Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ingrid44']Sliczny maluch :)[/QUOTE] Który bokser nie jest śliczny? :multi:Chyba nie ma nieślicznego :evil_lol: Przyjrzałam się zdjęciom to tak na moje oko to on nawet roku nie ma, dzieciak jeszcze jak nic! :loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Kapsel']Który bokser nie jest śliczny? :multi:Chyba nie ma nieślicznego :evil_lol: Przyjrzałam się zdjęciom to tak na moje oko to on nawet roku nie ma, dzieciak jeszcze jak nic! :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieje ze szybko domek znajdzie . Slow nie mam , co za parszywi ludzie wyrzucili szczeniaka na ulice :( Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jak on jest pod opieką Gisellki to domek pojawi się jak błyskawica! :razz: Quote
giselle4 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 tylko dzieki Wam ciotki tylko dzieki Wam...sama to ja nic nie moge z Wami jestem silna:) Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Gisellko, a szczyl boksiowy to jeszcze na kwarantannie prawda, do którego kwietnia? :roll: Quote
giselle4 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 do 16.04.10 jeszcze na kwarantanie ale szukamy ...szukamy bo nie moze ani dnia siedziec dłuzej w schronie same wiecie dlaczego. Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oczywiście, że wiemy co oznacza schron dla boksia :-( Wszystkich zachęcamy do wzięcia już odchowanego szczeniaka boksia :multi::loveu: Moja szefowa kupiła rodowodowego teriiera az cięzko było mi nazwę zapamiętać ..... Jedna hodowla w kraju, rzadka rasa itd. I w sumie teraz trochę żałuje, gdyż zawsze miała bidy schroniskowe w starszym wieku..... a teraz masakra :crazyeye:noce nie przespane, nauka siusiania, pilnowania, itd.:-( Sama przyznała że gdyby wiedziała, że to taka męka...... Mister odchowany, nocek zarywać już nie trzeba :multi:tylko brać boksiowe cudo i kochać, kochać, kochać :loveu::loveu::loveu: Quote
adkaaaaa5 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 piekny jest, napewno znajdzie szybko domek! Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Niech cudnego boksiołka wszyscy zobaczą :multi::loveu: Zobaczcie jaki piękny jestem :lol: Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Mam prosbe pomozcie z ogłoszeniami .....juz nie wyrabiamy Laki ,Neska,Cudka to priorytet nie chce aby i Mister za miesiac był poriorytetem:( prosze po jednym ogłoszonku.....:) Quote
kach Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 witam mistera i wszystkich..misterku ogłosiłam cię u nas ale najchętniej bym sama cię zabrała Quote
kach Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 grażynko jak długo mister jeszcze musi zostać u ciebie kiedy można by go było zabrać do domku.. Quote
Soema Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='giselle4']Mam prosbe pomozcie z ogłoszeniami .....juz nie wyrabiamy Laki ,Neska,Cudka to priorytet nie chce aby i Mister za miesiac był poriorytetem:( prosze po jednym ogłoszonku.....:)[/QUOTE] Giselle, dasz radę zrobić zdjęcie w miarę portretowe, żeby było jego kufę widać. Wystawimy go szybko na stronę, bo ludzie szukają młodych bokserów. Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Soema']Giselle, dasz radę zrobić zdjęcie w miarę portretowe, żeby było jego kufę widać. Wystawimy go szybko na stronę, bo ludzie szukają młodych bokserów.[/QUOTE] zrobie moze zaraz bo podjade do schronu....dzieki soema:) dziekuje kacha....:) Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 przeciez to piekny pies...ludzie pokochajcie jego:) Quote
Kapsel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Ingrid44']Mister pokazuj sie ciotkom :)[/QUOTE] Pokaż jaki jesteś piękny, młody, zgrabny i od zaraz do wzięcia :lol: Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gisellko zrobiłaś już zdjęcia pięknisiowi?:lol: Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pokaż się ciotkom i wujkom (choć ich tak mało na dogo :placz:) Zobaczcie wszyscy jaki piękny jestem i szukam domku, ale takiego najlepszego z najlepszych :lol::multi: Quote
Recommended Posts