agnieszka32 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Marta, jeszcze w Gryfinie jest stacja kwarantanny - są kojce, w których często są szczeniaki - może tam znajdziesz? Gryfino, ulica Targowa 1, o ile pamiętam ;) Quote
Rudamania Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Niestety obdzwoniłam wszystkie schrony kwarantanny itp i nie ma szczeniaczków :(:( Są ale będą duże.. Więc miejcie na uwadze ,że w razie "W" dzwońcie do mnie:D:D:D Quote
Rudamania Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witamy.. Rodzinka nam się powiększyła o jedną małą istotkę o imieniu Zoja, ma 8 tygodni i jest pokakulką :D:D:D Mała jest typową diablicą.. Tulisława łapie za genitalia włazi mu na głowę a biedny Tulik toleruje to wszystko.. Do miski jest pierwsza!! :diabloti: Nie ważne ,że zje swoją porcję, ładuje się do miski Tulka i wyżera mu wszystko! A Tulisław czeka grzecznie aż diablica naje sie spokojnie i wtedy rusza do jedzenia :cool3: Jedyną odskocznią Tulka jest wysokie łóżko lub fotel tam go "kluska" nie daje rady dorwać bo za wysoko :D:D:D Zdjęcia przyrodniego rodzeństwa są więc wyslę do Agnieszki i z jej pomocą wstawimy :):) Quote
ageralion Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Rudamania napisał(a):Witamy.. Rodzinka nam się powiększyła o jedną małą istotkę o imieniu Zoja, ma 8 tygodni i jest pokakulką :D:D:D Mała jest typową diablicą.. Tulisława łapie za genitalia włazi mu na głowę a biedny Tulik toleruje to wszystko.. Do miski jest pierwsza!! :diabloti: Nie ważne ,że zje swoją porcję, ładuje się do miski Tulka i wyżera mu wszystko! A Tulisław czeka grzecznie aż diablica naje sie spokojnie i wtedy rusza do jedzenia :cool3: Jedyną odskocznią Tulka jest wysokie łóżko lub fotel tam go "kluska" nie daje rady dorwać bo za wysoko :D:D:D Zdjęcia przyrodniego rodzeństwa są więc wyslę do Agnieszki i z jej pomocą wstawimy :):) A juz chcialam opierniczac, ze sie nie chwalisz nowa domowniczka :mad: Czekam na foteczki z niecierpliwoscia :cool3: Quote
agnieszka32 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Super, to ja czekam na zdjęcia, sprawdzam maila co 5 minut :evil_lol: A skąd się mała u Was wzięła? Quote
ageralion Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jaaaaaka kulka :evil_lol: Padlam normalnie :loveu: A rudzislaw wyglada cudownie! :multi: Przystojniacha peka z dumy normanie :cool3: Quote
Rudamania Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dziekuję bardzo za pomoc przy wstawianiu fotek :D:D:D Małą mamy spod Stargardu ,znalazłam na jednej ze stron o adopcjii, było ich 6 suczek :diabloti: Tak własnie oglądam te zdjęcia i Tulik na nich wyszedł jak nieszczęsliwy :crazyeye: .Niestety kiedy śpią mam jedyna okazję Im zdjęcia zrobić, bo inaczej w biegu łapię jedynie ogony tak zasuwaja po mieszkaniu :cool3::cool3: Quote
ageralion Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 MIalam okazje poznac osobiscie Pokakulke, jest przeslodka i wiecie co... Rudy na moj widok odtanczyl dupka Makarene :multi: Quote
ageralion Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A tutaj widac dowod, jak pieknie sie Azanka w kupie umazala, znaczy nie sie tylko nowa chusteczke... http://img375.imageshack.us/img375/2954/dsc01873j.jpg Azana i Rudy wygladadaja jak rodzenstwo, co? :) Quote
Rudamania Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To prawda , wyglądają jak bliżniaki :D:D:D Może Rudosław jest troszkę wyższy ale mordki mają identyczne :):):) Quote
Rudamania Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Witamy.. Wysłałam do Agi nowiusieńkie fotki dwojga rozrabiaków.. Fotki typu " jak poważny, dorosły pies śpi w posłaniu szczeniaka":D:D:D Nie wiem jak On się tam mieści ale na zdjęciach będzie widać ,że daje rade natomiast Pokakulka zajęła miejsce Tulisława na łóżku i fotelu.. hehehehhe i niech mi ktoś powie ,że "kobiety" nie rządzą światem hehehhe .. Tulek w końcu zaczyna wyglądać jak bullowaty , nabiera masy całkiem duży z niego gość :):) Przy Pokakulce zaczął jeść podwójnie stoi i zjada do końca , co wcześniej nie miało miejsca, potrafił miskę dzielić na 3/4 razy teraz zjada 3/4 miski dziennie hehehhe no i oczywiście kończy po siostrze :D:D:D Aaaaa i najlepsze jest to ,że nasza Pokakulka staję się powolutku agresorem nr. 1 na dzielnicy heehheh skacze i rzuca się na wszystko co chodzi :D:D:D ale oczywiście jak ktoś chce podejść i pogłaskać lub powąchać chowa się pod Tulisławem (jeszcze mieści mu sie pod brzuchem) , rośnie mi sunia typu " pies zaczepno obronny , On zaczepia Ty musisz bronić" :diabloti::diabloti: Quote
