Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ingrid44 napisał(a):Troche nas tu malo :( Chyba nikt boksi nie kocha :-( Quote
Soema Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kapsel napisał(a):Chyba nikt boksi nie kocha :-( Jak nikt, jak nikt?:mad::mad: Zróbcie proszę lepsze zdjęcia morduchy, wstawimy szybko na stronę :) są ludzie, którzy szukają młodych bokserów. Quote
giselle4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 soema ,zawaliłam nie zrobiłam fotek ale w sobote będa .....na bank Quote
Soema Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 giselle4 napisał(a):soema ,zawaliłam nie zrobiłam fotek ale w sobote będa .....na bank Dobrze, czekam :) znajdziemy mu domek, ni eten to inny :) Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Na pewno będzie nynusiem mamusi :loveu:dzieciak taki jeszcze :lol: Quote
kach Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kapsel napisał(a):Na pewno będzie nynusiem mamusi :loveu:dzieciak taki jeszcze :lol:ja też tu jestem i kocham misterka Quote
giselle4 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 kach,za pere dni bedzie w schronie 5-letnia boksia...... i 5 letnia astka kolezanki z jednego domku rozwodza sie i Pan kazał zabierac psy kobiecie a Ona nie ma gdzie...? dramat.... Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Soema napisał(a):Psi dramat.....:( :( :( dramat to mało powiedziane Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 chcem wiedzieć coś więcej o tej bokserce ja mam w domu złośliwą kocice a jestem zdecydowana na boksera zapytaj grażynko czy boksia miała kontakt z kotem jak coś to nie do schronu to bym ja zabrała odrazu do siebie Quote
giselle4 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 kach napisał(a):chcem wiedzieć coś więcej o tej bokserce ja mam w domu złośliwą kocice a jestem zdecydowana na boksera zapytaj grażynko czy boksia miała kontakt z kotem jak coś to nie do schronu to bym ja zabrała odrazu do siebie ok Bogowie...... ok juz zapytam i zaraz Ci napisze mozesz w razie cos spodziewc sie pomocy z naszej strony:) Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kach napisał(a):chcem wiedzieć coś więcej o tej bokserce ja mam w domu złośliwą kocice a jestem zdecydowana na boksera zapytaj grażynko czy boksia miała kontakt z kotem jak coś to nie do schronu to bym ja zabrała odrazu do siebie Byłoby cudownie :multi::multi::multi:Czułam że coś Kach to nawywija :razz::lol: Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Biedne psiaki, ludzie sie rozwodza to powinni wziac po jednym a nie do Schronu oddawc .Ja tego nigdy nie zrozumiem bo gdyby nawet wybucja 3 wojna swiatowa to ja zabieram tylko mojrgo piesia i uciekamy. Reszta mnie mnie interesuje. Quote
giselle4 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nie ma takiej opcji ze odda do schronu poprostu przywiaze do balustrady lub zostawi w parku przy ławce i powiadomi Straz Miejską My nie bierzemy psikaow ludzkich.... tylko bezdomne... Quote
giselle4 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Kach,rob co chcesz ale napisałam co mysle tak bedzie najlepiej wez na tymczas,jak pokochasz i kot sie dogada...jest Twoj:) Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 giselle4 napisał(a):Kach,rob co chcesz ale napisałam co mysle tak bedzie najlepiej wez na tymczas,jak pokochasz i kot sie dogada...jest Twoj:) dziękuję za inf.. Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 CIOTECZKI mister jedzie do mnie pomóżcie z transportem niemam auta pociągiem mogę po niego przyjechac Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 MISTERKU jak ciocia GRAŻYNKA POZWOLI ZABIORĘ CIĘ MASZ DOMEK Quote
adkaaaaa5 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kach napisał(a):CIOTECZKI mister jedzie do mnie pomóżcie z transportem niemam auta pociągiem mogę po niego przyjechac a dokąd trzebaby było zawiezc Misterka? Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):a dokąd trzebaby było zawiezc Misterka? dziękuję misterek do ludwikowic za górą dzierżoniowa Quote
kach Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dziękuję jak grażynka pozwoli nawet jutro mister może przyjechać Quote
Recommended Posts