jusstyna85 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='pucka69']Trochę mi głupio, zadeklarowałam się i płaciłam jak on jeszcze był w schronie a później zapomniałam, ze należałoby znowu zacząć płacić. To od tego miesiąca będę znowu płacić.[/QUOTE] Dzięki. Przypomne deklaracje Stałe - bela51- 5 zł - annet - 10 zł - kaa - 10 zł - Ammounie - 10 zł - szafranekm - 10 zł - Agnieszka 103 -5 zł - mikoada - 5 zł - kmurdz - 15 zł - tz kmurdz - 15 zł - Daria - 5 zł - marzena wtf - 10 zł - P. T. Borcz - 5 zł - Ladymonia 0610 - 10 zł - monika 55 - 10 zł - pola 53 - 10 zł - pucka 69 - 10 zł - ulvhedin - 15 zł - Havanka - 10 zł - sybisia 5 zł - BasiaD 10 zł - Shadow1-50 zł -Viola005-50 zł -Lolalol-15 zł - Jolanta08-10 zł -Latah-50 zł -Mysza2-5 zł -Czerda - 10 zł Dota&koka - 5 zł Quote
monika55 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Szkoda psiaka że tak długo czeka. Trzeba mieć nadzieja że się doczeka. Quote
czerda Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ja też zapomniałam o wpłatach - ale już to robię Quote
kaa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Na razie mini bazarek po pół na rudziaki i Volwa. [url]http://www.dogomania.pl/threads/212291-Smako%C5%82yki-dla-ps%C3%B3w-do-10.08.2011[/url] Quote
kaa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='jusstyna85'] Stałe - bela51- 5 zł - annet - 10 zł - kaa - 10 zł - Ammounie - 10 zł - szafranekm - 10 zł - Agnieszka 103 -5 zł - mikoada - 5 zł - kmurdz - 15 zł - tz kmurdz - 15 zł - Daria - 5 zł - marzena wtf - 10 zł - P. T. Borcz - 5 zł - Ladymonia 0610 - 10 zł - monika 55 - 10 zł - pola 53 - 10 zł - pucka 69 - 10 zł - ulvhedin - 15 zł - Havanka - 10 zł - sybisia 5 zł - BasiaD 10 zł - Shadow1-50 zł -Viola005-50 zł -Lolalol-15 zł - Jolanta08-10 zł -Latah-50 zł -Mysza2-5 zł -Czerda - 10 zł Dota&koka - 5 zł[/QUOTE] Sytuacja Volwerina jest bardzo zła, miał deklaracje na kwotę 380 zł , aktualnie zawieszonych deklaracji jest na 30 zł , i wciąż niejasne są deklaracje na kwotę 195 zł . To jest bardzo dużo . :( Quote
BasiaD Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wysłąłam dla Volvusia 20,00 ( za 2 miesiące) Nie sądziłam, że piesio ma aż tak złą sytuację..Podnoszę do góry i trzymam kciuki za domeczek... Quote
kaa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='BasiaD']Wysłąłam dla Volvusia 20,00 ( za 2 miesiące) Nie sądziłam, że piesio ma aż tak złą sytuację..Podnoszę do góry i trzymam kciuki za domeczek...[/QUOTE] Dziękuję . Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ja pamiętam,że on miał sporo kasy dodatkowej z jednorazowych wpłat.Nie przyszło mi na myśl,że jest tak źle... Quote
Mysza2 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Kasiu, a jest jakiś odzew w wysłanych przypominajek? Quote
kaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Mysza2']Kasiu, a jest jakiś odzew w wysłanych przypominajek?[/QUOTE] Część osób odpowiedziało, tak z połowa a od reszty głucha cisza :( Może niektórzy się urlopują ? Trzeba szukać nowych deklaracji, tak mi się wydaje bo Volwowi grozi powrót do schroniska . Tylko kto się zgodzi płacić na psa, któremu już nic nie jest i siedzi sobie bezpiecznie w hotelu ? Będzie bardzo ciężko. :( Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='kaa']Część osób odpowiedziało, tak z połowa a od reszty głucha cisza :( Może niektórzy się urlopują ? Trzeba szukać nowych deklaracji, tak mi się wydaje bo Volwowi grozi powrót do schroniska . Tylko kto się zgodzi płacić na psa, któremu już nic nie jest i siedzi sobie bezpiecznie w hotelu ? Będzie bardzo ciężko. :([/QUOTE] kto nie odpowiedział? Może maila dałoby się wysłać Quote
pola53 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='kaa']Część osób odpowiedziało, tak z połowa a od reszty głucha cisza :( Może niektórzy się urlopują ? Trzeba szukać nowych deklaracji, tak mi się wydaje bo Volwowi grozi powrót do schroniska . Tylko kto się zgodzi płacić na psa, któremu już nic nie jest i siedzi sobie bezpiecznie w hotelu ? Będzie bardzo ciężko. :([/QUOTE] Śledzę jego wątek i jestem skłonna płacić tak długo, jak tylko trzeba będzie, a jak większość z nas nie jestem zamożna. Jeśli wróci do schroniska to znowu zostanie pogryziony. Rozsyłajcie zaproszenia, przypomnienia bo on nie może wrócić do schroniska. Quote
