Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Pozwolę sobie zacytować siebie, bo chyba Wam umknęło;)

czyli 5 zł/ miesiąc , czy 50 zł / miesiąc .Przepraszam , ale ja zakręcona jestem , z maluchem jest problem , za trochę do wet jedziemy i się strasznie denerwuje

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jakby:D
Pisałam, że dołożę za pierwszy miesiąc, kiedy było 85 złotych, więc liczyłam, że brakuje 215, w zaokrągleniu 250;)

Posted

mmd napisał(a):
Tak jakby:D
Pisałam, że dołożę za pierwszy miesiąc, kiedy było 85 złotych, więc liczyłam, że brakuje 215, w zaokrągleniu 250;)

dziękuje bardzo :loveu:, przepraszam za przeoczenie :oops:

Posted

Nie wierze , poprostu , nie wierze .Teraz tylko niech wszystko wpłynie na konto( bo chyba z góry będziemy płacić) i możemy malucha zawozić :):):) jedzonko jest , ja jeszcze jakeś makaroniki dokupię .Majki , jak byśmy zawoziły Portosa np. w sobotę to od razu można by podjechać do wet , na szczepienie i oględziny ogólne :D

Posted

Anja2201 napisał(a):
Nie wierze , poprostu , nie wierze .Teraz tylko niech wszystko wpłynie na konto( bo chyba z góry będziemy płacić) i możemy malucha zawozić :):):) jedzonko jest , ja jeszcze jakeś makaroniki dokupię .Majki , jak byśmy zawoziły Portosa np. w sobotę to od razu można by podjechać do wet , na szczepienie i oględziny ogólne :D

sądzę że nawet trzeba, pogadaj z nim dzisiaj czy będzie przyjmował.
ewentualnie jakaś wizyta prywatna, po godzinkach przyjęć ;)

Posted

To dajcie to konto może
Ostatnio mam takie szczęście, że albo konta mi nie przyślą, albo nie zauważą że kasę mam do oddania, chyba powinnam wszystko przepijać:diabloti:

Posted

mmd napisał(a):
To dajcie to konto może
Ostatnio mam takie szczęście, że albo konta mi nie przyślą, albo nie zauważą że kasę mam do oddania, chyba powinnam wszystko przepijać:diabloti:

już wysylam,
przepijać oczywiscie, ale tylko z nami wszystkimi!;)

Posted

yunona napisał(a):
Nie dysponuję zbyt wielką kasą ale jednorazowo mogę dorzucić troszkę. Proszę o podanie nr konta . Myzianki dla psiaczka.

Dzięki :loveu: kazda pomoc na wagę złota

Pw poszło