kach Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Kapselku już tak zrobiłam po troszke a cześciej on jest bardzo wrazliwy obserwuję go czesto się kręci miejsca nie może sobie znależć spacer nie długi to dla niego zmęczenie męczy się szybko :-(nie wiem martwie się ale jestem z nim cały czas Quote
Soema Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 A co wet na to? Od początku tak jest? Badane miał serce itd? Kleszcza ostatnio nie miał? Ale to i tak już by miał poważniejsze objawy.. Quote
giselle4 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Kasiu,juz sie zastanawiam czy nie zabrac jego do mojego weta w schronie i dobrą kupe mial i nie wymiotował moze tro alergia? moze jedzenie zbyt obfite albo sama juz jestem glupia...... Kasiu,spacerek rano przed jedzeniem pozniej amciu i lezenie pozniej spacerek koło 12 i dopiero [pozniej jedzenie ale nie duzo i pamietaj duuuzo wody my mamy alergiczke to wiemy jak to jest:( Quote
kach Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Grazynko nie wiem kupa uregulowała sie ale jest 4-5 dziennie wczoraj wymiotował rano wstajemy 6.15 wychodzimy na spacer do pół godziny wracamy dostaje wode a ja szykuje papu jest tak ze zje wszystko ale jest teztak że nie odrazu i kładzie sie póżniej po 11tej wychodzimy ale męczy się i to chrząkanie takie dławieni sapie jakby z 5 kilometrów przeszedł..jest kochany ale coś z nim jest no chyba ze ja już jestem panikara ale to nie pierwsze zwierze moje wiec widzę te róznice..:-( Quote
giselle4 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 kach napisał(a):kleszcze miał3 o bogowie :( Quote
giselle4 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Kasiu,mam dla Ciebie 3 sliczne owczarki fotki wieczorem Quote
kach Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 POTRZEBUJE POMOCY:-(:-(:-(MISTEREK ZNÓW ZWYMIOTOWAŁ JAK NIGDY POPISKIWAŁ PRZED WYJSCIEM KOŁO NOSKA WYSKOCZYŁ MU BĄBEL JAK ALERGIA NA COS??MECZY SIE SAPIE:placz:TO TAKIE KOCHANE PSISKO A JA NIE UMIE MU POMÓC NAWET NAWET NIE STAĆ MNIE NA JAKIES DOKŁADNE BADANIA USG I EKG:-(:-( Quote
Soema Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Kach, co on u Was je? Nie złapał niczego na spacerze? Co mówi weterynarz? Co to za narośl? Quote
kach Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 koło nosa ma bąbla myslałam że to kleszcz ale nie to jakis coś jak ropniak,ale nie ruszam tego...co je?w tej chwili to jestesmy na ryzu z kurczakiem,karma such słabo zjada uwielbia kanapki...staram sie go pilnowac co do podjadana.dostaje 3razy i woda jest cały czas...ryz z miesem lub makaron i suche...jest wesoły bo nie jest smutny ale cos mu dolega:-( Quote
kach Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 weta mam tu jednego tzn jest ojciec i syn najblizszy pózniej jest 32km Quote
ageralion Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 kach napisał(a):weta mam tu jednego tzn jest ojciec i syn najblizszy pózniej jest 32km Masz do nich zaufanie, sa dobrzy w tym co robia? Quote
kach Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ojciec to stary doktor syn z nowych ksiązek uczy się ale widac kasa tylko się liczy Mister jest u mnie dzis jest 2tyg.a ja juz poleciałam 200zł tzn..100dostałam pomoc od cioci...jak zapytałam żeby mu usg i ekg zrobic ogólne badania to skwitowali mnie OK.200ZŁ!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kach Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 PO niedzieli CIOCIA GRAZYNKA POMOŻE WEZMIE GO DO SWOJEGO WETA NA BADANIA DZIĘKUJĘ GRAŻYNKO ZA TWOJĄ PONOWNĄ POMOC Quote
Soema Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 kach napisał(a):ojciec to stary doktor syn z nowych ksiązek uczy się ale widac kasa tylko się liczy Mister jest u mnie dzis jest 2tyg.a ja juz poleciałam 200zł tzn..100dostałam pomoc od cioci...jak zapytałam żeby mu usg i ekg zrobic ogólne badania to skwitowali mnie OK.200ZŁ!!!!!!!!!!!!!!! Niestety, tylko takie badania kosztują.. Trzymam kciuki za zdrowie Mistera.. Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Bardzo mi przykro ze Misterek choruje :( Trzeba koniecznie znalezc przyczyne . Trzymaj sie kach, bedzie dobrze- musi byc. Moj piesio mial problemy z jelitami i ddopiero trzeci wet poznal sie na tym. Teraz jest na specjalnej karmie Hilsa i jest OK. Chodzilismy po wetach 2 miesiace :( Quote
kach Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 dziękuje:-(podłamałam sie tym wszystkim nawet dziś pomyślałam że krzywdę mu zrobiłam bo nie stać mnie na dobrego weta:-(a on cierpi..ale jestem z nim kocham go i wiem że on jest za mna jak wychodzę z domu nie słucha nikogo lezy pod drzwiami i czeka,,taki maluszek.. Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Doskonale cie rozumiem bo jak zaczely sie problemy z moim piesiem i chodzilam od weta do weta to kilka poplakalam sie jadac do domu - z bezsilnosci i ze zlosci.:( To jeszcze mlody psiak i napewno wyjdzie z tego, tylko trzeba znalezc dobrego weta . Dobry wet nie musi byc drogi , taki ktory kocha zwierzeta i chce pomoc nie tylko zbijac kase - to jest prawdziwy wet. Najwazniejsze ze kochasz Misterka i chcesz pomoc. Reszta sie jakos ulozy. Quote
kach Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Staram się byc dla niego dobrym opiekunem często wychodze na spacery jedzenie gotuję rozmawiam z nim a coś jest nie tak.. Quote
giselle4 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 kach napisał(a):Staram się byc dla niego dobrym opiekunem często wychodze na spacery jedzenie gotuję rozmawiam z nim a coś jest nie tak.. Kach,we wtorek przyjede i zabierzemy jego do mojego weta martwie się o niego cos sie dzieje a my nie wiemy co? dlatego zrobimy wszystko aby sie dowiedziec. Quote
kach Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Grazynko dziś zjadł garstkę makaronu i troszkę wody nos ma ciepły wychodzi ze mną siku duzo sika sapie męczy się podczas snu ma dziwne obiawy ja juz głupieję ale jestem z nim cały czas Quote
Kapsel Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='kach']Grazynko dziś zjadł garstkę makaronu i troszkę wody nos ma ciepły wychodzi ze mną siku duzo sika sapie męczy się podczas snu ma dziwne obiawy ja juz głupieję ale jestem z nim cały czas[/QUOTE] Kach dawaj mu ryż nie makaron. Ryż tylko i wyłącznie z kurczakiem obranym z kości, pamiętaj. Quote
ageralion Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kapsel']Kach dawaj mu ryż nie makaron. Ryż tylko i wyłącznie z kurczakiem obranym z kości, pamiętaj.[/QUOTE] I bez skory, poki ma takie problemy... Quote
Recommended Posts