Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tropek dzisiaj trochę weselszy -nie opuszcza mamy na krok , jak wychodzi -słyszę piętro niżej jak cały czas popiskuje, a jak sie lubi bawić-szaleje-ale tylko z nią , ąpi z nią pod kołdrą , rano się przekomarza-nie chce wyjść z łóżka
nawet schudł dużo przez ten czas-ale mama go tuczy
bawił sie dzisiaj ze szczeniakiem
jest taki delikatny...taki skrzywdzony
lubi leżeć na słońcu , w domu jest idealnie grzeczny i wogóle nie szczeka, a jak podejdą dzieci od razu sie cieszy -musiał być z dziećmi -zresztą dwa tyg. codziennie chodził pod szkołę
nie wiem jak to zrobić żeby dom który znajdzie stał się jego kochanym domem
była dzisiaj pani , ma suczkę małą i 2 dzieci-ma dać juutro znać, do nie mógłby iść tymbardziej , że to w tym samym mieście i ją znam
dzwonił też pan do mari i wysłąła mu zdjęcia
dobranoc Tropiku

Posted

[quote name='xmartix']MAŁY

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1055214565
kupiepsa.pl
adopcje.org
drobne.centrumofert.pl
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
ale.gratka.pl
telezoo
neeon.pl

Dziękuję z całego serca za ogłoszenia!!!!! Za Tropka i Małego - DZIEKUJĘ !!!!:loveu::loveu::loveu:

Smutny ten Mały na zdjęciach - muszę mu zrobić fotki, jak szaleje z Łatkiem (oj, co oni wyprawiają:crazyeye::shake:)... tylko zrobienie wtedy fotek jest prawie niewykonalne - oni biegają z prędkością światła ;)

Posted

lika1771 napisał(a):
Trzymam kciuki za domek

trzymaj trzymaj! mocno!!!!:loveu:
domek.... dla Tropka jest szansa na taki wspaniały, wymarzony, w sobotę czerda jedzie na wizytę przedadopcyjną - na razie wszystkie cioteczki proszone są o trzymanie kciuków!
natomiast pani, która chciała Małego - rozmyśliła się....:shake:
no cóż, dobrze, że przed adopcją....

Posted

[quote name='Yv1958']http://nasza-klasa.pl/profile/25521947/gallery/album/2/199

Wejdzcie na ten profil- tam ktos pyta o Tropka!

:cool3:to mój profil :)
dziewczynce odpisałam, a dopiero potem zorientowałam się, że to ta sama, co kiedyś niby chciała wziąć Szarika i wiele innych piesków na innych profilach...
może i chce, ale nie weźmie...mama jej nie pozwoli...

a w sprawie Tropka miałam dzisiaj trzy telefony :multi:- Martusiu, dziękuję jeszcze raz za allegro!:loveu: odesłałam do innych Twoich ogłoszeń, bo Tropcio chyba już jutro będzie "sprzedany" :)

oby i Mały domek znalazł...:-(:loveu:on tak bardzo potrzebuje więcej uwagi i miłości! a ja się muszę na siedem dzielić...i kotek jest przecież jeszcze (dobrze, że moje dzieci tego nie przeczytają:evil_lol:)

Posted

puszczajcie kciuki! :)
Tropek ma dom - cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resztę napisze czerda, która wraca teraz z Wałbrzycha, ja pędzę na ślub!

