Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety na wątku Bruna ciszaaaaaaa.... rozsyłałam wątek już wiele razy był nieznaczny odzew, bardzo proszę o pomoc może ktoś ma bardziej szczęśliwą rękę do zaproszeń i potrafi ściągnąć tu duuużoooooo cioteczek i wujaszków :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ciagle o nim mysle . Porozsylam watek jak wroce z wakacji,czyli pod koniec tygodnia. Musimy ruszyc towarzystwo, niech zobacza Bruna !

Ingrid bardzo dziękuję może Ty będziesz miała bardziej szczęśliwą rękę do rozsyłania wątku :)

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Ja odwiedzam Bruna, ale w tej chwili nadal mam za dużo deklaracji :(

Pięknie dziękujemy za odwiedziny :) Co do deklaracji to niestety większość z nas ma ich teraz po same uszy :( adopcje stoją w miejscu, ale liczę na to, że po wakacjach wszystko ruszy i Bruncio będzie mógł jechać do hoteliku...

Posted

mikoada napisał(a):
Pięknie dziękujemy za odwiedziny :) Co do deklaracji to niestety większość z nas ma ich teraz po same uszy :( adopcje stoją w miejscu, ale liczę na to, że po wakacjach wszystko ruszy i Bruncio będzie mógł jechać do hoteliku...

Zauwazylam na Dogo ze adopcje sie troszke ruszyly. To dobry znak cioteczki:)