Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapselku już tak zrobiłam po troszke a cześciej on jest bardzo wrazliwy obserwuję go czesto się kręci miejsca nie może sobie znależć spacer nie długi to dla niego zmęczenie męczy się szybko :-(nie wiem martwie się ale jestem z nim cały czas

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu,juz sie zastanawiam czy nie zabrac jego do mojego weta
w schronie i dobrą kupe mial i nie wymiotował
moze tro alergia?
moze jedzenie zbyt obfite
albo sama juz jestem glupia......
Kasiu,spacerek rano przed jedzeniem
pozniej amciu i lezenie
pozniej spacerek koło 12 i dopiero [pozniej jedzenie ale nie duzo
i pamietaj duuuzo wody
my mamy alergiczke to wiemy jak to jest:(

Posted

Grazynko nie wiem kupa uregulowała sie ale jest 4-5 dziennie wczoraj wymiotował rano wstajemy 6.15 wychodzimy na spacer do pół godziny wracamy dostaje wode a ja szykuje papu jest tak ze zje wszystko ale jest teztak że nie odrazu i kładzie sie póżniej po 11tej wychodzimy ale męczy się i to chrząkanie takie dławieni sapie jakby z 5 kilometrów przeszedł..jest kochany ale coś z nim jest no chyba ze ja już jestem panikara ale to nie pierwsze zwierze moje wiec widzę te róznice..:-(

Posted

POTRZEBUJE POMOCY:-(:-(:-(MISTEREK ZNÓW ZWYMIOTOWAŁ JAK NIGDY POPISKIWAŁ PRZED WYJSCIEM KOŁO NOSKA WYSKOCZYŁ MU BĄBEL JAK ALERGIA NA COS??MECZY SIE SAPIE:placz:TO TAKIE KOCHANE PSISKO A JA NIE UMIE MU POMÓC NAWET NAWET NIE STAĆ MNIE NA JAKIES DOKŁADNE BADANIA USG I EKG:-(:-(

Posted

koło nosa ma bąbla myslałam że to kleszcz ale nie to jakis coś jak ropniak,ale nie ruszam tego...co je?w tej chwili to jestesmy na ryzu z kurczakiem,karma such słabo zjada uwielbia kanapki...staram sie go pilnowac co do podjadana.dostaje 3razy i woda jest cały czas...ryz z miesem lub makaron i suche...jest wesoły bo nie jest smutny ale cos mu dolega:-(

Posted

ojciec to stary doktor syn z nowych ksiązek uczy się ale widac kasa tylko się liczy Mister jest u mnie dzis jest 2tyg.a ja juz poleciałam 200zł tzn..100dostałam pomoc od cioci...jak zapytałam żeby mu usg i ekg zrobic ogólne badania to skwitowali mnie OK.200ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

kach napisał(a):
ojciec to stary doktor syn z nowych ksiązek uczy się ale widac kasa tylko się liczy Mister jest u mnie dzis jest 2tyg.a ja juz poleciałam 200zł tzn..100dostałam pomoc od cioci...jak zapytałam żeby mu usg i ekg zrobic ogólne badania to skwitowali mnie OK.200ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!

Niestety, tylko takie badania kosztują..
Trzymam kciuki za zdrowie Mistera..

Posted

Bardzo mi przykro ze Misterek choruje :( Trzeba koniecznie znalezc przyczyne .

Trzymaj sie kach, bedzie dobrze- musi byc.

Moj piesio mial problemy z jelitami i ddopiero trzeci wet poznal sie na tym. Teraz jest na specjalnej karmie Hilsa i jest OK. Chodzilismy po wetach 2 miesiace :(

Posted

dziękuje:-(podłamałam sie tym wszystkim nawet dziś pomyślałam że krzywdę mu zrobiłam bo nie stać mnie na dobrego weta:-(a on cierpi..ale jestem z nim kocham go i wiem że on jest za mna jak wychodzę z domu nie słucha nikogo lezy pod drzwiami i czeka,,taki maluszek..

Posted

Doskonale cie rozumiem bo jak zaczely sie problemy z moim piesiem i chodzilam od weta do weta to kilka poplakalam sie jadac do domu - z bezsilnosci i ze zlosci.:(

To jeszcze mlody psiak i napewno wyjdzie z tego, tylko trzeba znalezc dobrego weta . Dobry wet nie musi byc drogi , taki ktory kocha zwierzeta i chce pomoc nie tylko zbijac kase - to jest prawdziwy wet.

Najwazniejsze ze kochasz Misterka i chcesz pomoc. Reszta sie jakos ulozy.

Posted

kach napisał(a):
Staram się byc dla niego dobrym opiekunem często wychodze na spacery jedzenie gotuję rozmawiam z nim a coś jest nie tak..

Kach,we wtorek przyjede i zabierzemy jego do mojego weta
martwie się o niego
cos sie dzieje
a my nie wiemy co?
dlatego zrobimy wszystko aby sie dowiedziec.

Posted

Grazynko dziś zjadł garstkę makaronu i troszkę wody nos ma ciepły wychodzi ze mną siku duzo sika sapie męczy się podczas snu ma dziwne obiawy ja juz głupieję ale jestem z nim cały czas

Posted

[quote name='kach']Grazynko dziś zjadł garstkę makaronu i troszkę wody nos ma ciepły wychodzi ze mną siku duzo sika sapie męczy się podczas snu ma dziwne obiawy ja juz głupieję ale jestem z nim cały czas[/QUOTE]
Kach dawaj mu ryż nie makaron. Ryż tylko i wyłącznie z kurczakiem obranym z kości, pamiętaj.