monika55 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Też będę płacić. Wiem jak to jest bo sama mam psiaka w podobnej sytuacji. Wykruszają się deklarujący.A pies uratowany siedzi w hotelu. Quote
kaa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Na konto Volwa wpłyneło - Pola53 - 20 zł - BasiaD - 20 zł ( za 2 m-c) - Havanka - 10 zł - Mysza 2 - 20 zł ( za 4 m-c ) ------------------------------- 70 zł -67zł 73 gr. + 70 gr. = +2 zł .27 gr. Wysłałam 68 zł zaległych za hotel. Na dzień dzisiejszy długów Volwerin nie ma , tylko puste konto.:( Pola , wszystkim wpłacającym powysyłałam, przypomnienia , i wyślę po raz kolejny do tych którzy nie odpowiedzieli. W przygotowaniu duży bazarek dla Volwa. Robię co mogę żeby nie musiał wracać , jeśli nie to że wpłacam jeszcze na kilka innych psów wpłacała bym sama więcej , ale cudotwórcą nie jestem. Będziemy Volwerinowi szukać domu w Niemczech, jest duża szansa że tam się szybko komuś spodoba. Quote
kaa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Teraz jak to wygląda szczegółowo, 5 osób nie odpowiedziało, 1 nie ma na dogo od kwietnia, 1 musze wysłać meila bo ma ciagle skrzynkę zapchaną, 3 os. są ostatnio nie dostępne czyli na urlopie. W sumie wychodzi 9 osób. 190 zł deklaracji. Bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212423-Psie-fanty-zabawki-legowiska-smycz-saszetka-do-12.08.2011[/URL] Bazarek na forum miał.pl [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131318[/url] Quote
pola53 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Może uda mi się przekonać koleżankę, aby nas wspomogła. Będziemy jakoś latać dziury :(. Quote
Lolalola Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ale mi wstyd.................zupelnie zapomnialam,ze tu sie deklarowalam:(..................na dniach wysle pieniazki,kurcze ciotki trzeba bylo wyslac mi przypominajke!!!!!Wybaczcie mi skleroze:( Quote
kaa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='Lolalola']ale mi wstyd.................zupelnie zapomnialam,ze tu sie deklarowalam:(..................na dniach wysle pieniazki,kurcze ciotki trzeba bylo wyslac mi przypominajke!!!!!Wybaczcie mi skleroze:([/QUOTE] Nie ma Ci co wybaczać , bo akurat Ty jesteś w pełni usprawiedliwiona, nie wiem czy pamiętasz , ale jak Volwerin jechał ze schroniska do hotelu wszystkich pytałam czy podtrzymuja deklarację . Z powodu problemów finansowych , byłaś zmuszona zawiesić wpłaty , dlatego mam przy Twoim nicku wpis ,,zawieszona.,, Jeśli możesz już wplacać na Volwerina , będziemy bardzo wdzięczni. :) Quote
sylwija Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 coraz częściej tak na dogo to wygląda, niestety :( ja tylko jednorazowo coś w tej chwili będę mogła, więc poproszę o nr konta. Swoje deklaracje jutro płacę, więc dla Volwika też przelew zrobię Quote
kaa Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='sylwija']coraz częściej tak na dogo to wygląda, niestety :( ja tylko jednorazowo coś w tej chwili będę mogła, więc poproszę o nr konta. Swoje deklaracje jutro płacę, więc dla Volwika też przelew zrobię[/QUOTE] Konto wysłane, czy jeszcze komuś nie wysłałam? Mając nie jednego psa na utrzymaniu musze przyznać Ci rację , to tendencja wzyżkowa niestety. Zrobiłam Volwowi trochę świeżych ogłoszeń , przy każdej wolnej chwili będę mu dorabiać. Quote
Lolalola Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='kaa']Nie ma Ci co wybaczać , bo akurat Ty jesteś w pełni usprawiedliwiona, nie wiem czy pamiętasz , ale jak Volwerin jechał ze schroniska do hotelu wszystkich pytałam czy podtrzymuja deklarację . Z powodu problemów finansowych , byłaś zmuszona zawiesić wpłaty , dlatego mam przy Twoim nicku wpis ,,zawieszona.,, Jeśli możesz już wplacać na Volwerina , będziemy bardzo wdzięczni. :)[/QUOTE] juz pamietam:)trzymaj sie psiaku moje pieniazki juz poczta czlapia;) Quote
kaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Na konto Volwerina wpłyneło.: - Bela 51 - 10 zł - Pucka 69- 10 zł - Sylwqija - 32 zł - Czerda - 50 zł --------------------- 102 zł 102 zł + 2 zł 27 gr. = [B][COLOR=black]104 zł 27 gr. [/COLOR][/B]Dziękuje , jutro uzupełnię post rozliczeniowy o w/w kwotę. Quote
Recommended Posts