Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']dogo pozwala uwierzyć w cuda:)[/QUOTE]

Po ostatnim moich negatywnych doświadczeniach z ludźmi, ten wątek był mi bardzo potrzebny, aby na nowo uwierzyć w to co robię.

Owieczka już pędzi do Nas się przywitać :)

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj wieczorem jadę do Cioteczki Ellig pod odbiór karmy..... 30 kg TYLKO dla Portoska :loveu::loveu::loveu:

A jutro dostarczę karmę Owieczce tak więc Portosem bedzie miał karmy na razie wystarczająco :)

Ellig bardzo dziekujemy!!!!!!!!!! :)

Posted

[quote name='obraczus87']Dzisiaj wieczorem jadę do Cioteczki Ellig pod odbiór karmy..... 30 kg TYLKO dla Portoska :loveu::loveu::loveu:

A jutro dostarczę karmę Owieczce tak więc Portosem bedzie miał karmy na razie wystarczająco :)

Ellig bardzo dziekujemy!!!!!!!!!! :)[/QUOTE]

Super - dziękujemy.
Ojej on tyle jedzenia pewnie w swoim życiu nie widział jeszcze...

Posted

[quote name='Majki1510']Super - dziękujemy.
Ojej on tyle jedzenia pewnie w swoim życiu nie widział jeszcze...[/QUOTE]

Teraz to juz tylko socjalizować Go i domku bedzie zmykac. Zobaczycie! Chlopak pozna podstawy poprawnego zachowania :) i bedzie psim aniolem :)

Posted

[quote name='obraczus87']Teraz to juz tylko socjalizować Go i domku bedzie zmykac. Zobaczycie! Chlopak pozna podstawy poprawnego zachowania :) i bedzie psim aniolem :)

Oby... Bo mój dom to już ledwo stoi w całości od tych wszystkich hotelowiczów " aniołów" :evil_lol:

a przy okazji zapraszam na bazarek Dla Kundelkowej Skarbonki - kłączakosaćca- Irysa do ogródka lub na balkon
http://www.dogomania.pl/threads/1833...9#post14446079

Posted

CHCĄ SIĘ MNIE POZBYĆ, BO NIE SZCZEKAM I KOCHAM LUDZI!
POMÓŻ MI! BEZ CIEBIE NIE MAM SZANS.
"MÓJ DOM" CHCE SIE MNIE POZBYĆ".....
ZAKOPIĄ MNIE ŻYWCEM W ZIEMI??

Cioteczki i Wujkowie - brakuje stałych deklaracji na kwotę 100zł. Pomóżcie!

Posted

[quote name='Majki1510']Super - dziękujemy.
Ojej on tyle jedzenia pewnie w swoim życiu nie widział jeszcze...[/QUOTE]
Witam Wszystkich, nie ma za co dziekowac, karmy bedzie 39 kg ,plus obroza przeciwkleszczowa i jakies tam jeszcze drobiazgi.
Bardzo dziekuje Obarczus za transport karmy:)Czy sa potrzebne szelki dla tego rozrabiaki?:)

Posted

[quote name='Ellig']Witam Wszystkich, nie ma za co dziekowac, karmy bedzie 39 kg ,plus obroza przeciwkleszczowa i jakies tam jeszcze drobiazgi.
Bardzo dziekuje Obarczus za transport karmy:)[/QUOTE]

Nasz Anioł, a raczej Anioł Portoska. :) Super!! Tyle karmy! Super, super!

O i obroża, super raz jeszcze :)

Posted

[quote name='Ellig']Witam Wszystkich, nie ma za co dziekowac, karmy bedzie 39 kg ,plus obroza przeciwkleszczowa i jakies tam jeszcze drobiazgi.
Bardzo dziekuje Obarczus za transport karmy:)Czy sa potrzebne szelki dla tego rozrabiaki?:)[/QUOTE]

Witam cieplutko!
Jest za co dziekować, oj jest! :D

Jak ja się Wam kiedykolwiek odwdzięczę???

Szeleczek nie mamy. W sumie nic jeszcze nie mamy poza dobrymi serduszkami

Posted

[quote name='Majki1510']Witam cieplutko!
Jest za co dziekować, oj jest! :D

Jak ja się Wam kiedykolwiek odwdzięczę???

Szeleczek nie mamy. W sumie nic jeszcze nie mamy poza dobrymi serduszkami[/QUOTE]
Nie wiem jakiego On jest wzrostu. Jakies szelki mam ( oby pasowały) ale nie znaj jego rozmiarów i nie wiem czy dopasujemy ;/ ale i tak będziemy sie uczyć chodzić w obroży :)

Posted

[quote name='Owieczka']Nie wiem jakiego On jest wzrostu. Jakies szelki mam ( oby pasowały) ale i tak będziemy sie uczyć chodzić w obroży :)[/QUOTE]

taki do kolanka, szelki na początek chyba lepsze - coby go nie udusić tak pierwszego dnia nowego życia :evil_lol:;)

on smyczy też w życiu nie widział.

Posted

[quote name='Owieczka']Nie wiem jakiego On jest wzrostu. Jakies szelki mam ( oby pasowały) ale nie znaj jego rozmiarów i nie wiem czy dopasujemy ;/ ale i tak będziemy sie uczyć chodzić w obroży :)[/QUOTE]
W takim razie czy jest potrzebna obroza i smycz?

Posted

[quote name='Javena']Jakie szeleczki potrzeba?? Mam dwie pary szelek tak na ok. 10 kg psiaka.Jak duży jest piesek?? Jesli nie pogardzicie,moge przesłac.[/QUOTE]

nie pogardzamy niczym, co z dobrego serducha dane :loveu:

Portosek taki do kolana jest, coś koło 10 kg będzie miał

Posted

mmd napisał(a):
Zaglądam jak idzie
Jak Wam pasuje to sobie rozpiszcie moją deklarację np. jako 5 miesięcy po 50 płatne w jednej racie czy jakoś tak...
.

Pozwolę sobie zacytować siebie, bo chyba Wam umknęło;)