madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 jotka ale powiedzmy sobie szczerze, osoba strasza która jest opiekunem zwierząt a przynajmniej tak raczy siebie nazywac nie odpowiada na poważne pytanie dlaczego nie mozemy adoptować psiaków "nie, bo nie":angryy: chodzi tutaj tylko o to, ze jak na swój wiek, to ta starsza pani powinna miec troche wyczucia...;) polecam lekture linku poniżej:angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 kontaktowałam sie dzisiaj z jedną dziewczyną która ma znajomą w TOZ-ie jestesmy tam przedstawione jako baby które wywozą do niemiec suki do rozpłodu :angryy: tylko tyle wiem, wieczorem bede miała chwilke to sie jeszcze dopytam i doinformuje was Ferne Oleane dziękujemy i będziemy pisać w razie czego :buzi: Quote
Tweety Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 pierozek_monika napisał(a):Dopełnieniem obrazu niech będzie ten link: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=29889046&v=2&s=0 no żeby na tę bandę zwyrodnialców i oprawców spadł jeden wielki koci katar, ptasia grypa i nosówka. Przeciez to jest obóz koncentracyjny a nie schronisko!!! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Edytka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moi drodzy,to,że się nie odzywamy,to nie znaczy,że odpuślilismy i nic nie robimy.Wręcz przeciwnie,działamy pełną para,a niedługo przekonacie się o tym.Nie chcemy uprzedzac zdarzeń i zapeszać. Powiem tylko,że to co stało się w piatek,to tylko wierzchołek góry lodowej.Będziemy tę góre rozbierac po kawałku. I jeszcze chciałam coś dodac:nie znam zbyt dobrze wszystkich forumowiczów i dopiero wczoraj dowiedziałam się,że na owym słynnym,,spotkaniu,,dwie towarzyszace Pajuni osoby,to była...nasza Ansi i Macho!:multi:Ciesze się z tego bardzo,bo moga dokładnie potwierdzić moje słowa,a być moze dodac to co mnie umknęło. Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 własnie własnie, powoli powoli... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A może jednak coś zdradzicie.. ? Quote
paros Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Żyjecie!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: Taka tu cisza!!!!!:razz: :smhair2: :smhair2: Quote
Lucy* Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Dziewczyny napiszcie mi tu albo na priva o co konkretnie chodzi , jakie kroki są podjęte , wogóle co i jak... Jestem żywo zainteresowana tym bardziej że to ode mnie się zaczęły się rozmowy z kierowniczką, pomoc w schronisku i robienie zdjęć do adopcji..:roll: :roll: :roll: Quote
Fifek_Miśki Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ala sprawa ta miała miejsce ponad 4 miesiące temu, szczeniaki jednej suczki zostały zagryzione a drugi miot jak zapowiadano uśpiony jeszcze jako ślepy miot. Quote
AlaNowak Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ojej, przepraszam, ze nei czytam watkow:( Quote
bzuma Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 wlasnie :-( az mi wstyd :-( jakies nowe wiesci? Quote
jotka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Wprawdzie nie ja zakładałam watek, ale uwazam, ze nalezy go zamnąc, zeby nie"bić piany" wokól sprawy, która sie zakonczyła. Quote
Tweety Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dla zagryzionych szczeniaczków <'><'><'> Quote
Recommended Posts