Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlenka napisał(a):
Zaglądam do Bruna ale widze ze puściutko . może trzeba wątek rozleklamować

Niestety puściutko :( rozesłałam wątek w kilkanaście miejsc, ale coś cicho, bardzo proszę o pomoc bo Wy dziewczyny działacie tu dłużej i wiecie co i jak :)

Posted

mikoada napisał(a):
Niestety puściutko :( rozesłałam wątek w kilkanaście miejsc, ale coś cicho, bardzo proszę o pomoc bo Wy dziewczyny działacie tu dłużej i wiecie co i jak :)

Codziennie odświeżam mu gumtree ale pewnie jeszcze nikt nie dzwonił :(

Posted

mikoada napisał(a):
wyróżnione allegro też zrobione, ale bez żadnej rewelacji jak na razie tylko 41 odsłon i żadnych obserwatorów :(

Sprawdziłam allegro i wiesz co może popraw tytuł. Napisz pełną nazwę młody owczarek niemiecki a nie sam skrót onek. Na pewno będzie większa lista wyszukiwań.

Posted

mgie napisał(a):
Sprawdziłam allegro i wiesz co może popraw tytuł. Napisz pełną nazwę młody owczarek niemiecki a nie sam skrót onek. Na pewno będzie większa lista wyszukiwań.

Masz rację, dziękuję za podpowiedź, allegro już zmienione :)

Posted

mgie napisał(a):

Mikoada teraz dopiero baner jest podlinkowany. Jeszcze daj mi wątek Puszka to jemu też podlinkuje.

EDIT: już znalazłam

bardzo dziękuję, teraz widać jak się znam :oops: jeżeli możesz to napisz prozę jak powinnam prawidłowo wstawić banerek, tak na przyszłość :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ha! ja po wizycie przedadopcyjnej od razu CC pisałam, że nie tylko domek super, ale chyba dogomanaiczka się szykuje :)

o jak miło to czytać :) trochę czasu upłynęło od Twojej wizyty- to już 9 m-cy, długo się rozkręcałam ;)

Posted

mikoada napisał(a):
o jak miło to czytać :) trochę czasu upłynęło od Twojej wizyty- to już 9 m-cy, długo się rozkręcałam ;)

Widze że też jesteś dogomaniaczka zwerbowana :) Ja tez sie wkręciła po adopcji psa , SBD mnie przyciągnęła :)

No tak banerek mi sie udało wlkeić ale jak go podlinkowac????

Posted

marlenka napisał(a):
Widze że też jesteś dogomaniaczka zwerbowana :) Ja tez sie wkręciła po adopcji psa , SBD mnie przyciągnęła :)

No tak banerek mi sie udało wlkeić ale jak go podlinkowac????

no można tak powiedzieć, że zwerbowana :)

w sprawie banerka napisałam na wątku Puszka ;)