Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, że nawet nie wiem.. własciwie to drugi zainteresowany chociaz ten pierwszy dawno się nie odezwał chociaz miał zadzwonic po swietach... dostaje maile wiec mysle, ze allegro coś daje;)

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeden domek niestety odpadł...ale jest jeszcze jeden. Poza tym dzwonił do mnie jakiś pan z warszawy, który potrzebuje psiaka do pilnowania i myslal nad wilkiem. ma juz jednego psiaka.. Zobaczymy- coś musi się udac. Ale widac, że ogłoszenia coś dają;)

Posted

Sprawdziłam reakcje Wilka w kociarni, myślę że z kotami nie ma problemu ( na tyle na ile wymierny jest test w kociarni) , ale raczej dorosłe i takie które się nie boją psów i zachowują naturalnie. Na koty prychające na niego nie wiedział jak zareagować, czy bać się czy uciekać . Dla bezpieczeństwa wolał się trzymać człowieka.

Posted

Allegro kończy się o godz. 17 jest ponad 900 wejść. Może jeszcze ktoś zadzwoni sensowny - dziś powinno być najwięcej wejść.
A jeśli nie - to może znalazłby się sponsor na wyróżnienie? (12 zł - ale może być dopiero na początku maja - bo wtedy będę spłacać długi na allegro).

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Wyślę Bjucie dzisiaj..12,50?

Dzięki! Asiu, wystarczy 1-go maja i 12zł. A allegro stare jest jeszcze do jutra do 17 (źle spojrzałam).

Posted

Javena napisał(a):
Powiedzcie mi ,dlaczego nie moge wejsc na banerek Zuzlikowej. Nie mam dostepu.............Czy u Was też tak sie wyswietla.??

Też tak mam.

Posted

Javena napisał(a):
Powiedzcie mi ,dlaczego nie moge wejsc na banerek Zuzlikowej. Nie mam dostepu.............Czy u Was też tak sie wyswietla.??

u mnie też tak jest. Może banner jest źle podlinkowany, albo znowu przy pracach nad forum coś się pomieszało