Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Sliczny maluch :)[/QUOTE]

Który bokser nie jest śliczny? :multi:Chyba nie ma nieślicznego :evil_lol:
Przyjrzałam się zdjęciom to tak na moje oko to on nawet roku nie ma, dzieciak jeszcze jak nic! :loveu:

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']Który bokser nie jest śliczny? :multi:Chyba nie ma nieślicznego :evil_lol:
Przyjrzałam się zdjęciom to tak na moje oko to on nawet roku nie ma, dzieciak jeszcze jak nic! :loveu:[/QUOTE]

Mam nadzieje ze szybko domek znajdzie . Slow nie mam , co za parszywi ludzie wyrzucili szczeniaka na ulice :(

Posted

Oczywiście, że wiemy co oznacza schron dla boksia :-(
Wszystkich zachęcamy do wzięcia już odchowanego szczeniaka boksia :multi::loveu:

Moja szefowa kupiła rodowodowego teriiera az cięzko było mi nazwę zapamiętać ..... Jedna hodowla w kraju, rzadka rasa itd. I w sumie teraz trochę żałuje, gdyż zawsze miała bidy schroniskowe w starszym wieku..... a teraz masakra :crazyeye:noce nie przespane, nauka siusiania, pilnowania, itd.:-( Sama przyznała że gdyby wiedziała, że to taka męka......

Mister odchowany, nocek zarywać już nie trzeba :multi:tylko brać boksiowe cudo i kochać, kochać, kochać :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam prosbe
pomozcie z ogłoszeniami
.....juz nie wyrabiamy
Laki ,Neska,Cudka to priorytet
nie chce aby i Mister za miesiac był poriorytetem:(
prosze po jednym ogłoszonku.....:)

Posted

[quote name='giselle4']Mam prosbe
pomozcie z ogłoszeniami
.....juz nie wyrabiamy
Laki ,Neska,Cudka to priorytet
nie chce aby i Mister za miesiac był poriorytetem:(
prosze po jednym ogłoszonku.....:)[/QUOTE]
Giselle, dasz radę zrobić zdjęcie w miarę portretowe, żeby było jego kufę widać. Wystawimy go szybko na stronę, bo ludzie szukają młodych bokserów.

Posted

[quote name='Soema']Giselle, dasz radę zrobić zdjęcie w miarę portretowe, żeby było jego kufę widać. Wystawimy go szybko na stronę, bo ludzie szukają młodych bokserów.[/QUOTE]
zrobie moze zaraz
bo podjade do schronu....dzieki soema:)
dziekuje kacha....:)

Posted

Pokaż się ciotkom i wujkom (choć ich tak mało na dogo :placz:) Zobaczcie wszyscy jaki piękny jestem i szukam domku, ale takiego najlepszego z najlepszych :lol::multi: