eurydyka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 a rozwazaliscie ze ona moze miec ropomacicze i stad duzy brzuch? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 eurydyka napisał(a):a rozwazaliscie ze ona moze miec ropomacicze i stad duzy brzuch? i wiszące cycusie tez?tzn. nie az do ziemi ale widac ze są wypełnione pewnie mlekiem, są nabrzmiałe... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 kochani zła wiadomosc :-( juz nie jedna a dwie sunki bedą miec szczeniaki, siedzą w tym samym boksie a schronisko...eh.... Quote
Fifek_Miśki Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ręce mi opadły i już nic więcej nie napisze.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Madziu,sprobuj doglebniej zajac sie sprawa.Naglosnij ja,wywolaj burze.Byc moze to cos da (mysle, ze napewno), poprawi warunki bytowe zwierzat.Pierwszym krokiem moze byc opisanie sytuacji w Lancuszku Dobrych Serc na stronie Arki - www.arka.strefa.pl ... to duzo daje, wiem cos o tym.A poza tym ? gazety, inne serwisy internetowe, fora.Tego nie mozna tak zostawic, bo w tej sytuacji bezczynnosc jest juz po prostu grzechem ! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Madziu,sprobuj doglebniej zajac sie sprawa.Naglosnij ja,wywolaj burze.Byc moze to cos da (mysle, ze napewno), poprawi warunki bytowe zwierzat.Pierwszym krokiem moze byc opisanie sytuacji w Lancuszku Dobrych Serc na stronie Arki - www.arka.strefa.pl ... to duzo daje, wiem cos o tym.A poza tym ? gazety, inne serwisy internetowe, fora.Tego nie mozna tak zostawic, bo w tej sytuacji bezczynnosc jest juz po prostu grzechem ! bede działac powoli bo powoli, dziewczyny prosze o pomoc! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Mam nadzieje,ze tego nie zaniedbasz.Powodzenia. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Mam nadzieje,ze tego nie zaniedbasz.Powodzenia. nie dziękuje aczkolwiek przyda sie napewno! Quote
pajunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Madzia, czy sunia juz urodzila, jesli nie, czy wytrzyma do 9 kwietnia i jak wyglada ze szczepienienm, ma choc wscieklizne. To bym zabrala, mam tymczasowke, dla niej i wszystkich szczeniakow, zamelduj sie Pilne!!!!!!!!!!! Quote
Fifek_Miśki Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pajunia sunia jeszcze nie urodziła, no chyba że dziś.... jutro będe w schronie to będe wiedziała, co do szczepienia, psy są wydawane niestety bez....:madgo: więc raczej ona również nie będzie miała ani zaświadczenia ani szczepienia....:angryy: Quote
pajunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jesli bedziesz jutro w schronie, moglabys sie zorientowac, wystarczy wscieklizna. Zapytaj sie, prosze. I powiedz, aby w zadnym wypadku malych nie uspiono, ja je wszystkie bym wziela. Quote
Fifek_Miśki Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Nie ma problemu porozmawiam ze "śmietanką"... ale czy ona wytrzyma jeszcze te 10 dni śmiem wątpić... niestety jest jeszcze druga sunia również w ciąży....:angryy: tyle że chyba w mniej zaawansowanej... Quote
anielica Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ja mogę przygarnąć na dom tymczasowy takiego psiutka - maluszka. Za takimi malu-maluszkami nie mam wprawy, pewnie bym się nauczyła. Tylko Lublin, trzeba by transporcik zorganizować. Quote
pajunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 fifek, a czy moglabys jakies zdjecia wstawic, abym mogla te sunie tutaj pokazac. Albo przynajmniej je dobrze opisz. okay? Quote
Fifek_Miśki Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 To na foteczki trzeba będzie poczekać do jutra bo mamy tylko fotkę tej co jest już tu wstawiona, chyba że madzik robiła wczoraj fotki,to jak wróci z wawy to wstawi ;) Sunia która na dniach urodzi to mixik owczarka niemieckiego, niezwykle ciepła, miła sunia, bardzo się cieszy i nadstawia do głaskania, szczeniaki nie będą małe, bo suczka jest średnia a nawet powiedziałabym że średnioduża :razz: Quote
anielica Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='anielica']Ja mogę przygarnąć na dom tymczasowy takiego psiutka - maluszka. Za takimi malu-maluszkami nie mam wprawy, pewnie bym się nauczyła. Tylko Lublin, trzeba by transporcik zorganizować. No suuuper, sorry, są dwa wątki z psiutkami, tam już urodzone. Miałam napisać tam, napisałam tutaj. A tutaj już pajunia działa... Ale jakby było trzeba, piszcie. Gapa ze mnie, gapa... :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 jestem jestem, mam nadzieje ze ewus dasz rade podjechac jutro beze mnie, ja musze sie na tydzien narazie wyłaczyc z naszej działalnosci, musze zaliczyc wszystko bo został mi ostatni tydzien pajunia jesli sie zdecydujesz na sunke to ja moge zapłacic za szczepienie sunki Quote
pajunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 wzielabym, ale my jedziemy dopiero 9 kwietnia, jesli do tej pory nie urodzi, wezme, Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 pajunia napisał(a):wzielabym, ale my jedziemy dopiero 9 kwietnia, jesli do tej pory nie urodzi, wezme, a dokad jedziecie?ze sie tak brzydko zapytam? Quote
pajunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No przeciez wioze pieski do Niemiec. Nie wiesz, ? Quote
XWegaX Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 w moim byłym schronisku często przeprowadzało się aborcje do 59 dnia ciąży- jestem za tym, żeby i w tym przypadku to zrobić Nie muszę już chyba pisać, że zgadzam się z Agnieszką i YBOT- nie ma co mnożyć kolejnych bezdomnych psów, skoro można tego uniknąć. :shake: Quote
Recommended Posts