Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Majki1510']a pewnie, zapraszamy, zapraszamy.:multi:

ale tylko pod warunkiem że będziesz (nie)grzeczna :diabloti:

kawa dla nas, dla reszty towarzystwa cos dobrego znajdziemy;)[/QUOTE]

JA zawsze jestem (nie)grzeczna :D

Posted

achaaaaa to znaczy sie w sobote mam impreze w domu ??? orajt ,ale uprzedzam NIE BEDE SPRZATAC NA TA OKAZJE CHALUPY.....bo mi sie nie chce ;p. Poza tym mam piekny bialo-czarny ruchomy dywan z czystego haszczego futra ;p

Posted

[quote name='NiJaSe']achaaaaa to znaczy sie w sobote mam impreze w domu ??? orajt ,ale uprzedzam NIE BEDE SPRZATAC NA TA OKAZJE CHALUPY.....bo mi sie nie chce ;p. Poza tym mam piekny bialo-czarny ruchomy dywan z czystego haszczego futra ;p[/QUOTE]

stroje wieczorowe, czy możemy wpaść na luzie z kupą futra na sobie :D

chorobka to mogę jeszcze wprosić swoją Fryderykę?? przyda jej sie kontakt z innymi kociorami...

Posted

[quote name='NiJaSe']oj Majka wiecej optymizmu :). tyle bab sie tu zlazlo to i cos sie wymysli[/QUOTE]

Kurcze z natury jestem optymistycznie nastawiona, nie wiem co dziś ze mną.
A siedzę w robocie i buczę ile Was Wspaniałych tu się pojawiło. :)

Posted

hahaha to sie Stefan ucieszy ;p;p , tylko nic ciezkiego bo to diable zrzuca :D .... no ale z tym telewizorem to mi przegial , dobrze ze szybko uciekal bo jakbym go dorwala to na kota sfinksa bym go przerobila

Posted

[quote name='rita60']Witam,sliczny szorstki. Dziewczyny a własciwie co grozi temu małemu,tak pokrotce,bo nie mam czasu czytac watku:roll:[/QUOTE]

Portos nie szczeka, bo kocha ludzi. Nie nadaje się budy i pilnowania domu. Panstwo maja juz upatrzonego innego psa...... generalnie psu grozi SMIERC :(

Posted

[quote name='obraczus87']Portos nie szczeka, bo kocha ludzi. Nie nadaje się budy i pilnowania domu. Panstwo maja juz upatrzonego innego psa...... generalnie psu grozi SMIERC :([/QUOTE]
O cholera:shake:zeby ich ....:angryy:

Posted

[quote name='rita60']O cholera:shake:zeby ich ....:angryy:[/QUOTE]

problem jest powazniejszy, bo psiak trafił do Nich jako szczeniak. Nie zna podstaw poprawnego zachowania. Więc szukanie domu jest bez sensu... :( chyba, ze domek bedzie naprawde cierpliwy i zrozumie te ciezka sytuacje :(

Posted

[quote name='obraczus87']problem jest powazniejszy, bo psiak trafił do Nich jako szczeniak. Nie zna podstaw poprawnego zachowania. Więc szukanie domu jest bez sensu... :( chyba, ze domek bedzie naprawde cierpliwy i zrozumie te ciezka sytuacje :([/QUOTE]
Tylko wiesz jak ciezko z takim domkiem:roll:

Posted

Jeju ile kochanych cioteczek :):) Portos jest wspaniałym psiakiem , ale to typowy terierek , a te już tak mają , że jak im się nudzi to rozrabiają :) ale mi się rymuje :D

Posted

[quote name='Anja2201']Jeju ile kochanych cioteczek :):) Portos jest wspaniałym psiakiem , ale to typowy terierek , a te już tak mają , że jak im się nudzi to rozrabiają :) ale mi się rymuje :D[/QUOTE]

opiłaś się za szczęścia??? ;)
na dodatek bez nas??? :D:mad: