Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest na prawdę niesamowity, jeden z wspanialszych psów jakie znam..gdybym miala warunki bez wahania bym go wzieła;) Sama jestem ciekawa co z tym domkiem mi się uda...poczekamy zobaczymy

Posted

Bjutko dołożysz fotki do allegro? niby mam b.zainteresowany dom ale lepiej szukac czegos na zapas;) z filmikami musze poczekac na kube bo ja na youtube jeszcze wrzucac nie umiem(i nie mam konta:eviltong:)

Posted

Wszystko się układa jak będą konkrety napisze;) Poki co Bjutko dzieki czekam az sie doproszę mojego Kube o filmiki ale on tez zalatany nie bede go gnębić...aż tak bardzo:diabloti:

Posted

[quote name='Daga & Maks']Wilk jest fantastyczny :loveu:
trzymam kciuki że wypali z tym domem
Ja też. Należy mu się dobry domek
przy okazji zapraszam cioteczki na bazarki
dla boksia Diega na kastrację po której pojedzie już do DS http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00
i tofika z rwaną łapką http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010

Posted

UWAGA UWAGA!! Jutro Wilk wyrusza ze schroniska!:)
Z panem, który jest zdecydowany na jego adopcje mam kontakt mailowy i telefoniczny już od dluższego czasu. Pan z pewnoscią chce Wilka. Miał już psa i jest ,,doswiadczonym psiarzem"wiec nie bedzie się zrażał, nawet gdyby Wilk był w stosunku do niego nieufny. Pan ma juz dorosle dzieci, ktore nie mieszkaja z nim wiec Wilk mieszkal by w domu z ogrodem bez dzieci. To na pewno bardzo odpowiedzialny czlowiek. Z tego powodu, iż przyszly własciciel wyrusza na urlop moze wziac Wilka dopiero w lipcu, jednak nie przestał działać! Zapłacił za hotel Wilka od jutra do dnia, w ktorym bedzie mogl go zabrac! Pojade z Wilkiem zarówno jutro do hotelu jak i pozniej do domu, by sprawdzic warunki jednak jestem przekonana w 98%, że to dla niego wymarzony dom. W razie gdyby cos nie wyszlo jest jeszcze jedna osoba zainteresowana adopcja Wilka jednak ja nie zakladam takiej opcji bo domek zapowiada się na prawdę super!! Mam nadzieje, ze stara umowa nadal obowiazuje czyli ,,koszty szczepien"pan doklada do transportu?:) Zabiorę jutro Wilka koło południa, a umowę adopcyjną podpiszę z panem w lipcu i przywioze do schroniska:)