Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mister ma okolo roku ,jest sympatycznie zakrąconym maluszkiem.Nie jest kopiowany i chyba niczego nie umie....chociaz moze tylko nowym ludziom jeszcze nie pokazuje.Wiadomosc o nim dostałam juz 2 tygodnie wstecz
ze jest na wsi, ze sie szwęda ,ze ludzie gonili widlami bo to morderca...bo wpadł miedzy kury i pewnie chciał je pozrec.....
Pan ,ktory ma dwie starsze suczki nie mogł jego przygarnąc bo piesem ma zbyt duzo energii
i zapału do zabawy a pan starszy i pracuje...wiec rozumiecie...alw przetrzymal prawie dwa tygodnie i dziekujemy.
Przyjechał wczoraj i zawojował serca wszystkich pracowników ...taki usmiechniety bączek:evil_lol:
nie ma chipa,ani tatuazu
wiem,ze nikt jego nie szuka [pan dawał ogłoszenia i pytał po wioskach]pewnie został wyeksmitowany przed Swietami,moze ludzie wyjezdzali i pozbyli sie balastu.Bardzo kocha ludzi,toleruje inne zwierzęta,za kotami sie oglada ale nie wiem czy z przyjaznmi czy ...chce pogonic kota:evil_lol:
Mało je i troche się boje o jego wyglad po kwarantannie ,o jego psychike i moze nostalgie[mało pracowników]
dlatego juz dzisiaj oglaszam ,juz dzisiaj michelle04 zrobi allegro,pomaga nam Kasia cioteczka probokserkowa.......damy rade
Mister ,głowa do gory:p cioteczki nie dadza Ci zginac

664 315 852 grazyna
74 83 11 800 jasia
[email protected]

http://www.dogomania.pl/threads/183012-Konczymy.................kadzidła-aby-czuc-nie-było-ze-cos-w-domu-przybyło-15.04.010
76zł
http://www.dogomania.pl/threads/186488-Koniec....Misterek-sprzedaje-koszyk-na-worek-karmy-1.06.10-35zł

Wydatki
wykupienie ze schronu-30zl
smycz i obroza-28zł
transport-30zł
---------------------------------
Razem-88zl

transport do weta-100zł[4kursy]
leki-60zł
wet-50zł
smaczki-25zł
na karme-100zł
obroza od kleszczy-22zł
===================
Razem-335zł
============================
Razem-445zł
to wynik mojej glupoty i dobrego serca.....ale pokrylam to z mojej kieszeni....:-(

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na smyczy chodzi?
Co z transportem (Katowice).
Mojej dobrej kol. w sierpniu odszedł młodo bokser (ciężko chory i przez miesiąc źle leczony...).
Na razie sama nie wie czy chce psa czy nie, ale i tak jej pokarze.:evil_lol:
Zdrowy chłopak jest? Mozecie go odjajczyć?

Posted

Juz sie sama zaprosilam :) Moj brat jezdzi regularnie na trasie Wroclaw -Katowice i z powrotem , ZAWSZE ZA DARMO !

Prosze dajcie znac na PW jak juz cos sie wykluje. Boksiu przesliczny :) :) :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Juz sie sama zaprosilam :) Moj brat jezdzi regularnie na trasie Wroclaw -Katowice i z powrotem , ZAWSZE ZA DARMO !

Prosze dajcie znac na PW jak juz cos sie wykluje. Boksiu przesliczny :) :) :)[/QUOTE]
dziekuje ciociu:)

Posted

Nie zdążyłam wejść dobrze, a tu już prawie dom :grins: chciałam Gissellko przypomniec o boksiowej skarpecie, a tu transport za darmo. Miły dzień :)
coraz więcej młodych bokserów w schroniskach....

Posted

na skarpete wplace po 10 jak zawsze....
i dziekuje ze jestes....
ze cioteczki boksiowe pomagaja......
zaraz przyleci Iza i Kapsel i bedzie ruch......
za transport dziekuej Ingrid ,jak dogramy wszystko....
bedziemy prosic:)

Posted

Gisellko, ja o skarpecie mówiłam że psiakowi może pomóc, ale transport gratis jakby co ;)
pięknie by było, bo to drugi roczny bokser w schronisku w tym tygodniu :(

Posted

aaa,ciemna masa jestem
soema ,to taki dzieciak jeszcze ten nasz Mister
dzisiaj ma rozwolnienie
dostał tabletke i tylko puszke
zobaczymy jutro ,jak sie nic nie zmieni to do weta
pewnie zmiana jedzenia......
piobiegał dzisiaj ,poskakał ...zjadł troche trawki jak koziołek i lezy na izolatce ...do jutra maluszku:)
soema ,obliguje Cie
jak zapomne wysłac to pisz....ostatnio wysłalam chyba bez nicku i napisu dogo...ale to nic:)
to na boksie wplace za 2 miesiące....
i mam nadzieje ze jego szybko do dobrego domku oddamy:)

Posted

[quote name='giselle4']jest przywieziony około -35km......
inne przywiązywane do płotu schronu,jeszcze inne lezały w snieegu
to dramat dla psiaków.....[/QUOTE]
Dramat.... weszłam na allegro... załamać się można ile szczeniąt z pseudo, ile psów do oddania :(
pewnie w Waszej okolicy tez by się coś znalazło.. szczenięta słodkie, cudowne a potem je energia roznosi, coraz mniej ludzie mają cierpliwości i rozumu bo coraz młodsze do schronu trafiają..

Posted

[quote name='Soema']Dramat.... weszłam na allegro... załamać się można ile szczeniąt z pseudo, ile psów do oddania :(
pewnie w Waszej okolicy tez by się coś znalazło.. szczenięta słodkie, cudowne a potem je energia roznosi, coraz mniej ludzie mają cierpliwości i rozumu bo coraz młodsze do schronu trafiają..[/QUOTE]

To jest bardzo smutne :( Zanim ludzie zdecyduja sie na konkretna rase powinni najpierw troche poczytac i zadecydowac czy nada sie do rodziny. Ale to pewnie marzenia scietej glowy.

Posted

[quote name='giselle4']zaraz przyleci Iza i Kapsel i bedzie ruch...[/QUOTE]

Gisellko, mnie to trzeba podesłać link, bo ja nie za bardzo rozpoznaję to dogo :-(
Ale Soemuś mi już powiedziała i linka przesłała :multi::lol: i juz jestem Gisellko! Tylko pamiętaj ja ja bardzo biadolić lubię, bo kocham te boksioły strasznie i nie rozumiem jak można je się pozbyć lub nie chcieć???? nie rozumiem :placz:

Ale faktycznie tak ja Soema pisała bardzo do Chawirka podobny :loveu: