Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.. Rodzinka nam się powiększyła o jedną małą istotkę o imieniu Zoja, ma 8 tygodni i jest pokakulką :D:D:D Mała jest typową diablicą.. Tulisława łapie za genitalia włazi mu na głowę a biedny Tulik toleruje to wszystko.. Do miski jest pierwsza!! :diabloti: Nie ważne ,że zje swoją porcję, ładuje się do miski Tulka i wyżera mu wszystko! A Tulisław czeka grzecznie aż diablica naje sie spokojnie i wtedy rusza do jedzenia :cool3: Jedyną odskocznią Tulka jest wysokie łóżko lub fotel tam go "kluska" nie daje rady dorwać bo za wysoko :D:D:D Zdjęcia przyrodniego rodzeństwa są więc wyslę do Agnieszki i z jej pomocą wstawimy :):)

Posted

Rudamania napisał(a):
Witamy.. Rodzinka nam się powiększyła o jedną małą istotkę o imieniu Zoja, ma 8 tygodni i jest pokakulką :D:D:D Mała jest typową diablicą.. Tulisława łapie za genitalia włazi mu na głowę a biedny Tulik toleruje to wszystko.. Do miski jest pierwsza!! :diabloti: Nie ważne ,że zje swoją porcję, ładuje się do miski Tulka i wyżera mu wszystko! A Tulisław czeka grzecznie aż diablica naje sie spokojnie i wtedy rusza do jedzenia :cool3: Jedyną odskocznią Tulka jest wysokie łóżko lub fotel tam go "kluska" nie daje rady dorwać bo za wysoko :D:D:D Zdjęcia przyrodniego rodzeństwa są więc wyslę do Agnieszki i z jej pomocą wstawimy :):)

A juz chcialam opierniczac, ze sie nie chwalisz nowa domowniczka :mad: Czekam na foteczki z niecierpliwoscia :cool3:

Posted

Dziekuję bardzo za pomoc przy wstawianiu fotek :D:D:D Małą mamy spod Stargardu ,znalazłam na jednej ze stron o adopcjii, było ich 6 suczek :diabloti: Tak własnie oglądam te zdjęcia i Tulik na nich wyszedł jak nieszczęsliwy :crazyeye: .Niestety kiedy śpią mam jedyna okazję Im zdjęcia zrobić, bo inaczej w biegu łapię jedynie ogony tak zasuwaja po mieszkaniu :cool3::cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Witamy.. Wysłałam do Agi nowiusieńkie fotki dwojga rozrabiaków.. Fotki typu " jak poważny, dorosły pies śpi w posłaniu szczeniaka":D:D:D Nie wiem jak On się tam mieści ale na zdjęciach będzie widać ,że daje rade natomiast Pokakulka zajęła miejsce Tulisława na łóżku i fotelu.. hehehehhe i niech mi ktoś powie ,że "kobiety" nie rządzą światem hehehhe .. Tulek w końcu zaczyna wyglądać jak bullowaty , nabiera masy całkiem duży z niego gość :):) Przy Pokakulce zaczął jeść podwójnie stoi i zjada do końca , co wcześniej nie miało miejsca, potrafił miskę dzielić na 3/4 razy teraz zjada 3/4 miski dziennie hehehhe no i oczywiście kończy po siostrze :D:D:D Aaaaa i najlepsze jest to ,że nasza Pokakulka staję się powolutku agresorem nr. 1 na dzielnicy heehheh skacze i rzuca się na wszystko co chodzi :D:D:D ale oczywiście jak ktoś chce podejść i pogłaskać lub powąchać chowa się pod Tulisławem (jeszcze mieści mu sie pod brzuchem) , rośnie mi sunia typu " pies zaczepno obronny , On zaczepia Ty musisz bronić" :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Rudamania']Witamy.. Wysłałam do Agi nowiusieńkie fotki dwojga rozrabiaków.. Fotki typu " jak poważny, dorosły pies śpi w posłaniu szczeniaka":D:D:D Nie wiem jak On się tam mieści ale na zdjęciach będzie widać ,że daje rade natomiast Pokakulka zajęła miejsce Tulisława na łóżku i fotelu.. hehehehhe i niech mi ktoś powie ,że "kobiety" nie rządzą światem hehehhe .. Tulek w końcu zaczyna wyglądać jak bullowaty , nabiera masy całkiem duży z niego gość :):) Przy Pokakulce zaczął jeść podwójnie stoi i zjada do końca , co wcześniej nie miało miejsca, potrafił miskę dzielić na 3/4 razy teraz zjada 3/4 miski dziennie hehehhe no i oczywiście kończy po siostrze :D:D:D Aaaaa i najlepsze jest to ,że nasza Pokakulka staję się powolutku agresorem nr. 1 na dzielnicy heehheh skacze i rzuca się na wszystko co chodzi :D:D:D ale oczywiście jak ktoś chce podejść i pogłaskać lub powąchać chowa się pod Tulisławem (jeszcze mieści mu sie pod brzuchem) , rośnie mi sunia typu " pies zaczepno obronny , On zaczepia Ty musisz bronić" :diabloti::diabloti:[/QUOTE]
:mdleje:to Ci dopiero dobrany duet :roflt:

