xmartix Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 witamy! Tropek ma ogłoszenia u mnie na alegratka, adopcje, kupiepsa, przygarnijzwierzaka, morusek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1055246006 Quote
czerda Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tropek dzisiaj trochę weselszy -nie opuszcza mamy na krok , jak wychodzi -słyszę piętro niżej jak cały czas popiskuje, a jak sie lubi bawić-szaleje-ale tylko z nią , ąpi z nią pod kołdrą , rano się przekomarza-nie chce wyjść z łóżka nawet schudł dużo przez ten czas-ale mama go tuczy bawił sie dzisiaj ze szczeniakiem jest taki delikatny...taki skrzywdzony lubi leżeć na słońcu , w domu jest idealnie grzeczny i wogóle nie szczeka, a jak podejdą dzieci od razu sie cieszy -musiał być z dziećmi -zresztą dwa tyg. codziennie chodził pod szkołę nie wiem jak to zrobić żeby dom który znajdzie stał się jego kochanym domem była dzisiaj pani , ma suczkę małą i 2 dzieci-ma dać juutro znać, do nie mógłby iść tymbardziej , że to w tym samym mieście i ją znam dzwonił też pan do mari i wysłąła mu zdjęcia dobranoc Tropiku Quote
mari23 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='xmartix']MAŁY http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1055214565 kupiepsa.pl adopcje.org drobne.centrumofert.pl przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl ale.gratka.pl telezoo neeon.pl Dziękuję z całego serca za ogłoszenia!!!!! Za Tropka i Małego - DZIEKUJĘ !!!!:loveu::loveu::loveu: Smutny ten Mały na zdjęciach - muszę mu zrobić fotki, jak szaleje z Łatkiem (oj, co oni wyprawiają:crazyeye::shake:)... tylko zrobienie wtedy fotek jest prawie niewykonalne - oni biegają z prędkością światła ;) Quote
mari23 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 lika1771 napisał(a):Trzymam kciuki za domek trzymaj trzymaj! mocno!!!!:loveu: domek.... dla Tropka jest szansa na taki wspaniały, wymarzony, w sobotę czerda jedzie na wizytę przedadopcyjną - na razie wszystkie cioteczki proszone są o trzymanie kciuków! natomiast pani, która chciała Małego - rozmyśliła się....:shake: no cóż, dobrze, że przed adopcją.... Quote
Yv1958 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 http://nasza-klasa.pl/profile/25521947/gallery/album/2/199 Wejdzcie na ten profil- tam ktos pyta o Tropka! Quote
mari23 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Yv1958']http://nasza-klasa.pl/profile/25521947/gallery/album/2/199 Wejdzcie na ten profil- tam ktos pyta o Tropka! :cool3:to mój profil :) dziewczynce odpisałam, a dopiero potem zorientowałam się, że to ta sama, co kiedyś niby chciała wziąć Szarika i wiele innych piesków na innych profilach... może i chce, ale nie weźmie...mama jej nie pozwoli... a w sprawie Tropka miałam dzisiaj trzy telefony :multi:- Martusiu, dziękuję jeszcze raz za allegro!:loveu: odesłałam do innych Twoich ogłoszeń, bo Tropcio chyba już jutro będzie "sprzedany" :) oby i Mały domek znalazł...:-(:loveu:on tak bardzo potrzebuje więcej uwagi i miłości! a ja się muszę na siedem dzielić...i kotek jest przecież jeszcze (dobrze, że moje dzieci tego nie przeczytają:evil_lol:) Quote
mari23 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 puszczajcie kciuki! :) Tropek ma dom - cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! resztę napisze czerda, która wraca teraz z Wałbrzycha, ja pędzę na ślub! Quote
czerda Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 poprostu cudowny domek , wymarzony dla takiego skrzywdzonego pieska, jak Tropek byłam u syna i rodziny tej pani, jej umarł ze starości jamnik i pani od tego czasu pogłębia się w depresjii, ale wszyscy szukali psiakai ...jak zobaczyli zdjęcie wiedzieli , że to ten bardzo mili spokojni ludzie , kupili mu różne rzeczy -piszczącą piłkę , która mu się bardzo spodobała , kostki , smycz, i wychwalali ,głaskali , Tropik był trochę wycofany bo on taki jest, ale jak kogoś polubi-szaleje jak zobaczył syna tych państwa -od razu do niego pobiegł , a ja cicho wyszłam umowa podpisana zadzwonie do nich wieczorem , ale jestem bardzo zadowolona, będzie tam szczęśliwy Quote
Monika.D Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ale się cieszę. Wspaniale czytać takie wiadomości! Wszystkiego dobrego Tropek :) Quote
czerda Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 dzwoniła mama do tych państwa-zasłoniła sie tym , że zapomniała powiedzieć , że Tropik lubi herbatniki-i wszystko dobrze , spokojniutki ale nie jest smutny bo nie jest i nie będzie sam ale ...mamaie i mi jest za nim smutno...on bardzo skrzywdzony był , poprostu ktoś go wyrzucił jak...psa Quote
elisse Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 nie było mnie kilka dni,przyszłam zobaczyć czy Mały tez już ma dom,a tu takie zmiany!! Tropek zdążył wrócić z adopcji i znaleźć nowy dom,oby juz ten do końca swych szczęśliwych dni! :) U mnie afgan wrócił z adopcji,ale dopiero w Niemczech znalazł się dom,który go przyjął.Camaro ma tam jak w raju,ale jednak na dnie serca pozostał żal,że u nas nie znalazł się nikt kto by go chciał pokochać... Quote
mari23 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 dzwoniłam do domku Tropka - jest już wykąpany,wyczesany, przestał bać się schodów, sam wbiega do klatki i na schody, ale... pan się martwi, czy on szczeka (nie chodzi o "użytkowe" szczekanie, tylko o jego zdrowie oczywiście ;) u mnie szczeknął, jak przestraszył się skaczącego z radości Małego, u Beaty na pkp też szczekał - już sprawdzałam, bo sama się przestraszyłam :cool3: poza tym u Tropka wszystko wspaniale, pani jeszcze w szpitalu, ale już wie, że Tropek na nią czeka i bardzo się cieszy ! wszystko wskazuje na to, że będzie to TEN domek i szczęście już na zawsze:multi: a Mały wciąż czeka... ktoś chce dużego psa - to on za mały, a kto chce małego - pies za duży...:shake: na zdjęciu - Mały z Łatusiem "oblatują" dom po raz...chyba dziewięćdziesiąty:evil_lol: Łatek trochę starszy i "futrzasty" - nie nadąża za Małym;) ale...wystarczy 10 sekund nieuwagi... i już są na grządkach sąsiada łobuzy!:mad::mad: Quote
mari23 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 elisse napisał(a):nie było mnie kilka dni,przyszłam zobaczyć czy Mały tez już ma dom,a tu takie zmiany!! Tropek zdążył wrócić z adopcji i znaleźć nowy dom,oby juz ten do końca swych szczęśliwych dni! :) U mnie afgan wrócił z adopcji,ale dopiero w Niemczech znalazł się dom,który go przyjął.Camaro ma tam jak w raju,ale jednak na dnie serca pozostał żal,że u nas nie znalazł się nikt kto by go chciał pokochać... no i nie znalazł się nikt, kto pokochałby Małego... no może z wyjątkiem mnie, ale nie mogę mieć 7 psów (mam jeszcze 2 kalekie koty do tego, jeden bez łapki, drugi - sparaliżowany...) może znacie kogoś, kto lubi biegać, Mały nadaje się nawet do sportu - wspaniale biega, jest młodziutki, bystry bardzo i posłuszny.... ... i NIKT go nie chce?????????? Quote
kizimizi Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 dziewczyny podałąm dziś CZerdzie nr to tej Pani od caniscrossingu -czy jak sie to tam zwie -od Barneya. CZy ja mam do niej też pisać w sprawie tego Tropka czy wy to zrobicie? Quote
mari23 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 kizimizi napisał(a):dziewczyny podałąm dziś CZerdzie nr to tej Pani od caniscrossingu -czy jak sie to tam zwie -od Barneya. CZy ja mam do niej też pisać w sprawie tego Tropka czy wy to zrobicie? skoro już się "trochę" znacie, to może lepiej napisz... :) Quote
Yv1958 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Maly - cudny piesku wciaz czekasz!:-( Smutno!:-( Quote
Recommended Posts