Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']Trochę mi głupio, zadeklarowałam się i płaciłam jak on jeszcze był w schronie a później zapomniałam, ze należałoby znowu zacząć płacić. To od tego miesiąca będę znowu płacić.[/QUOTE]

Dzięki.
Przypomne deklaracje

Stałe
- bela51- 5 zł
- annet - 10 zł
- kaa - 10 zł
- Ammounie - 10 zł
- szafranekm - 10 zł
- Agnieszka 103 -5 zł
- mikoada - 5 zł
- kmurdz - 15 zł
- tz kmurdz - 15 zł
- Daria - 5 zł
- marzena wtf - 10 zł
- P. T. Borcz - 5 zł
- Ladymonia 0610 - 10 zł
- monika 55 - 10 zł
- pola 53 - 10 zł
- pucka 69 - 10 zł
- ulvhedin - 15 zł
- Havanka - 10 zł
- sybisia 5 zł
- BasiaD 10 zł
- Shadow1-50 zł
-Viola005-50 zł
-Lolalol-15 zł
- Jolanta08-10 zł
-Latah-50 zł
-Mysza2-5 zł
-Czerda - 10 zł
Dota&koka - 5 zł

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie mini bazarek po pół na rudziaki i Volwa.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212291-Smako%C5%82yki-dla-ps%C3%B3w-do-10.08.2011[/url]

Posted

[quote name='jusstyna85']

Stałe
- bela51- 5 zł
- annet - 10 zł
- kaa - 10 zł
- Ammounie - 10 zł
- szafranekm - 10 zł
- Agnieszka 103 -5 zł
- mikoada - 5 zł
- kmurdz - 15 zł
- tz kmurdz - 15 zł
- Daria - 5 zł
- marzena wtf - 10 zł
- P. T. Borcz - 5 zł
- Ladymonia 0610 - 10 zł
- monika 55 - 10 zł
- pola 53 - 10 zł
- pucka 69 - 10 zł
- ulvhedin - 15 zł
- Havanka - 10 zł
- sybisia 5 zł
- BasiaD 10 zł
- Shadow1-50 zł
-Viola005-50 zł
-Lolalol-15 zł
- Jolanta08-10 zł
-Latah-50 zł
-Mysza2-5 zł
-Czerda - 10 zł
Dota&koka - 5 zł[/QUOTE]

Sytuacja Volwerina jest bardzo zła, miał deklaracje na kwotę 380 zł , aktualnie zawieszonych deklaracji jest na 30 zł , i wciąż niejasne są deklaracje na kwotę 195 zł . To jest bardzo dużo . :(

Posted

[quote name='BasiaD']Wysłąłam dla Volvusia 20,00 ( za 2 miesiące) Nie sądziłam, że piesio ma aż tak złą sytuację..Podnoszę do góry i trzymam kciuki za domeczek...[/QUOTE]

Dziękuję .

Posted

[quote name='Mysza2']Kasiu, a jest jakiś odzew w wysłanych przypominajek?[/QUOTE]

Część osób odpowiedziało, tak z połowa a od reszty głucha cisza :( Może niektórzy się urlopują ? Trzeba szukać nowych deklaracji, tak mi się wydaje bo Volwowi grozi powrót do schroniska . Tylko kto się zgodzi płacić na psa, któremu już nic nie jest i siedzi sobie bezpiecznie w hotelu ? Będzie bardzo ciężko. :(

Posted

[quote name='kaa']Część osób odpowiedziało, tak z połowa a od reszty głucha cisza :( Może niektórzy się urlopują ? Trzeba szukać nowych deklaracji, tak mi się wydaje bo Volwowi grozi powrót do schroniska . Tylko kto się zgodzi płacić na psa, któremu już nic nie jest i siedzi sobie bezpiecznie w hotelu ? Będzie bardzo ciężko. :([/QUOTE]

kto nie odpowiedział?
Może maila dałoby się wysłać

Posted

[quote name='kaa']Część osób odpowiedziało, tak z połowa a od reszty głucha cisza :( Może niektórzy się urlopują ? Trzeba szukać nowych deklaracji, tak mi się wydaje bo Volwowi grozi powrót do schroniska . Tylko kto się zgodzi płacić na psa, któremu już nic nie jest i siedzi sobie bezpiecznie w hotelu ? Będzie bardzo ciężko. :([/QUOTE]

Śledzę jego wątek i jestem skłonna płacić tak długo, jak tylko trzeba będzie, a jak większość z nas nie jestem zamożna. Jeśli wróci do schroniska to znowu zostanie pogryziony. Rozsyłajcie zaproszenia, przypomnienia bo on nie może wrócić do schroniska.

Posted

Na konto Volwa wpłyneło

- Pola53 - 20 zł
- BasiaD - 20 zł ( za 2 m-c)
- Havanka - 10 zł
- Mysza 2 - 20 zł ( za 4 m-c )
-------------------------------
70 zł
-67zł 73 gr. + 70 gr. = +2 zł .27 gr.

Wysłałam 68 zł zaległych za hotel.

Na dzień dzisiejszy długów Volwerin nie ma , tylko puste konto.:( Pola , wszystkim wpłacającym powysyłałam, przypomnienia , i wyślę po raz kolejny do tych którzy nie odpowiedzieli. W przygotowaniu duży bazarek dla Volwa. Robię co mogę żeby nie musiał wracać , jeśli nie to że wpłacam jeszcze na kilka innych psów wpłacała bym sama więcej , ale cudotwórcą nie jestem. Będziemy Volwerinowi szukać domu w Niemczech, jest duża szansa że tam się szybko komuś spodoba.

Posted

Teraz jak to wygląda szczegółowo, 5 osób nie odpowiedziało, 1 nie ma na dogo od kwietnia, 1 musze wysłać meila bo ma ciagle skrzynkę zapchaną, 3 os. są ostatnio nie dostępne czyli na urlopie. W sumie wychodzi 9 osób. 190 zł deklaracji.

Bazarek

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212423-Psie-fanty-zabawki-legowiska-smycz-saszetka-do-12.08.2011[/URL]

Bazarek na forum miał.pl

[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131318[/url]

Posted

ale mi wstyd.................zupelnie zapomnialam,ze tu sie deklarowalam:(..................na dniach wysle pieniazki,kurcze ciotki trzeba bylo wyslac mi przypominajke!!!!!Wybaczcie mi skleroze:(

Posted

[quote name='Lolalola']ale mi wstyd.................zupelnie zapomnialam,ze tu sie deklarowalam:(..................na dniach wysle pieniazki,kurcze ciotki trzeba bylo wyslac mi przypominajke!!!!!Wybaczcie mi skleroze:([/QUOTE]

Nie ma Ci co wybaczać , bo akurat Ty jesteś w pełni usprawiedliwiona, nie wiem czy pamiętasz , ale jak Volwerin jechał ze schroniska do hotelu wszystkich pytałam czy podtrzymuja deklarację . Z powodu problemów finansowych , byłaś zmuszona zawiesić wpłaty , dlatego mam przy Twoim nicku wpis ,,zawieszona.,, Jeśli możesz już wplacać na Volwerina , będziemy bardzo wdzięczni. :)

Posted

coraz częściej tak na dogo to wygląda, niestety :(

ja tylko jednorazowo coś w tej chwili będę mogła, więc poproszę o nr konta. Swoje deklaracje jutro płacę, więc dla Volwika też przelew zrobię

Posted

[quote name='sylwija']coraz częściej tak na dogo to wygląda, niestety :(

ja tylko jednorazowo coś w tej chwili będę mogła, więc poproszę o nr konta. Swoje deklaracje jutro płacę, więc dla Volwika też przelew zrobię[/QUOTE]

Konto wysłane, czy jeszcze komuś nie wysłałam?

Mając nie jednego psa na utrzymaniu musze przyznać Ci rację , to tendencja wzyżkowa niestety. Zrobiłam Volwowi trochę świeżych ogłoszeń , przy każdej wolnej chwili będę mu dorabiać.

Posted

[quote name='kaa']Nie ma Ci co wybaczać , bo akurat Ty jesteś w pełni usprawiedliwiona, nie wiem czy pamiętasz , ale jak Volwerin jechał ze schroniska do hotelu wszystkich pytałam czy podtrzymuja deklarację . Z powodu problemów finansowych , byłaś zmuszona zawiesić wpłaty , dlatego mam przy Twoim nicku wpis ,,zawieszona.,, Jeśli możesz już wplacać na Volwerina , będziemy bardzo wdzięczni. :)[/QUOTE]
juz pamietam:)trzymaj sie psiaku moje pieniazki juz poczta czlapia;)

Posted

Na konto Volwerina wpłyneło.:

- Bela 51 - 10 zł
- Pucka 69- 10 zł
- Sylwqija - 32 zł
- Czerda - 50 zł
---------------------
102 zł

102 zł + 2 zł 27 gr. = [B][COLOR=black]104 zł 27 gr.

[/COLOR][/B]Dziękuje , jutro uzupełnię post rozliczeniowy o w/w kwotę.