Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jotka ale powiedzmy sobie szczerze, osoba strasza która jest opiekunem zwierząt a przynajmniej tak raczy siebie nazywac nie odpowiada na poważne pytanie dlaczego nie mozemy adoptować psiaków "nie, bo nie":angryy:
chodzi tutaj tylko o to, ze jak na swój wiek, to ta starsza pani powinna miec troche wyczucia...;)

polecam lekture linku poniżej:angryy:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kontaktowałam sie dzisiaj z jedną dziewczyną która ma znajomą w TOZ-ie jestesmy tam przedstawione jako baby które wywozą do niemiec suki do rozpłodu :angryy:
tylko tyle wiem, wieczorem bede miała chwilke to sie jeszcze dopytam i doinformuje was

Ferne Oleane dziękujemy i będziemy pisać w razie czego :buzi:

Posted

Moi drodzy,to,że się nie odzywamy,to nie znaczy,że odpuślilismy i nic nie robimy.Wręcz przeciwnie,działamy pełną para,a niedługo przekonacie się o tym.Nie chcemy uprzedzac zdarzeń i zapeszać.
Powiem tylko,że to co stało się w piatek,to tylko wierzchołek góry lodowej.Będziemy tę góre rozbierac po kawałku.
I jeszcze chciałam coś dodac:nie znam zbyt dobrze wszystkich forumowiczów i dopiero wczoraj dowiedziałam się,że na owym słynnym,,spotkaniu,,dwie towarzyszace Pajuni osoby,to była...nasza Ansi i Macho!:multi:Ciesze się z tego bardzo,bo moga dokładnie potwierdzić moje słowa,a być moze dodac to co mnie umknęło.

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny napiszcie mi tu albo na priva o co konkretnie chodzi , jakie kroki są podjęte , wogóle co i jak...

Jestem żywo zainteresowana tym bardziej że to ode mnie się zaczęły się rozmowy z kierowniczką, pomoc w schronisku i robienie zdjęć do adopcji..:roll: :roll: :roll:

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 11 months later...