Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wycisza. Wrzeszczy parę godzin, potem odpoczywa. Oby tylko w nocy byl cicho, to bedzie dobrze. Chyba musi być dobrze, bo widzę, że do hoteliku nikt nie chce sie dorzucić ;).
W ogłoszeniach koniecznie trzeba szukać domu, gdzie ktos będzie stale w domu.

Posted

Mówiłam, że jest taki kochany. Widzę, ze wszystkich ujmuje.

Może zmiana tytułu przydałaby się, ze dwa sznaucerki szukają domu? Jak ktos wejdzie na ostatnia stronę, to trudno zorientować sie, o co chodzi.

Posted

Jaaga napisał(a):
Wycisza. Wrzeszczy parę godzin, potem odpoczywa. Oby tylko w nocy byl cicho, to bedzie dobrze. Chyba musi być dobrze, bo widzę, że do hoteliku nikt nie chce sie dorzucić ;).
W ogłoszeniach koniecznie trzeba szukać domu, gdzie ktos będzie stale w domu.

oj oby tak dalej!!! :kciuki: może z każdą godziną będzie lepiej - to dla niego nowość więc rozładuje emocje i się uspokoi - mam wielką nadzieję, że tak będzie :kciuki:

Posted

Z jedzeniem musiałam go wyprowadzic od Soni, bo nie wiem, jak zachowaliby sie przy misce. Sonia waży przecież 40 kg, ale on jej nie ustępuje. Mały siedzi więc w swoim kojcu i znowu koncertuje.
Jakbym słyszała tak wyjącego i jojczącego psa, to zawiadomiłabym SM, zeby poszli na kontrolę, co się dzieje. Mam nadzieję, że okoliczni mieszkańcy nie są przewrazliwieni i nikt na to nie wpadnie.
Jemu najlepiej byłoby z psem podobnej wielkości, ale nie wpuszczę od razu do niego Łatki, bo ona wracałaby do domu, a tu jest z naszymi szczeniętami.

Posted

oj jemu faktycznie przydał by sie domowy dt ,ale przede wszystkim popracowac z nim trzeba... dla mnie jak pies wyje to jest nieszczęsliwy, a ludzie mogą sobie puścić głośniej telewizor...a panów ze SM można zawsze zaprosic na herbatke : )

ps uważaj jaaga żeby go nie nagradzac za to wycie... i nie rozumiem czego sie obawiac ....40 kg ma swoje prawa ...:diabloti:

Posted

Betta napisał(a):
śliczności i owszem a jaki milusiński !!! drugi Bimsiu... miziałby sie i mizial... ciekawski i coraz bardziej radosny czaruś

Bimsiu nie miał takiego motorka w tyłku. Żywe srebro :mdleje:

Posted

nie podoba Ci się mój RED bannerek? :obrazic: :lol: chyba nie ma po co robić zresztą bo i tak tłumów tu ni ma więc kto miałby te bannerki wklejać sobie :lol:

a Ty pomóc - bazar od Ciebie będzie na chłopaków i portfello też :)

Posted

malawaszka napisał(a):
nie podoba Ci się mój RED bannerek? :obrazic: :lol: chyba nie ma po co robić zresztą bo i tak tłumów tu ni ma więc kto miałby te bannerki wklejać sobie :lol:

a Ty pomóc - bazar od Ciebie będzie na chłopaków i portfello też :)

ja nie mówię że mi się nie podoba :D - ja myślałam o bardziej ... hmmm ... indywidualnych :diabloti:
a wklejać będę ja! no i Ty! no i pewnie zerduszko! i jeszcze cały dziki tłum który czeka na te szałowe psiaki!

Posted

no dobra ...

pierwsze próby z lekką nieśmiałością ...:oops:

jakby co do poprawki to wołajcie ... to PRAWIE debiut ...

no ... jakby co to poprawki strzelimy ...

Posted

Fajne banerki, tylko na pierwszym faktycznie jest Gringo, ale na drugim to już Romuś-sroluś ;) Jednak trzeba zmienić tytuł ;)

Jak się psu tłumaczy, że w nocy nie ma łażenia po domu :grab: Od 3 non stop wstawał, po 28 zaniesieniu do klatki w końcu zasnął, ale od 5 to już wytrzymać nie mógł czemu nie ma jeszcze spacerku :roll: Oprócz tej jego enerrrrgi to 100% grzeczny piesek, typowo domowy. Wprawdzie na wołanie nie reaguje, ale jest mądry i po 1 spacerku zakumał, że trzeba przychodzić na coś dobrego. Rano był rozczarowany, bo ja miałam tylko suche ze sobą, próbował wyjadać Lizce z paszczy, bo na pewno ten pies nei ajdlby suchego, on na pewno dostaje lepsze smaki :lol:

Posted

aleś namieszała Bliss :lol: tu są dwa psiaki ;) nie zauważyłaś, że jeden ma ucholce jak Miszka a drugi jak Twoje Diablę? :lol:

no a ja z drżeniem zapytują jak minęła nocka i jaki wyrok ;)

Posted

ha - mistrzyni zamieszania - przepraszam :oops:

ale skoro ja się wgapiałam i pomiąchałam to trza to jakoś wyraźnie zaznaczyć który jest który - bo że dwa to ja wiem ale myślałam że jeden jeszcze fotek nie ma - ten co jest w jaaagi

zaraz wyedytuję post i powywalam - a jak chcecie to zrobię dobre :roll:

Posted

no rób dobre rób! a ja poprszę jeden wspólny taki ładny, bo dwa mi nie zmieszczą się już

chyba poproszę moda o przekazanie mi prowadzenia wątku co? Bo Emiś coś się nie pokazuje, a trzeba faktycznie pierwszy post uaktualnić

Posted

postaram się ;)

tylko ten sterczące uszy to Gringo tak?

a drugi - taki jak diablę - to kto? i czy ma jakieś imię? bo albo zaślepłam już starczo albo nie ma tu nic na ten temat :evil_lol:

Posted

zerduszko Ci napisała :lol:

zerduszko napisał(a):
Fajne banerki, tylko na pierwszym faktycznie jest Gringo, ale na drugim to już Romuś-sroluś ;) Jednak trzeba zmienić tytuł ;)

aha tylko dla mnie taki na 80 pix wysoki musi być :oops: