Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu,sprobuj doglebniej zajac sie sprawa.Naglosnij ja,wywolaj burze.Byc moze to cos da (mysle, ze napewno), poprawi warunki bytowe zwierzat.Pierwszym krokiem moze byc opisanie sytuacji w Lancuszku Dobrych Serc na stronie Arki - www.arka.strefa.pl ... to duzo daje, wiem cos o tym.A poza tym ? gazety, inne serwisy internetowe, fora.Tego nie mozna tak zostawic, bo w tej sytuacji bezczynnosc jest juz po prostu grzechem !

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Madziu,sprobuj doglebniej zajac sie sprawa.Naglosnij ja,wywolaj burze.Byc moze to cos da (mysle, ze napewno), poprawi warunki bytowe zwierzat.Pierwszym krokiem moze byc opisanie sytuacji w Lancuszku Dobrych Serc na stronie Arki - www.arka.strefa.pl ... to duzo daje, wiem cos o tym.A poza tym ? gazety, inne serwisy internetowe, fora.Tego nie mozna tak zostawic, bo w tej sytuacji bezczynnosc jest juz po prostu grzechem !

bede działac powoli bo powoli, dziewczyny prosze o pomoc!

Posted

Madzia, czy sunia juz urodzila, jesli nie, czy wytrzyma do 9 kwietnia i jak wyglada ze szczepienienm, ma choc wscieklizne. To bym zabrala, mam tymczasowke, dla niej i wszystkich szczeniakow, zamelduj sie Pilne!!!!!!!!!!!

Posted

Pajunia sunia jeszcze nie urodziła, no chyba że dziś.... jutro będe w schronie to będe wiedziała, co do szczepienia, psy są wydawane niestety bez....:madgo: więc raczej ona również nie będzie miała ani zaświadczenia ani szczepienia....:angryy:

Posted

Jesli bedziesz jutro w schronie, moglabys sie zorientowac, wystarczy wscieklizna. Zapytaj sie, prosze. I powiedz, aby w zadnym wypadku malych nie uspiono, ja je wszystkie bym wziela.

Posted

Nie ma problemu porozmawiam ze "śmietanką"... ale czy ona wytrzyma jeszcze te 10 dni śmiem wątpić... niestety jest jeszcze druga sunia również w ciąży....:angryy: tyle że chyba w mniej zaawansowanej...

Posted

Ja mogę przygarnąć na dom tymczasowy takiego psiutka - maluszka. Za takimi malu-maluszkami nie mam wprawy, pewnie bym się nauczyła.
Tylko Lublin, trzeba by transporcik zorganizować.

Posted

To na foteczki trzeba będzie poczekać do jutra bo mamy tylko fotkę tej co jest już tu wstawiona, chyba że madzik robiła wczoraj fotki,to jak wróci z wawy to wstawi ;)
Sunia która na dniach urodzi to mixik owczarka niemieckiego, niezwykle ciepła, miła sunia, bardzo się cieszy i nadstawia do głaskania, szczeniaki nie będą małe, bo suczka jest średnia a nawet powiedziałabym że średnioduża :razz:

Posted

[quote name='anielica']Ja mogę przygarnąć na dom tymczasowy takiego psiutka - maluszka. Za takimi malu-maluszkami nie mam wprawy, pewnie bym się nauczyła.
Tylko Lublin, trzeba by transporcik zorganizować.

No suuuper, sorry, są dwa wątki z psiutkami, tam już urodzone. Miałam napisać tam, napisałam tutaj. A tutaj już pajunia działa... Ale jakby było trzeba, piszcie.

Gapa ze mnie, gapa... :p

Posted

jestem jestem, mam nadzieje ze ewus dasz rade podjechac jutro beze mnie, ja musze sie na tydzien narazie wyłaczyc z naszej działalnosci, musze zaliczyc wszystko bo został mi ostatni tydzien

pajunia jesli sie zdecydujesz na sunke to ja moge zapłacic za szczepienie sunki

Posted

w moim byłym schronisku często przeprowadzało się aborcje do 59 dnia ciąży- jestem za tym, żeby i w tym przypadku to zrobić
Nie muszę już chyba pisać, że zgadzam się z Agnieszką i YBOT- nie ma co mnożyć kolejnych bezdomnych psów, skoro można tego uniknąć. :shake: