Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjutko dopisz do allegra w tytule alla owczarek holenderski..wiem ze to nieco naciągane ale moze kogos przyciagnie..no i ten domek zainteresowany trzymajcie kciuki! Jutro jadę sprawdzac jego reakcję na koty!

Posted

Zdjęcia wilka są piękne jak on sam, :) . Asiu, czy jak wilk wychodzi z Tobą na dłuższy spacer zauważyłaś żeby kulał? Utykał na łapę zaraz jak trafił do schroniska, dostawał przez 3 dni zastrzyki przeciwzapalne, przeciwbólowe. Nie zauważyliśmy żeby nadał kulał, być może kuleje po przejściu dłuższego odcinka?

Posted

Innych psiakow się boi albo nie reaguje-w porzadku. Na koty mialam dzisiaj sprawdzic ale nie dalam rady przyjechac.... raczej jest sympatyczny wobec wszystkiego. Grzeczny i ulożony wiec nie powinno byc problemu;) co do łapy kuleje szczegolnie jak troche pochodzi... czasami chodzi normalnie a czasami trzyma ja w gorze:(

Posted

Jak go widział weterynarz stwierdził że tą łapkę ma potłuczoną, po lekach wydawało się że wszystko wróciło do normy, jeśli przy przejściu dłuższych odległości jeszcze mu dokucza, to jutro musi być zbadany jeszcze raz.

Posted

Mógł mieć faktycznie potłuczoną, a skacząc po bramce żeby się wydostać z pawilonu mógł sobie urazić .Wyszedł górą 2 razy, a nisko tam nie jest . Teraz jest w kojcu i jakoś na razie nie ucieka na szczęście .

Posted

A są:) ciągle jestem w kontakcie mailowym z jednym potencjalnym domkiem praktycznie zdecydowanym. Mają do mnie zadzwonic po świetach(mam nadzieje,ze jutro)i dowiem się szczegołów:)

Posted

Wilk był badany przez weterynarza, ma mocno stłuczony mięsień, nawet jak by lekko wgnieciony, musiał się nieźle gdzieś uderzyć. Dostał leki przeciwbólowe, przeciwzapalne ponownie. Na razie będzie trochę utykał bo mięsień musi się zregenerować. Łapa sama w miarę chodzenia dojdzie do siebie , uraz nie jest poważny , ale dość bolesny. Nie wymaga na szczęście żadnego specjalnego leczenia .

Posted

Oj to raczej miał by poważniejsze obrażenia, może jak go wyrzucali się potłukł , bo pewnie się w delikatności nie bawili.

Posted

Malutki biedak:(:( najważniejsze,ze dostał coś przeciwbólowego i że mu się zagoi.. dzisiaj napiszę do tych ludzi, którzy byli nim zainteresowani.. Domek by się przydał..

Posted

Wilk ma kolejną szansę za dom.. z kotem i dziećmi więc muszę to wszystko sprawdzić. Jednak wydaje mi się, że wilk jest na tyle spokojnym i ułożonym psem że powinno być ok;)