agnieszka32 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 ageralion napisał(a):No to najwyzsza pora w koncy spotkac sie z Asia. Umawicie sie i ciagle cos wypada ;) Mysle, ze tutaj glownym powodem zachownia Tulka jest mloda. Pora ciachnac kawalera, by obnizyc mu poziom testosteronu, bo dlugo tak nie zajedziecie, a i wiek juz ku temu sprzyja... z jego kastracja pomozemy finansowo... Chciałam napisać to samo - jego zachowanie zdecydowanie poprawi się po kastracji, a i finansowo jest o wiele "łagodniejsza" do udźwignięcia, niż sterylka ;) Będzie dobrze! Quote
Rudamania Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ja tam Dziewuszki nie wiem czy to pomoże czy nie , ani ze mnie wet ani behawiorystka.. Ale naczytałam się ,że 99% właścicieli twierdzi ,że to nie pomaga:-(. Ale i tak w tym momencie nie stać mnie ani na sterylke ani na kastrację, najpierw musimy odbić się od dna. A z Tulkiem muszę do weta na 100% się wybrać bo to nie jest normalne ,żeby pies tak "dbał o linię". Raz wyglada jak pysio a zaraz jak bieda.. Teraz ma etap biedy:placz: Quote
Rudamania Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Uffff , przeżyliśmy cieczkę.. Chudini (nowe imię Tulka) wraca do wagi ciężkiej :D:D:D a Kabanostra ( nowe imię Pokakulki) wracać do niej nie musi bo w swojej kategorii jest od małego w wadze ciężkiej hehehehe :D:D:D Chudini teraz przy miskach śpi co by nie miał do nich zbyt daleko!!! Pozdrawiamy cieplutko i jak porobimy jakieś fotki to wyślemy :) I mam pytanko do właścicielek suczek? Czy po cieczce to normalne ,że psica ma cycuchy wielkie jak balony???? ( pytam bo nie miałam suczki jeszcze) Na 100% nie tknął mojej dziewicy żaden kawalerro więc teraz sama nie wiem czy to urojeniec czy tak ma być.. Tzw. głupnę przy tych moich "chipsach" Quote
ageralion Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Narazie ma pewnie pocieczkowe zwisy, bo hormony szaleja :evil_lol: Obserwuj jej cycuchy przez miesiac, poltorej czy po nacisnieciu nie leci mleko, wtedy to urojeniec :eviltong: Pociesze Cie, ze mojej szalonej psicy, po pierwszej cieczce taki powiekszony biust pozostal ;) Quote
Rudamania Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ufff to mnie pocieszyłaś heheheh, nawet jak bedzie ciągnęła zwisusy po ziemi Chudini i tak ją będzie kochał o! Dzisiaj udowodnił jej swą miłość broniąc ją przed sforą wściekłych psów ( nadmienię że to psy pobliskich Żulów) Nie wiem czy by zostało coś z Kabanostry gdyby nie Chudini... Walczył jak byk i zwyciężył ha! No dobra pomogła mu też suczka pitbulka ale tylko troszkę hehhehe. Pierwszy raz miałam taką akcję i miejmy nadzieję ,że ostatnią. Chudini od dzisiaj w naszym domu jest Bohaterem!!! Dostał dodatkową michę ( pewnie mu tyłek niedługo pęknie od tego jedzenia) ale My lubimy takiego Tulisława Grubaska:D:D:D Quote
ageralion Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nie zazdroszcze akcji, musiala byc bardzo stresujaca dla Was... nic sie Wam nie stalo? :( W niedziele przybywacie na marsz? :) Quote
unclehitman Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 przepiękny pies.. nic dziwnego, że znalazł nowy dom!! :) Quote
Rudamania Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Generalnie nic Nam się nie stało , Kabanostra tylko zestresowana i wystraszona chodzi pod Chudinim heheheh.. Wieczorem okazało się ,że te pieski Żulików w ten sam dzień narobiły więcej problemów, nie ma co sie dziwić psiakom ,że są tak agresywne jak "właściciele" leją psy po głowie metalowymi końcami smyczy , i dostają z pięści z całej siły w pyszczek.. Zostali pogonieni z wybiegu i wątpię by wrócili.. Szkoda tylko tych psiaków! Na marsz wiesz ,że Chudnini sie nie nadaje bo jest "aspołeczny" do innych psiaków ( nie wliczając Kabanostry i szczeniaka Beagla w którym się zakochał) a poza tym mam uczelnię w ten weekend i będę udawała ,że się pilnie uczę :D:D:D Quote
Rudamania Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 przepiękny pies.. nic dziwnego, że znalazł nowy dom!! :) A bardzo dziękujemy :):):) Quote
Rudamania Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 MAMY ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agnieszka32 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Naprawdę to już rok???? Ale się cieszę! STO LAT!!! :multi: Quote
Rudamania Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Troszkę tu cicho :) Ale to wszystko przez dziewczyny z TTb bo zamiast zajmować się swoimi psiakami , zajmują mi czas hehehe ( oczywiście żartuję ) Dwa futroza mają się świetnie (Kabanostra już po sterylce) Tulisław ( 7 października pozbędzie się jajeczek) Generalnie zero problemów Tulek jest najspokojniejszym psem pod słońcem ( tylko w domu) na spacerkach nadal wyrywa barki ale ciężko pracujemy nad tym pod czujnym okiem Asi.. Quote
ageralion Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A ja sie pochwale! W poniedzialek tak wymizialysmy Rudego, ze dawno ksiaze taki doceniony sie nie czul. Stan mojej koszuli o tym dobitnie swiadczyl :evil_lol: I nawet nie bronil drzwi jak wychodzilsmy :eviltong: Quote
Recommended Posts