• 4 weeks later...
Posted

Oj oj oj jaka tu cisza straszliwa :D:D:D. a dzisiaj (04.11.2010) mija 5 miesięcy od kiedy Papusiak Tulisław jest z Nami :] Oczywiście zero problemów z Tulkiem "złoty chłopak" czasami sobie tak myślę , żeby go uszczypnąć albo coś mu dokuczyc żeby cos się działo ale jak patrzę na ten pysio zaspany to mi się odechciewa hehehe. za to Pokakulka daje mu popalić wszędzie już wlezie wszędzie doskoczy i za wszystko łapie więc Tulek niedługo nauczy się wisieć na żyrandolu żeby mieć chwilkę spokoju. mieliśmy ostatnio troche podarte ucho bo Nas zaatakował wielgachny boksio (normalnie zmutowany taki wielki) ale On także nie wyszedł bez szwanku ma tak jakby wargulę bardziej zwisającą :oops::oops: Ale kto kazał mu straszyć Pokakulke i Tulka ciągnąć za ucho? Oczywiście to ostatnie zdanie to żart! Obyło się bez wiekszego krzyku ze strony Pani boksia bo ewidentnie tamten Nas zaatakował, trochę się pożarlismy ale już jest ok.. Nie mam niestety nowych zdjęć a jeżeli byłyby to wyglądałyby identycznie jak ostatnie heheh. Pokakulka na Tuliku tylko troszkę większa już jest a Tulek troche grubszy .. chociaż nie wiem jakim cudem jak mu wszystko wyjada mała diablica..

Posted

Noooo nareszcie jakies wiesci... juz chcialam Wam nalot poadopcyjny zrobic :P

Tulek scial sie z boksiem... dobrze, ze obylo sie bez ofiar :tard: Przypomnialao mi sie jak jeden pseudo milosnik bokserow, probowal mi wmowic, ze ta rasa nie potrafi gryzc, ze strachu przed samougryzieniem sie w fafle :mdleje:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witamy witamy i pozdrawiamy :) Powiem Wam w jakim dzisiaj byłam szoku hehehhe usmiałam sie strasznie... Nasz wielki , poważny chłopak Tulisław jak wyszedł dzisiaj rano i zobaczył duuuuużżżżoooo białego "czegoś" normalnie zwariował:D:D:D Nie potrafił się normalnie załatwić , łaził kręcił się w miejscu i nic a na dodatek szczękał zębami i chodził na paznokciach:D:D:D Za to Zoja jak wariatka nurkowała w zaspach, kładła się "robiła orzełki" szał pał normalnie:D:D:D Byłam w lekkim szoku bo przecież Tulek już nie raz widział śnieg , tak sobie pomyślałam ,że może mu się On źle kojarzy wiec dlatego takie zachowanie u Niego! Ale normalnie jak Panienusia na paluszkach jeden sik i wiór do domku:D:D:D Normalnie jak spacer za karę :D:D:D