ageralion Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Soema napisał(a):Gisselle czy Mister był kastrowany? W BP wet odmawia kastracji.. tych młodych boksiów :( a one w podobnym wieku chyba. No ja tez nie moge znalezc informacji o kastracji... albo slepa jestem, starosc nie radosc :evil_lol: Quote
giselle4 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ciotki mnie woza gdzies pospie sobie słoneczko swieci w oczy co robisz mi fotki? cicho spie Quote
giselle4 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 i nie bedą tęsknil za schronem tylko popatrze za ciotkami Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziekujemy za fotki i relacje. Zdjecia bardzo fajne. Mister bardzo przystojny ! :) :) :) Quote
giselle4 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 michelle zrobiła pierwsze fotki i z nim spacerowała i to michelle jego odwiozła do domku....dziekujemu:) Quote
Soema Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jaką ona cudną kufę, teraz dopiero widać :) :loveu: Quote
giselle4 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Soema napisał(a):Jaką ona cudną kufę, teraz dopiero widać :) :loveu: ciociu i pysio tez nie ,nie jest wykastrowany ale jak podtuczy troszke jego Kasi to zrobimy kastracje..... Quote
kach Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 moje słonko śpi ja dziekuję za dowiezienie mi misterka;) Quote
kach Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mister spał grzecznie o 2giej podszedł do łóżka powochał czy jestem i wrócił na legowisko spał do 6tej rano,martwiłam się że noc może być cięzka bo ma biegunkę ale myślę że przejdzie,,,to bardzo grzeczny psiak.Po sąsiedzku jest śliczna boksia ale taka agresywna MISTER nawet nie zareagował na nią jak szczekała...to grzeczny psiak i ma katar z nosa sie leje ale daje grzecznie wytrzeć nos... Quote
giselle4 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 kach napisał(a):Mister spał grzecznie o 2giej podszedł do łóżka powochał czy jestem i wrócił na legowisko spał do 6tej rano,martwiłam się że noc może być cięzka bo ma biegunkę ale myślę że przejdzie,,,to bardzo grzeczny psiak.Po sąsiedzku jest śliczna boksia ale taka agresywna MISTER nawet nie zareagował na nią jak szczekała...to grzeczny psiak i ma katar z nosa sie leje ale daje grzecznie wytrzeć nos... kataru nie zauwazyłam Kasiu zaraz cos Ci podesle jak masz węgiel[tabletke ]to daj jemu w kiełbasce czy puszce...... Quote
adkaaaaa5 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Na biegunke mozna podac Smecte, pol saszetki wsypac do miski wody i dac pieskowi do picia. I obserwowac koopke, mojemu zwierzyncowi smecta pomagala. Wode trzeba zamieszac co jakis czas, bo smecta osiada na dnie. Quote
adkaaaaa5 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183910-Celestynka-kolejna-ofiara-ludzkiej-bezmyslnosci-w-schronie wątek Celestynki... zobaczcie prosze... Quote
kach Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 dziewczyny dałam mu węgiel katar jest okropny co kichnie z nosa leci i to taki brzydki wycieram mu nosek ale nie wiem co na katar mu podac????? Quote
ageralion Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 kach idz z nim do weta, niech sie poznaja, obejrzy psa i cos poleci na katar :) Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Najlepiej isc do weta i sprawdzic. Zawsze po pobycie w Schronie psiaki maja rozne problemy . Quote
giselle4 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 kach,moze po kapieli jego troche przewiało...... i katar.....a moze gdzies w schronie złapał? Jutro moze podam troche lekow przez dziewczyny...tylko zapytam jak bedą jechały:) Quote
kach Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mam dzwonić do weta o 14tej czy dziś da rady być czy jutro leje się z nosa okropnie żółty paskudny katar także czekamy niech doktor zobaczy bo zapytałam tez ze on nie szczeka wcale i powiedział że to może być powód infekcji:placz:a mister sie męczy z tym nosem Quote
Kapsel Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 kach napisał(a):mam dzwonić do weta o 14tej czy dziś da rady być czy jutro leje się z nosa okropnie żółty paskudny katar także czekamy niech doktor zobaczy bo zapytałam tez ze on nie szczeka wcale i powiedział że to może być powód infekcji:placz:a mister sie męczy z tym nosem Jak on ma taki gęsty żółty katar to już może być nawet zapalenie płuc. Musisz natychmiast udac się do weta Quote
kach Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 :lol:juz misterek jest po konsultacji dostał antybiotyk zeby sie nie lało z nosa ale jest to tylko infekcja apetyt ma :multi:pojadł popił leki dostał i będzie wszystko dobrze:loveu: Quote
Soema Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Boksery prawie nie szczekają. :) no to zdrowiej Quote
giselle4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Ja nie słyszalam aby szczekał zreszta nasza tez tego nie robi:) Quote
kach Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 :lol:jak nieszczeka to spokój ale zmartwiłam się tym bo sąsiadów boksia to drze sie nie szczeka :roll:ale moje słoneczko leki dostało i usmiałam się jak pięknie prosi o chleb uwielbia.....nasze serducho;) Quote
giselle4 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 kach napisał(a)::lol:jak nieszczeka to spokój ale zmartwiłam się tym bo sąsiadów boksia to drze sie nie szczeka :roll:ale moje słoneczko leki dostało i usmiałam się jak pięknie prosi o chleb uwielbia.....nasze serducho;) nasza tez lubi kanapeczki...:) Quote
kach Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 :lol:mister to moje szczęście łobuziak się robi ale jest kochany:lol: Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To jeszcze psie dziecko wiec bedzie broil jak to maluch. :) :) :) Quote
Recommended Posts