giselle4 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mister ma okolo roku ,jest sympatycznie zakrąconym maluszkiem.Nie jest kopiowany i chyba niczego nie umie....chociaz moze tylko nowym ludziom jeszcze nie pokazuje.Wiadomosc o nim dostałam juz 2 tygodnie wstecz ze jest na wsi, ze sie szwęda ,ze ludzie gonili widlami bo to morderca...bo wpadł miedzy kury i pewnie chciał je pozrec..... Pan ,ktory ma dwie starsze suczki nie mogł jego przygarnąc bo piesem ma zbyt duzo energii i zapału do zabawy a pan starszy i pracuje...wiec rozumiecie...alw przetrzymal prawie dwa tygodnie i dziekujemy. Przyjechał wczoraj i zawojował serca wszystkich pracowników ...taki usmiechniety bączek:evil_lol: nie ma chipa,ani tatuazu wiem,ze nikt jego nie szuka [pan dawał ogłoszenia i pytał po wioskach]pewnie został wyeksmitowany przed Swietami,moze ludzie wyjezdzali i pozbyli sie balastu.Bardzo kocha ludzi,toleruje inne zwierzęta,za kotami sie oglada ale nie wiem czy z przyjaznmi czy ...chce pogonic kota:evil_lol: Mało je i troche się boje o jego wyglad po kwarantannie ,o jego psychike i moze nostalgie[mało pracowników] dlatego juz dzisiaj oglaszam ,juz dzisiaj michelle04 zrobi allegro,pomaga nam Kasia cioteczka probokserkowa.......damy rade Mister ,głowa do gory:p cioteczki nie dadza Ci zginac 664 315 852 grazyna 74 83 11 800 jasia [email protected] http://www.dogomania.pl/threads/183012-Konczymy.................kadzidła-aby-czuc-nie-było-ze-cos-w-domu-przybyło-15.04.010 76zł http://www.dogomania.pl/threads/186488-Koniec....Misterek-sprzedaje-koszyk-na-worek-karmy-1.06.10-35zł Wydatki wykupienie ze schronu-30zl smycz i obroza-28zł transport-30zł --------------------------------- Razem-88zl transport do weta-100zł[4kursy] leki-60zł wet-50zł smaczki-25zł na karme-100zł obroza od kleszczy-22zł =================== Razem-335zł ============================ Razem-445zł to wynik mojej glupoty i dobrego serca.....ale pokrylam to z mojej kieszeni....:-( Quote
giselle4 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 zostaw mnie michelle uszko tez mam sliczne Quote
giselle4 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 zaraz zaprosze cioteczki....boksereczki:) zjem smycz nie zostawiajcie mnie samego Quote
amensalizm Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A na smyczy chodzi? Co z transportem (Katowice). Mojej dobrej kol. w sierpniu odszedł młodo bokser (ciężko chory i przez miesiąc źle leczony...). Na razie sama nie wie czy chce psa czy nie, ale i tak jej pokarze.:evil_lol: Zdrowy chłopak jest? Mozecie go odjajczyć? Quote
giselle4 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Jest zdrowy,odjajczyc mozemy a do katowic transport tez znajdziemy.tylko zawsze potrzebny grosz....:( Quote
giselle4 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ...na smyczy chodzi i jest przyjaznie nastawiony do ludzi:) Quote
amensalizm Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Chyba Ingrid brak jeździ na trasie Wrocław- Katowice jeśli się nie myle? Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Juz sie sama zaprosilam :) Moj brat jezdzi regularnie na trasie Wroclaw -Katowice i z powrotem , ZAWSZE ZA DARMO ! Prosze dajcie znac na PW jak juz cos sie wykluje. Boksiu przesliczny :) :) :) Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Juz sie sama zaprosilam :) Moj brat jezdzi regularnie na trasie Wroclaw -Katowice i z powrotem , ZAWSZE ZA DARMO ! Prosze dajcie znac na PW jak juz cos sie wykluje. Boksiu przesliczny :) :) :)[/QUOTE] dziekuje ciociu:) Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie ma za co :):loveu: Mozna by bylo go dac na forum molosy- www.forum.********** Im wiecej ludzi zobaczy tym lepiej, tym bardziej ze to milosnicy Boksiow :lol: Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Widze ze Dogo nie pokazuje strony int. molosow. To napisze innaczej www. folum kropka molosy kropka pl Quote
Soema Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nie zdążyłam wejść dobrze, a tu już prawie dom :grins: chciałam Gissellko przypomniec o boksiowej skarpecie, a tu transport za darmo. Miły dzień :) coraz więcej młodych bokserów w schroniskach.... Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 na skarpete wplace po 10 jak zawsze.... i dziekuje ze jestes.... ze cioteczki boksiowe pomagaja...... zaraz przyleci Iza i Kapsel i bedzie ruch...... za transport dziekuej Ingrid ,jak dogramy wszystko.... bedziemy prosic:) Quote
Soema Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Gisellko, ja o skarpecie mówiłam że psiakowi może pomóc, ale transport gratis jakby co ;) pięknie by było, bo to drugi roczny bokser w schronisku w tym tygodniu :( Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 aaa,ciemna masa jestem soema ,to taki dzieciak jeszcze ten nasz Mister dzisiaj ma rozwolnienie dostał tabletke i tylko puszke zobaczymy jutro ,jak sie nic nie zmieni to do weta pewnie zmiana jedzenia...... piobiegał dzisiaj ,poskakał ...zjadł troche trawki jak koziołek i lezy na izolatce ...do jutra maluszku:) soema ,obliguje Cie jak zapomne wysłac to pisz....ostatnio wysłalam chyba bez nicku i napisu dogo...ale to nic:) to na boksie wplace za 2 miesiące.... i mam nadzieje ze jego szybko do dobrego domku oddamy:) Quote
Soema Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Póki co na skarpecie cisza.. Giselle, w Waszej okolicy jest jakieś pseudo? Bo te psy są do siebie podobne.... Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 jest przywieziony około -35km...... inne przywiązywane do płotu schronu,jeszcze inne lezały w snieegu to dramat dla psiaków..... Quote
Soema Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='giselle4']jest przywieziony około -35km...... inne przywiązywane do płotu schronu,jeszcze inne lezały w snieegu to dramat dla psiaków.....[/QUOTE] Dramat.... weszłam na allegro... załamać się można ile szczeniąt z pseudo, ile psów do oddania :( pewnie w Waszej okolicy tez by się coś znalazło.. szczenięta słodkie, cudowne a potem je energia roznosi, coraz mniej ludzie mają cierpliwości i rozumu bo coraz młodsze do schronu trafiają.. Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Soema']Dramat.... weszłam na allegro... załamać się można ile szczeniąt z pseudo, ile psów do oddania :( pewnie w Waszej okolicy tez by się coś znalazło.. szczenięta słodkie, cudowne a potem je energia roznosi, coraz mniej ludzie mają cierpliwości i rozumu bo coraz młodsze do schronu trafiają..[/QUOTE] To jest bardzo smutne :( Zanim ludzie zdecyduja sie na konkretna rase powinni najpierw troche poczytac i zadecydowac czy nada sie do rodziny. Ale to pewnie marzenia scietej glowy. Quote
amensalizm Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Podoba się, ale doszli do wniosku, że nie są jeszcze gotowi na psa. Quote
giselle4 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Rozumiem....nic sie nie stało szukamy dalej:) Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='giselle4']zaraz przyleci Iza i Kapsel i bedzie ruch...[/QUOTE] Gisellko, mnie to trzeba podesłać link, bo ja nie za bardzo rozpoznaję to dogo :-( Ale Soemuś mi już powiedziała i linka przesłała :multi::lol: i juz jestem Gisellko! Tylko pamiętaj ja ja bardzo biadolić lubię, bo kocham te boksioły strasznie i nie rozumiem jak można je się pozbyć lub nie chcieć???? nie rozumiem :placz: Ale faktycznie tak ja Soema pisała bardzo do Chawirka podobny :loveu: Quote
Recommended Posts