Asia_Klero Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 O tak Wilk do wszystkich się klei:) Do poznanego dzisiaj brata Kuby to samo nawet jeszcze bardziej:loveu:to złoty pies:loveu: Quote
Javena Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jaki on kochany. MAM NADZIEJĘ,ZE WKRÓTCE ZNAJDZIE SIE LUDZ DLA NIEGO.;);) Quote
Javena Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ...........................................................................................dubel Quote
Asia_Klero Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Jest na prawdę niesamowity, jeden z wspanialszych psów jakie znam..gdybym miala warunki bez wahania bym go wzieła;) Sama jestem ciekawa co z tym domkiem mi się uda...poczekamy zobaczymy Quote
Asia_Klero Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Bjutko dołożysz fotki do allegro? niby mam b.zainteresowany dom ale lepiej szukac czegos na zapas;) z filmikami musze poczekac na kube bo ja na youtube jeszcze wrzucac nie umiem(i nie mam konta:eviltong:) Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asiu, fotki od wczoraj na allegro! ;) http://www.allegro.pl/item1064922436_wilk_dostojny_pies_ze_zlamanym_sercem_psy.html Nie mogłam się powstrzymać, bo takie piękne!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru Quote
Asia_Klero Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Wszystko się układa jak będą konkrety napisze;) Poki co Bjutko dzieki czekam az sie doproszę mojego Kube o filmiki ale on tez zalatany nie bede go gnębić...aż tak bardzo:diabloti: Quote
Daga&Maks Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wilk jest fantastyczny :loveu: trzymam kciuki że wypali z tym domem Quote
Mysza2 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Daga & Maks']Wilk jest fantastyczny :loveu: trzymam kciuki że wypali z tym domem Ja też. Należy mu się dobry domek przy okazji zapraszam cioteczki na bazarki dla boksia Diega na kastrację po której pojedzie już do DS http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00 i tofika z rwaną łapką http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010 Quote
Asia_Klero Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Myślimy zalatwiamy domek juz tuz tuz;) Quote
Mysza2 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 :thumbs::thumbs:To ja chociaż kciuki potrzymam:thumbs::thumbs: Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 UWAGA UWAGA!! Jutro Wilk wyrusza ze schroniska!:) Z panem, który jest zdecydowany na jego adopcje mam kontakt mailowy i telefoniczny już od dluższego czasu. Pan z pewnoscią chce Wilka. Miał już psa i jest ,,doswiadczonym psiarzem"wiec nie bedzie się zrażał, nawet gdyby Wilk był w stosunku do niego nieufny. Pan ma juz dorosle dzieci, ktore nie mieszkaja z nim wiec Wilk mieszkal by w domu z ogrodem bez dzieci. To na pewno bardzo odpowiedzialny czlowiek. Z tego powodu, iż przyszly własciciel wyrusza na urlop moze wziac Wilka dopiero w lipcu, jednak nie przestał działać! Zapłacił za hotel Wilka od jutra do dnia, w ktorym bedzie mogl go zabrac! Pojade z Wilkiem zarówno jutro do hotelu jak i pozniej do domu, by sprawdzic warunki jednak jestem przekonana w 98%, że to dla niego wymarzony dom. W razie gdyby cos nie wyszlo jest jeszcze jedna osoba zainteresowana adopcja Wilka jednak ja nie zakladam takiej opcji bo domek zapowiada się na prawdę super!! Mam nadzieje, ze stara umowa nadal obowiazuje czyli ,,koszty szczepien"pan doklada do transportu?:) Zabiorę jutro Wilka koło południa, a umowę adopcyjną podpiszę z panem w lipcu i przywioze do schroniska:) Quote
Asia_Klero Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Już niedługo będzie bezpieczny:) Trzymajcie kciuki:) Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super wiadomości, z tego jak podchodzi do tego przyszły właściciel to będzie super domek. Strasznie się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts