Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojedziemy do Smoczego Pola, pojedziemy do niebieskiej. Ale błagam , nie teraz. Co do Duszy, jest na liminalu, na razie 1/2 tabletki, czekamy czy ta dawka ją uspokoi czy podawać więcej.
Duszka dzisiaj była moim aniołem stróżem, tulona, miziana machała ogonkiem. Było by wszystko ok. gdyby nie jej ucieczka w momecie wpuszczania przeze mnie ludzi do schroniska. Dusza niespodziewanie dała dyla przez ruchliwą drogę do lasu, ja za nią a za mną Aga i Marlena. Goniłyśmy co sił ale ona była lepsza, traktowała to jak zabawę.W końcu udało się ją złapać. Marlena niosła ją na rękach a ona z szelmowskim uśmiechem patrzyła na nas. Ciężko jest upilnować i zapanowac na tym rozbieganym stadem.

Posted

jejjjj Basiu wiem,ze napedzila Wam stracha,ale ......to tak troszke milo czytac,ze dziewczynka jest skora do zabawy...........i ten szelmowski usmiech na pyszczku;)
ale Dusiu tak wiecej nie rob!!!!autka sa niebezpieczne!!!!!!!!!!!!

Posted

Ot skubana.
Dusieńko zabawy nie w takim miejscu, mogło się to zle skończyć. nu, nu.
Fajnie że ma ochotę na zabawę w ganianego hehe.
Dziewczyny a jak u was z kontrolą? Dalej ją macie? ma się ku końcowi?

Posted

Mamy dalej, od jutra zaczynają się przesłuchania pracowników odnośnie roku 2008. Będzie się działo....

Dusza biegła sobie po lesie jak na grzybach, cała uchachana, że gonią ją trzy ciotki :)

Zobaczcie jak wyglądają nasze śniadania :)
[img]http://img208.imageshack.us/img208/5425/nowyobrazt.jpg[/img]

Posted

Na zdjęciu brakuje Agnieszki, Leny, Gosi Eli, Rudej . Nie wszytko zmieściło się w kadrze chociaż weszłam wysoko aby to objąć.
Jutro zaczyna się przesłuchanie pracowników. Liczymy na długooczekiwaną rękę sprawiedliwości.(obyśmy się nie zawiedli !) Ludzie, którzy bronili kata, zaczynają się od niego odcinać. Wiemy o strasznych rzeczach oby inni też się o tym dowiedzieli i uwierzyli.
Ja pamiętam wszystko, pamietam tych, którzy zarzucali mi pieniactwo i chęć własnych interesów a nie walkę o porawienie losów zwierząt w tym obozie śmierci.

Posted

Basiu, trzymam kciuki zeby Twe trudy odniosly w koncu skutek i oby ta kobieta poniosla zasluzona kare...ja do konca zycia bede pamietac Fileta dla ktorego byl juz ratunek a pies zniknal w tajemniczych okolicznosciach (patrz :zostal uspiony:((()
to bylo dla mnie potworne przezycie bo nie mialam bladego pojecia co sie wtedy w elablaskim schronisku dzialo, wtedy sie wlasnie dowiedzialam...

Posted

Dzisiaj psy były bardzo nerwowe, co rusz trzeba było interweniować. Dusza bez ataku. Po południu siedziałam nad etanazjami, mordami poprzedniej kier. a Dusza wtulona leżała mi na kolanach, było sielankowo tylko te statystyki.
Obecnie też wyliczam powody śmierci psów z poprzednich lat i Aga też nad tym ślenczy. Mnie już dopadł stres ..albo się napiję albo kogoś zabije. Dla przykładu , pan oddaje boksera do schroniska, ten od razu ucieka i nie daje się złapać pracownikowi. Za to dostaje morbital z wpisem agresywny !

Posted

az nie da sie tego czytac........Basiu BARDZO WAM WSPOLCZUJE!!!!!!!!!musicie teraz rozliczyc ta france za jej mordy na biedakch,jak tacy ludzie moga rodzic sie na swiecie???nic nie dzieje sie bez przyczyny,choc kosztuje Was to potwornie duzo nerwow to trafilyscie tam po to,zeby ja zdemaskowac i ukazac swiatu co to scierwo zrobilo.......................jestem z natury potwornie nerwowa i nie wyobrazam sobie co bym zrobila.............jak napisalas pewnie i bym sie napila i zabila....................wierze moco,ze zlo powraca i ze ta babe spotka w zyciu straszne nieszczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Basiu wieże że jest wam ciężko. Kocham tak mocno te zwierzęta ze naprawdę nie mogłabym pracować w schronisku, nie przeżyłabym albo ja, albo osoba która na moich oczach zrobiła coś stworzeniu. Tylko właśnie takich osób trzeba w takich miejscach:-(
Zabiłabym powaga tą babę która wyrządziła tyle krzywdy tym biednym istotkom,
Jest jakaś szansa że babsztyl zapłaci za to? i w jaki sposób?

Posted

Wszystko okaże się po jutrzejszym przesłuchaniu. Ja jestem już strzępek nerwów. Schronisko, kontrola... za dwa tygodnie mój syn zaczyna pierwszą klasę, a ja odwlekam cały czas malowanie i zakup mebli, bo wracam po nocach do domu. Wybucham z byle powodu, dzisiaj nawet Basi się oberwało, że nie w porę chciała przetestować odświeżacz powietrza... Przepraszam Basiu :*
W zeszytach, które ja spisuję też same "powody eutanazji" nadające się pod prokuraturę: stary, kręci się w kółko, tęskni za właścicielem....

Posted

ona tez kiedys bedze stara..........mam nadzieje,ze bedzie wtedy sama i szklanki wody nie bedzie mial jej kto podac........................moja nienawisc do takich ludzi jest tak wielka,ze wydaje mi sie,ze moglabym samym wzrokiem zburzyc budynek...............

Posted

Unas w przechowalni :cool3:, teraz sa 2 stare psiaki - ślepe i niezaradne - jeden biały na początku ledwo stał na nogach , nie chciał wychodzić , tylko w jednym miejscu leżał . Kocham tego stauszka , teraz , to nie ten sam piesek - wychodzi na spacerek , nie za długi , aż bryka , jak z kojca wychodzi , a był taki wycofany i smutny :shake:, ja dmucham mu w pysio delikatnie , a on tak fajnie patrzy , nawet wyraz oczu ma inny teraz - on wie , ze nie damy go skrzywdzić .........

Posted

Aga wszystko ok. dzisiaj był b. ciężki dzień. Zaczynają wychodzić z nor ludzie, którym mam ochotę napluć w twarz za to jak są fałszywi. Wybielają się przed NIKem, robią durne miny a ja wszystko pamiętam.
Ku... a , jakie to wszystko trudne. Mnie już łzy same lecą , nie wiem czy z żalu za tymi uśmierconymi masowo czy z nerwów.
Wykaz skończe jutro bo jest b. dużo mordów , w jednym dniu po 3 zagryzione psy !