ageralion Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Rudamania']Witamy.. Wysłałam do Agi nowiusieńkie fotki dwojga rozrabiaków.. Fotki typu " jak poważny, dorosły pies śpi w posłaniu szczeniaka":D:D:D Nie wiem jak On się tam mieści ale na zdjęciach będzie widać ,że daje rade natomiast Pokakulka zajęła miejsce Tulisława na łóżku i fotelu.. hehehehhe i niech mi ktoś powie ,że "kobiety" nie rządzą światem hehehhe .. Tulek w końcu zaczyna wyglądać jak bullowaty , nabiera masy całkiem duży z niego gość :):) Przy Pokakulce zaczął jeść podwójnie stoi i zjada do końca , co wcześniej nie miało miejsca, potrafił miskę dzielić na 3/4 razy teraz zjada 3/4 miski dziennie hehehhe no i oczywiście kończy po siostrze :D:D:D Aaaaa i najlepsze jest to ,że nasza Pokakulka staję się powolutku agresorem nr. 1 na dzielnicy heehheh skacze i rzuca się na wszystko co chodzi :D:D:D ale oczywiście jak ktoś chce podejść i pogłaskać lub powąchać chowa się pod Tulisławem (jeszcze mieści mu sie pod brzuchem) , rośnie mi sunia typu " pies zaczepno obronny , On zaczepia Ty musisz bronić" :diabloti::diabloti:[/QUOTE] :mdleje:to Ci dopiero dobrany duet :roflt: Quote
Rudamania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Oj oj oj jaka tu cisza straszliwa :D:D:D. a dzisiaj (04.11.2010) mija 5 miesięcy od kiedy Papusiak Tulisław jest z Nami :] Oczywiście zero problemów z Tulkiem "złoty chłopak" czasami sobie tak myślę , żeby go uszczypnąć albo coś mu dokuczyc żeby cos się działo ale jak patrzę na ten pysio zaspany to mi się odechciewa hehehe. za to Pokakulka daje mu popalić wszędzie już wlezie wszędzie doskoczy i za wszystko łapie więc Tulek niedługo nauczy się wisieć na żyrandolu żeby mieć chwilkę spokoju. mieliśmy ostatnio troche podarte ucho bo Nas zaatakował wielgachny boksio (normalnie zmutowany taki wielki) ale On także nie wyszedł bez szwanku ma tak jakby wargulę bardziej zwisającą :oops::oops: Ale kto kazał mu straszyć Pokakulke i Tulka ciągnąć za ucho? Oczywiście to ostatnie zdanie to żart! Obyło się bez wiekszego krzyku ze strony Pani boksia bo ewidentnie tamten Nas zaatakował, trochę się pożarlismy ale już jest ok.. Nie mam niestety nowych zdjęć a jeżeli byłyby to wyglądałyby identycznie jak ostatnie heheh. Pokakulka na Tuliku tylko troszkę większa już jest a Tulek troche grubszy .. chociaż nie wiem jakim cudem jak mu wszystko wyjada mała diablica.. Quote
ageralion Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Noooo nareszcie jakies wiesci... juz chcialam Wam nalot poadopcyjny zrobic :P Tulek scial sie z boksiem... dobrze, ze obylo sie bez ofiar :tard: Przypomnialao mi sie jak jeden pseudo milosnik bokserow, probowal mi wmowic, ze ta rasa nie potrafi gryzc, ze strachu przed samougryzieniem sie w fafle :mdleje: Quote
kamilqax95x Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na TTB Szczecin :smile: A na nim: torebki, kolczyki i wiele innych ! ;-) http://www.dogomania.pl/threads/1967...4#post15771724 Zapraszam ! Quote
Rudamania Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Witamy witamy i pozdrawiamy :) Powiem Wam w jakim dzisiaj byłam szoku hehehhe usmiałam sie strasznie... Nasz wielki , poważny chłopak Tulisław jak wyszedł dzisiaj rano i zobaczył duuuuużżżżoooo białego "czegoś" normalnie zwariował:D:D:D Nie potrafił się normalnie załatwić , łaził kręcił się w miejscu i nic a na dodatek szczękał zębami i chodził na paznokciach:D:D:D Za to Zoja jak wariatka nurkowała w zaspach, kładła się "robiła orzełki" szał pał normalnie:D:D:D Byłam w lekkim szoku bo przecież Tulek już nie raz widział śnieg , tak sobie pomyślałam ,że może mu się On źle kojarzy wiec dlatego takie zachowanie u Niego! Ale normalnie jak Panienusia na paluszkach jeden sik i wiór do domku:D:D:D Normalnie jak spacer za karę :D:D:D Quote
Recommended Posts