xmartix Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 oo super! Mały w nowym domu, a Mari ma miejsce na następnego ;D Quote
mari23 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 xmartix napisał(a):oo super! Mały w nowym domu, a Mari ma miejsce na następnego ;D jakby mi Demi nie "nakładła" do głowy, pewnie już by został.... powiedziałam, że już nie wezmę nastepnego.... ale dzwoniła czerda - jest piesek z interwencji..... a ja jeszcze płaczę (nie uwierzycie - Łatuś też bardzo tęskni za Małym - oni się ze sobą zżyli, Łatek nie jest do adopcji, bo choć młody, to chory - alergik, właśnie znów sterydy łyka, no i po 2 latach.... nie, mojej przyjaciółce nie oddałam go rok temu latem -a tak bardzo go chcieli) dzwoniłam zapytać, jak Mały.... tak, jak myślałam - wszyscy zachwycemi nim, zdobył ich serca od pierwszej chwili.... no i ma nowe imię - Oskar ! mój Mały Oskarek kochany, tak mi smutno.... Quote
elisse Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Oskar - bardzo ładne imię ja też tak lubię - nowe imie na nowe życie ;) mari nie smuć się tylko ciesz,że dzięki Tobie Mały (Oskar) ma swojego kochającego ludzia i dom! Quote
mari23 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='elisse']Oskar - bardzo ładne imię ja też tak lubię - nowe imie na nowe życie ;) mari nie smuć się tylko ciesz,że dzięki Tobie Mały (Oskar) ma swojego kochającego ludzia i dom! przyroda nie znosi podobno pustki.... dzisiaj na miejsce Małego zakwaterowałam niedużego, prześlicznego psiaka.... oto nowy kolega Łatka Quote
elisse Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 posmamuje troszke,a co ;) bazarek na charty w potrzebie - plecaki do szkoły i na wycieczkę,polecam bo fajne http://www.dogomania.pl/threads/190948-Plecaki-szkolne-i-wycieczkowe-na-potrzebuj%C4%85ce-charty Quote
mari23 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='elisse']posmamuje troszke,a co ;) bazarek na charty w potrzebie - plecaki do szkoły i na wycieczkę,polecam bo fajne http://www.dogomania.pl/threads/190948-Plecaki-szkolne-i-wycieczkowe-na-potrzebuj%C4%85ce-charty chartom w potrzebie pomagać TRZEBA !!! a Rokiego już nie ma - znalazł domek szybciutko! na jego miejsce przyjechał maleńki, stary i zupełnie ślepy, chory Krecik Quote
Recommended Posts