caluski dla mojego pana "bursztynowe oczka", niech juz nigdy wiecej nie dopadaja go zle wspomnienia z przeszlosci... Quote
Rudamania Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Tulek wycmokany , jak zwykle :D:D:D a teraz prośba jakbyście słyszały coś o małych szczeniaczkach do oddania (małe nie tylko gdy są małe, ale później też) to poprosze o info... Oczywiście w gre wchodzą jedynie suczki, psiaków nie tolerujemy:D:D:D Tylko błagam żadnych rasowych Yorków itp. Szukamy malusińskiej kundelki :):):) zaznaczę "szczeniaczek". Quote
agaga21 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Rudamania napisał(a):Tulek wycmokany , jak zwykle :D:D:D a teraz prośba jakbyście słyszały coś o małych szczeniaczkach do oddania (małe nie tylko gdy są małe, ale później też) to poprosze o info... Oczywiście w gre wchodzą jedynie suczki, psiaków nie tolerujemy:D:D:D Tylko błagam żadnych rasowych Yorków itp. Szukamy malusińskiej kundelki :):):) zaznaczę "szczeniaczek". szczeniaczek, czyli tak do 1,5 roku?:razz: Quote
agnieszka32 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Kurczę, był gdzieś wątek szczeniaków i małych psiaków... szukam... Quote
agaga21 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a w szczecińskim schronisku nie ma maluchów? Quote
agnieszka32 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 agaga21 napisał(a):a w szczecińskim schronisku nie ma maluchów? Nie ma ani w schronisku, ani w TOZie. Rudamania odwiedziła oba te miejsca ;) Dlatego też chciałam jej przesłać linki do obu wątków i nie mogę znaleźć ... Zaproponowałam Rudejmani Marusię :diabloti: - Marusia + Rudy = załoga na 102 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(czyli Czterej Pancerni i Pies ;)), ale powiedziała, że podoba jej się mieszkanie i na razie nic w nim przewiduje zmieniać :roll: (a miała szansę mieć nowe kanapy i drzwi :eviltong:):diabloti: Quote
agaga21 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 tu mikro-pieski: http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE a tu szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/179155-SZCZENIAKOWO-Czyli-SZCZENIAKI-do-adopcji-WAE-tek-informacyjny-ProszAE-nie-pisaAE?p=14021165 Quote
agnieszka32 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='agaga21']tu mikro-pieski: http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE a tu szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/179155-SZCZENIAKOWO-Czyli-SZCZENIAKI-do-adopcji-WAE-tek-informacyjny-ProszAE-nie-pisaAE?p=14021165 Dzięki, Agatka :) Quote
Rudamania Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Oj dziewczyny dziewczyny :D:D:D:D ale z Was numerantki... Mały to znaczy mały taki do 2-3 miesiąca hehheheh i oczywiście ma mały zostać (wzrostem) hehehhe :cool3::cool3: a te szczeniaki to biore wszystkie:D:D:D i Adiego i Azanę i Candy i resztę też biorę hehehheh Quote
fioneczka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Rudamania napisał(a):Oj dziewczyny dziewczyny :D:D:D:D ale z Was numerantki... Mały to znaczy mały taki do 2-3 miesiąca hehheheh i oczywiście ma mały zostać (wzrostem) hehehhe :cool3::cool3: a te szczeniaki to biore wszystkie:D:D:D i Adiego i Azanę i Candy i resztę też biorę hehehheh hmmmm wszystkich to pewnie Ci nie dadzą ale możesz wybrać jednego :p Quote
Rudamania Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jak to nie dzadzą jak to nie dadzą ???? Wezmę siłą :D:D:D A poza tym wzbudzam takie zaufanie ,że w ciemno mi wszystkie oddadzą... Kurcze ale wszystkie te maleństwa są bardzo daleko od Nas :(:( Ale to dobry znak ,że u nas są wspaniali ludzie i mało piesków do adopcjii :):):) Quote
Recommended Posts