Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MÓJ misterke pokazał jak szczeka:lol:śmiechu było co niemiara sasiadka bokserka strasznie złośliwa dobijała się do drzwi bo została sama w domu a mister podszedł do drzwi i tak jakby jej chciał powiedzieć :eviltong:CISZ zaczałszczekać..sam nie chce zostawać w domu drapie w drzwi i płacze:-(..ale mam zmartwienie znów kupa brzydka

Posted

przepraszam że nie umie wstawić fotek myslę ze ciocia wstawi a ja jej jeszcze podesle misterek był dziś na rajdzie grzecznie lezał i patrzył a żara sasiadka :eviltong:złośliwa musiała iścdo domu :shake::shake:...:multi:misterek to grzeczny facet

Posted

kach napisał(a):
przepraszam że nie umie wstawić fotek myslę ze ciocia wstawi a ja jej jeszcze podesle misterek był dziś na rajdzie grzecznie lezał i patrzył a żara sasiadka :eviltong:złośliwa musiała iścdo domu :shake::shake:...:multi:misterek to grzeczny facet

Kasia,zabijesz mnie
nie wiem jak to zrobilam
ale
Twoje fotki wyslałam w kosmos...
prosze przeslij mi jeszcze raz
probowałam je odzyskac ale nici...nie gniewaj sie

Posted

Witam..misterek nadal miał kłopoty z kupka dostawał wegiel smekte nifuroksazyd nie było poprawy..dzis był wet..mister ma dietkę ryzowa doktor wybadał niuna i kazał okazywac mu jak najwięcej miłosci stwierdził że mister mógł być bity i dlatego tak jest..łapczywie zjada wszystko..juz dzis jest wesoły ale niedziela była okropna..dostał leki i szykujemy ryz...gisselko dziękuję

Posted

kach napisał(a):
Witam..misterek nadal miał kłopoty z kupka dostawał wegiel smekte nifuroksazyd nie było poprawy..dzis był wet..mister ma dietkę ryzowa doktor wybadał niuna i kazał okazywac mu jak najwięcej miłosci stwierdził że mister mógł być bity i dlatego tak jest..łapczywie zjada wszystko..juz dzis jest wesoły ale niedziela była okropna..dostał leki i szykujemy ryz...gisselko dziękuję

ja dziekuje i dbaj o niego.....

Posted

;)Grażynko dziękuję za wstawienie mojego pupila..misterek dostał nowe leki nie umiałam wysiedzieć spokojnie po tym jak wet..powiedział ze to nerwy i stąd ta biegunka?kazał podać stoperan i tyle,a mister nadal słabł w oczach..Drugi wet dał leki jakiś zielony proszek i ENTEROGAST i powiedział małe porcje ale 4-5dziennie..Misterek dostał leki i dziś nie było biegunki:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

kach napisał(a):
;)Grażynko dziękuję za wstawienie mojego pupila..misterek dostał nowe leki nie umiałam wysiedzieć spokojnie po tym jak wet..powiedział ze to nerwy i stąd ta biegunka?kazał podać stoperan i tyle,a mister nadal słabł w oczach..Drugi wet dał leki jakiś zielony proszek i ENTEROGAST i powiedział małe porcje ale 4-5dziennie..Misterek dostał leki i dziś nie było biegunki:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ufff, kamien z serca. :) Ciesze sie ze juz jest lepiej :)

Posted

żeby tak można nie chorowac;)mistereek już zjadł córka kapcie to chyba dobry znak:lol:teraz on pilnuje mnie bo noga odmawia posłuszeństwa:-(

Posted

:-(:-(JESTEM ZAŁAMANA WCZORAJ SIĘ BAWIŁ RANO WYSZLISMY NA POLE NIC NIE BYŁO ZJADŁ MISECZKĘ RYZU Z KURCZAKIEM I MARCHEWKĄ POPOŁUDNIU DAŁAM MU SUCHE I ZWYMIOTOWAŁ WSZYSTKO :shake:NIEWIEM JUZ CO JEST??????????????

Posted

Nie pozwalam na zabawy odrazu wiem czym to się moze skończyc martwie się o niego bo co dopiero problem kupy był teraz te wymioty boje się żeby to nic powaznego nie było moze to jakas alergia ?bo nasiliło się u niego to chrzakanie tak jakby się dławił??

Posted

kach napisał(a):
:-(:-(JESTEM ZAŁAMANA WCZORAJ SIĘ BAWIŁ RANO WYSZLISMY NA POLE NIC NIE BYŁO ZJADŁ MISECZKĘ RYZU Z KURCZAKIEM I MARCHEWKĄ POPOŁUDNIU DAŁAM MU SUCHE I ZWYMIOTOWAŁ WSZYSTKO :shake:NIEWIEM JUZ CO JEST??????????????

Kach dawaj mu mniejsze porcje, a częściej. Jak on łapczywie wcina to później może zwracać. Mój Kapsel też często zwraca i za każdym razem jak pije wodę to mu się ulewa jak dziecku. Ale już wielokrotnie się przekonałam, że jeśli za dużo na raz zje to zwraca. Takie delikatne żołądki mają boksie.