mgie Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Podobnie jak z Królewiczem wygląda na młodszego. Quote
mikoada Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Jak uważacie ogłoszenia można zmienić, ale może niech się wypowiedzą osoby, które widziały Bruna... :) Quote
mikoada Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Umieściłam Bruna na wątku poszukujących :) http://www.dogomania.pl/threads/183331-ON-lub-DON-od-zaraz-mazowsze Quote
mgie Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='mikoada']Umieściłam Bruna na wątku poszukujących :) http://www.dogomania.pl/threads/183331-ON-lub-DON-od-zaraz-mazowsze Oby się spodobał:kciuki: Quote
mikoada Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 On ma tak kochaną mordkę, że nie może się nie podobać ;) Quote
mikoada Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 cześć Bruno co tu u ciebie tak cichutko, żaden domek cię jeszcze nie wypatrzył...:( Quote
mikoada Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 dobry wieczór Bruno u ciebie dalej tak puściutko :( trzymaj się chłopaku będzie dobrze Quote
marlenka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zaglądam do Bruna ale widze ze puściutko . może trzeba wątek rozleklamować Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 marlenka napisał(a):Zaglądam do Bruna ale widze ze puściutko . może trzeba wątek rozleklamować Niestety puściutko :( rozesłałam wątek w kilkanaście miejsc, ale coś cicho, bardzo proszę o pomoc bo Wy dziewczyny działacie tu dłużej i wiecie co i jak :) Quote
mgie Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 mikoada napisał(a):Niestety puściutko :( rozesłałam wątek w kilkanaście miejsc, ale coś cicho, bardzo proszę o pomoc bo Wy dziewczyny działacie tu dłużej i wiecie co i jak :) Codziennie odświeżam mu gumtree ale pewnie jeszcze nikt nie dzwonił :( Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wyróżnione allegro też zrobione, ale bez żadnej rewelacji jak na razie tylko 41 odsłon i żadnych obserwatorów :( Quote
mgie Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 mikoada napisał(a):wyróżnione allegro też zrobione, ale bez żadnej rewelacji jak na razie tylko 41 odsłon i żadnych obserwatorów :( Sprawdziłam allegro i wiesz co może popraw tytuł. Napisz pełną nazwę młody owczarek niemiecki a nie sam skrót onek. Na pewno będzie większa lista wyszukiwań. Quote
mikoada Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 mgie napisał(a):Sprawdziłam allegro i wiesz co może popraw tytuł. Napisz pełną nazwę młody owczarek niemiecki a nie sam skrót onek. Na pewno będzie większa lista wyszukiwań. Masz rację, dziękuję za podpowiedź, allegro już zmienione :) Quote
marlenka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 mikoada napisał(a):Masz rację, dziękuję za podpowiedź, allegro już zmienione :) Brunus znajdzie szybko domek ( mam nadzieje ) Quote
mikoada Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='marlenka']Brunus znajdzie szybko domek ( mam nadzieje ) Ja też mam taką nadzieję...a tu banerek dla chłopczyka ;) Quote
mgie Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mikoada teraz dopiero baner jest podlinkowany. Jeszcze daj mi wątek Puszka to jemu też podlinkuje. EDIT: już znalazłam Quote
mikoada Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 mgie napisał(a): Mikoada teraz dopiero baner jest podlinkowany. Jeszcze daj mi wątek Puszka to jemu też podlinkuje. EDIT: już znalazłam bardzo dziękuję, teraz widać jak się znam :oops: jeżeli możesz to napisz prozę jak powinnam prawidłowo wstawić banerek, tak na przyszłość :) Quote
mgie Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 zerduszko napisał(a):Mikoada -rozkręcasz się :) Kolejna dogomaniaczka jak się patrzy. :) Quote
mikoada Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 oj bez przesady :oops: chociaż w taki sposób spróbuję pomóc tym ślicznościom, niejednokrotnie ciężko doświadczonym przez życie... Quote
zerduszko Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 mgie napisał(a):Kolejna dogomaniaczka jak się patrzy. :) Ha! ja po wizycie przedadopcyjnej od razu CC pisałam, że nie tylko domek super, ale chyba dogomanaiczka się szykuje :) Quote
mikoada Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 zerduszko napisał(a):Ha! ja po wizycie przedadopcyjnej od razu CC pisałam, że nie tylko domek super, ale chyba dogomanaiczka się szykuje :) o jak miło to czytać :) trochę czasu upłynęło od Twojej wizyty- to już 9 m-cy, długo się rozkręcałam ;) Quote
marlenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mikoada napisał(a):o jak miło to czytać :) trochę czasu upłynęło od Twojej wizyty- to już 9 m-cy, długo się rozkręcałam ;) Widze że też jesteś dogomaniaczka zwerbowana :) Ja tez sie wkręciła po adopcji psa , SBD mnie przyciągnęła :) No tak banerek mi sie udało wlkeić ale jak go podlinkowac???? Quote
mikoada Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 marlenka napisał(a):Widze że też jesteś dogomaniaczka zwerbowana :) Ja tez sie wkręciła po adopcji psa , SBD mnie przyciągnęła :) No tak banerek mi sie udało wlkeić ale jak go podlinkowac???? no można tak powiedzieć, że zwerbowana :) w sprawie banerka napisałam na wątku Puszka ;) Quote
Recommended Posts