Posted

poprostu cudowny domek , wymarzony dla takiego skrzywdzonego pieska, jak Tropek
byłam u syna i rodziny tej pani, jej umarł ze starości jamnik i pani od tego czasu pogłębia się w depresjii, ale wszyscy szukali psiakai ...jak zobaczyli zdjęcie wiedzieli , że to ten
bardzo mili spokojni ludzie , kupili mu różne rzeczy -piszczącą piłkę , która mu się bardzo spodobała , kostki , smycz, i wychwalali ,głaskali , Tropik był trochę wycofany bo on taki jest, ale jak kogoś polubi-szaleje
jak zobaczył syna tych państwa -od razu do niego pobiegł , a ja cicho wyszłam
umowa podpisana
zadzwonie do nich wieczorem , ale jestem bardzo zadowolona, będzie tam szczęśliwy

Posted

dzwoniła mama do tych państwa-zasłoniła sie tym , że zapomniała powiedzieć , że Tropik lubi herbatniki-i wszystko dobrze , spokojniutki ale nie jest smutny bo nie jest i nie będzie sam
ale ...mamaie i mi jest za nim smutno...on bardzo skrzywdzony był , poprostu ktoś go wyrzucił jak...psa

Posted

nie było mnie kilka dni,przyszłam zobaczyć czy Mały tez już ma dom,a tu takie zmiany!!
Tropek zdążył wrócić z adopcji i znaleźć nowy dom,oby juz ten do końca swych szczęśliwych dni! :)

U mnie afgan wrócił z adopcji,ale dopiero w Niemczech znalazł się dom,który go przyjął.Camaro ma tam jak w raju,ale jednak na dnie serca pozostał żal,że u nas nie znalazł się nikt kto by go chciał pokochać...

Posted

dzwoniłam do domku Tropka - jest już wykąpany,wyczesany, przestał bać się schodów, sam wbiega do klatki i na schody, ale... pan się martwi, czy on szczeka (nie chodzi o "użytkowe" szczekanie, tylko o jego zdrowie oczywiście ;)
u mnie szczeknął, jak przestraszył się skaczącego z radości Małego, u Beaty na pkp też szczekał - już sprawdzałam, bo sama się przestraszyłam :cool3:
poza tym u Tropka wszystko wspaniale, pani jeszcze w szpitalu, ale już wie, że Tropek na nią czeka i bardzo się cieszy !
wszystko wskazuje na to, że będzie to TEN domek i szczęście już na zawsze:multi:

a Mały wciąż czeka... ktoś chce dużego psa - to on za mały, a kto chce małego - pies za duży...:shake:

na zdjęciu - Mały z Łatusiem "oblatują" dom po raz...chyba dziewięćdziesiąty:evil_lol:
Łatek trochę starszy i "futrzasty" - nie nadąża za Małym;)
ale...wystarczy 10 sekund nieuwagi... i już są na grządkach sąsiada łobuzy!:mad::mad:

Posted

elisse napisał(a):
nie było mnie kilka dni,przyszłam zobaczyć czy Mały tez już ma dom,a tu takie zmiany!!
Tropek zdążył wrócić z adopcji i znaleźć nowy dom,oby juz ten do końca swych szczęśliwych dni! :)

U mnie afgan wrócił z adopcji,ale dopiero w Niemczech znalazł się dom,który go przyjął.Camaro ma tam jak w raju,ale jednak na dnie serca pozostał żal,że u nas nie znalazł się nikt kto by go chciał pokochać...

no i nie znalazł się nikt, kto pokochałby Małego...
no może z wyjątkiem mnie, ale nie mogę mieć 7 psów (mam jeszcze 2 kalekie koty do tego, jeden bez łapki, drugi - sparaliżowany...)

może znacie kogoś, kto lubi biegać, Mały nadaje się nawet do sportu - wspaniale biega, jest młodziutki, bystry bardzo i posłuszny....
... i NIKT go nie chce??????????

Posted

dziewczyny podałąm dziś CZerdzie nr to tej Pani od caniscrossingu -czy jak sie to tam zwie -od Barneya. CZy ja mam do niej też pisać w sprawie tego Tropka czy wy to zrobicie?

Posted

kizimizi napisał(a):
dziewczyny podałąm dziś CZerdzie nr to tej Pani od caniscrossingu -czy jak sie to tam zwie -od Barneya. CZy ja mam do niej też pisać w sprawie tego Tropka czy wy to zrobicie?

skoro już się "trochę" znacie, to może lepiej napisz... :)